| beligan a întrebat:

Puteti crede ca Dumnezeu poate trimite doi ursi sa sfasie 42 de copii pentru o gluma?
Biblia,, spune '' ca DA!
http://www.youtube.com/watch?v=eqjxBe7Sucs

6 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Orice, este posibil, în Biblie!

| Lizzu a răspuns:

Da, o alta forma de manipulare a prostimii prin frica.
O forma josnica de santaj, primitiva.

Si nu-mi vine sa cred ca scrierile astea primitive au supravietuit atat timp si uite ca au ajuns carte de capatai in anul 2013.
Pai sa ma apuc si eu sa scriu niste aberatii si ce visez noaptea pe niste foi si sa sper ca ele vor fi o lege de capatai in viitor peste 2500 ani.

Tare, nu?

| Lizzu a răspuns:

Mhm...
Inseamna ca trebuie sa compun ceva mai sadic ca sa sensibilizeze masele si sa le induca frica. Numai asa ma va crede lumea negresit si succesul e asigurat.

Vieti de sclavi...

| beligan explică (pentru Lizzu):

,,Vezi'' ca ajungem sa intelegem ca prin frica si indobitocire, umanitatea in decursul istoriei, si-a insusit aceste,, teorii'' crezand intr-un sfarsit ca SUNT REALE! Ceea ce este fals, fiindca puterea a dorit sa credem ca,, sunt reale''nicidecum ca aceasta este realitatea!
http://www.trilulilu.ro/......decis-ce-e

| Lizzu a răspuns (pentru beligan):

Interesant video, mersi

| UnulPentruToți a răspuns:

Da. Pentru că nu este vorba doar de o glumă. Este o atitudine care duce oricum la pieire. Neascultarea de Dumnezeu și lipsa de respect pentru alții (în cazul de față un profet al Domnului) sunt lucruri distrugătoare. Despărțirea de Dumnezeu duce la pieire, nu pentru c-ar fi Dumnezeu rău și ar vrea cu tot dinadinsul ascultarea noastră, ci pentru că El a dat jertfă pe Fiul Său din dragoste pentru noi și nu vrea să ne piardă. Dar dacă noi ne depărtăm de sursa vieții ne îndreptăm de bunăvoie spre moarte. Ca o veioză care ar putea să se scoată singură din priză. Priza nu o pedepsește pentru asta, dar distanța ce se creează între ștecher și priză face imposibilă funcționarea becului din veioză. Subiectul e mult mai amplu și fascinant, mă bucur că ești deschis și abordezi asemenea subiecte de importanță vitală. Să ai o zi faină!