Eu la sigur merg in iad ca nu sunt sclavul unui zeu rau, nemilos si evreu
eXtrike a răspuns:
1. Satanismul dovedeste existenta lui Dumnezeu.
2. Isus Hristos a murit pe cruce ca tu sa ai sansa in Rai.
3. In Biblie spune ca sa renuntam la placerile trupesti, ca in Ceruri nu vor conta frumusetile trupesti.
De ce crezi ca unii sunt boschetari si alti bogati? E o chestie de noroc, uneori interventia raului.
Cei de la tara se stiu ca sunt mai saraci. Ei sunt curati sufleteste, stau in creatia lui Dumnezeu.
5. In pestera in care a murit Domnul, in ziua de paste, un preot s-a dus acolo si a facut o rugaciune cateva minute, si dupa a iesit cu Lumina. L-au controlat pana la sange, nu avea nimic.
Ti se pare coincidenta?
Dumnezeu exista, satanisti vor sa se joace cu mintea noastra.
Trezeste-te la realitate, unicul e Dumnezeu, satanismul este promovat peste tot, vor sa aduca cat mai multe suflete in iad.
Niciodata n-am inteles chestiile astea. Cel mai simplu este sa faci 'nimic' in domeniu, dar daca tot vrei sa te obosesti sa faci ceva... de ce sa faci ceva rau si nu ceva bun?
Cine e mai tare, lumina sau intunericul?
Te sfatuiesc sa faci un experiment. In noaptea asta, cand e bezna in camera... aprinde becul!
O sa fii surprins o.O
Dupa ce iti raspunzi, cauta-ma pe messenger: LG. mihail
Poate iti va prinde bine ce-ti voi spune.
Ai descoperit tu vre-una?
Analog:
Parca tu erai ala care cerea dovezi - pragmaticul om de stiinta.
Cum te poti raporta cu asa mare usurinta la chestii pe care nu le-ai experimentat cu cele 5 simturi, personal, dar poti cu aceeasi usurinta (rea-vointa, ignoranta si ipocrizie, de altfel) sa rejectezi "teoria" divina ?
Penibil.
Intre a fi credul si a sti ce imi este folositor a crede e o mare diferenta si reprezinta una din primele intelepciuni.
A fi nihilist si rau-voitor e o pierdere.
Citeste comentariile anterioare, diseca-le bine. Sunt inca convins ca ti-am raspuns suficient de bine. Daca ceri mai mult, nu ai decat sa ma pui sa-ti talcuiesc verset cu verset. Dar eu nu am timp de asa ceva, nici interes, nici masura necesara.
Cauta la Parinti.
O zi buna si multa sanatate ficatului!
Ilogica imunitatea ficatului tau ^^
Iti pot da un raspuns cat se poate de logic daca promiti ca e ultimul care mi-l ceri. Incerc in seara asta - nu promit, intrucat ma preseaza timpul!
Pai asta e si ideea. Daca invoci esenta a tot ce e mai rau crezi ca aceasta iti va multumii?
Chiar daca aceasta lume ar exista, si sa presupunem ca faci niste ritualuri.
De obicei in ocultism nu se invoca demoni in sine ci fortele lor...acum nu stiu daca lucrurile se vor intoarce impotriva ta.
Dar totusi ei cred ca trebuie' sa ajungi mai intai la un anumit grad inainte sa poti sa invoci asa ceva
Tu veiz totul ca pe o gluma dar moarte pe cruce a fost o gluma? crezi ca ai putere asupra demonilor daca ii invoci dar eu iti zic ca ei o sa preia puterea asupra ta nu? viata pe pamant tine putin dar daca faci din astea viata in iad si suferinta o sa fie vesnice urmeaza calea care ingreul ti`o arata! imi este mila de voi sincer :/
Mai Inferno, dupa ce ii invoci, vezi ca aia sunt ai dreacu rau si s-ar putea sa-ti dea de cap. Provoaca-i la un CS sau spanzuratoarea (n-au de unde sa stie ei asa ceva...) si baga-i intr-o cutie si trimite-i la dusmani! bafta intunecimeo!
Am mancarea pregatita.
Eu la sigur merg in iad ca nu sunt sclavul unui zeu rau, nemilos si evreu
eXtrike a răspuns:
1. Satanismul dovedeste existenta lui Dumnezeu.
2. Isus Hristos a murit pe cruce ca tu sa ai sansa in Rai.
3. In Biblie spune ca sa renuntam la placerile trupesti, ca in Ceruri nu vor conta frumusetile trupesti.
De ce crezi ca unii sunt boschetari si alti bogati? E o chestie de noroc, uneori interventia raului.
Cei de la tara se stiu ca sunt mai saraci. Ei sunt curati sufleteste, stau in creatia lui Dumnezeu.
5. In pestera in care a murit Domnul, in ziua de paste, un preot s-a dus acolo si a facut o rugaciune cateva minute, si dupa a iesit cu Lumina. L-au controlat pana la sange, nu avea nimic.
Ti se pare coincidenta?
Dumnezeu exista, satanisti vor sa se joace cu mintea noastra.
Trezeste-te la realitate, unicul e Dumnezeu, satanismul este promovat peste tot, vor sa aduca cat mai multe suflete in iad.
Stati sa vedeti ce intrebare a pus mai devreme ''de unde fac rost de carte pentru magie neagra?''...
Logic ca da. in cazul in care vrei cu exactitate sa stii ce se intampla cu tine daca te joci cu astfel de idei...mergi sa asisti la o exorcizare. O sa-ti treaca repede ideile astea...La Manastirea Cernica de langa Bucuresti se obisnuiau sa se faca des exorcizari. Daca intrebi un preot o sa-ti mai zica si alte manastiri. As recomanda sa ai sufletul cat mai curat cand asisti la asa ceva ca sa nu fii afectat in vreun fel.
EmilTraian95 întreabă:
alfons2390 întreabă: