Nu însemană că nu e la fel de încuiat ca amjoritatea creștinilor care pretind că religia lor e singura religie bună și acceptă și alte obiceiuri.
Bine mie toate mi se par rele toate, dar măcar nu e egocentrist omul.
E si el curios si ce s-a gandit: dintr-o clasa intreaga s-o gasi vreunul sa gaseasca ceva despre musulmani.
Cum să cunoști inteligența dacă nu counoști prostia?
P.S Merci de exemplu.
De obicei astfel de eseie se fac cind vor sa se compare doua religii : ) cel putin asa ne-a dat noua
Nu.inseamna ca daca esti atee sau musulmana, oi fi urand tu crestinismul si crestinii dar ceva trebuie sa fii in stare.un profesor iti evalueaza gandirea si capacitatile intelectuale nu credinta.el este profesor de RELIGIE.sincer nici nu stiu ce inseamna pagan.o sa ma uit in dex.stiu doar ca paganii ne numeau ghiauri si noi pe ei pagani.din dan capitan de plai,ca atat citii si eu de lapusneanu; ia spune tu ghiaur cu inima haina,ce simte firul ierbii,cand coasa-i e vecina? deci vezi? deja sultanul il credea pe dan rau, hain, iar el sultanul navalitor era bun.heeeiii ce ti-e si cu ghiaurii astia.
Nu Trebuie sa gandesti mai departe de panza. Poate vrea ca astfel sa vedeti cate diferente exista intre paganii si crestinii si sa va iubiti si mai mult religia. Nu cred ca e pagan...
Probabil ti-a dat de facut acest referat cu scopul de a vedea diferentele dintre religia noastra si religia lor...si probabil ca nu este pagan deoarcece daca avea alta credinta nu putea sa iti predea tie o alta religie...e o chestiune ligca dupa parerea mea