Sincer? nu cred in conceptiile emei si uneori o consider putin fanatica...dar cu toate astea am un respect pentru ea.nu ca si crestina.ci ca persoana!
Fiindca am vazut-o la anumite intrebari unde a demonstrat ca are totusi un suflet bun si incearca sa ajute persoanele din jur...si pentru mine asta e important!
Nu conteaza ca esti ateu. crestin .extraterestru.etc,conteaza calitatile tale ca individ...
Înțeleg că-ți place să lingi lumea în posterior, dar asta e deja exagerat...
Parerea mea este ca gresesti,sunt pe aici numai exemplare tari de cap (atei,satanisti,ciudati,budisti, ciuciu-isti) poate Ema sa le dea in cap cu bita de corn si nu le face macar un cucui, nici macar nu le clinteste un fir de par din cap.Astia sunt ca tancul facut pe vremuri la IMGB nici vopseaua nu sare cind tragi cu prastia cu pietre. Se straduieste Ema sa ii ajute dar rezultate =ciuciu circumvolutiuni la ei.Cuvintele la ei ajuta ca maciuca in mina mortului si mortul rezemat de gard. Poate daca ai intra la ei ca dresorul la circ pocnind din bici la lighioane dar si cu sprayul cu piper si aredei iute, ca sunt mai rai ca fiarele din savana.
Eu as spune sa nu mai bagi limba in dosul altora ca pute de la distanta... Aaaa si religie nu inseamna crestinism...
'Părerea mea este ca această categorie,, Religie'', să rămină un ghid de viată cu invătături bogate bazate pe Cuvintul lui Dumnezeu'
De ce trăiţi cu senzaţia că aici e teren liber pentru creştini? E categoria 'Religie', nu categoria creştină. Oricine vrea să pună o întrebare legată de religie(să-ţi spun câte religii există, de fapt?) este liber şi bine venit(sau mai puţin bine venit).
Da sunt de acord cu tine, oricine vrea să pună o intrebare legată de religie este liber si bine venit. Această disciplină(religia bazată pe Vechiul si Noul Testament) este predată in scolile noastre si are ca scop educarea si instruirea elevilor in spiritul religiei, dar majoritatea intrebărilor sunt vulgare si depăsesc limita bunului simt
Tu singură spui că părerea ta este că această categorie ar trebui 'să rămină un ghid de viată cu invătături bogate bazate pe Cuvintul lui Dumnezeu.'
Cum eşti de acord cu mine, dacă eu spun că la categoria asta pot fi postate şi lucruri ce nu au nici o legătură cu zeul iudeo-creştin?
Cât despre faptul că majoritatea întrebărilor depăşesc limita bunului simţ... Ei bine, la fiecare categorie sunt întrebări ce depăşesc limita asta. Iar unii au alte limite.
Sunt curioasa care sunt aceea multi care au fost atinsi de raspunsurile Emei. Pana nu vedem asta, afirmatia ta va ramane nedovedita.
Parerea mea e urmatoarea
!
Multumesc ca mi-ai dat ocazia sa-mi exprim parerea!
Nu trebuia postata la trivia-amuzante intrebarea ta?
Tu stii ca abia mi-am luat cina?
Dar vorba aia"prietenul la nevoie se cunoaste"!
Iti raman dator!
Ce-ti mai place pupatul feselor.Ti-a ramas un obicei de la atatea moaste si icoane?
Da-mi 3 exemple din cei multi pe care i-a schimbat Ema. Pana nu imi dai alea 3 exemple ramai o pupincurista.
Parerea mea este ca esti praf! Si ca vrei sa te mandresti cu asta.
Slujba de dupa defecare, intru pupat in dorsal, begin!
Mai am o parere.
Auzi, mai pasarica mica, nu va deschideti voi un confesional, un pupindorsal, lingual, pe PM sau pe mess, ca sa nu va mai vedem balele si cum public atingeti voi viata multora, aducandu-le bucurie si marind credinta, prin propovaduirea cuvantului lu` Domnu`?!
http://www.youtube.com/watch?v=4PAc5mgymbc&feature=related
O respect pe Ema, insa vorbim de Religie, nu de Crestinism. BTW, sunt crestin neoprotestant ( si denumit " Secretarul" Emei ), insa inteleg ca fiecare are dreptul sa creada ce vrea. Cu ce nu sunt de acord? Cu jignirile aduse ei, ca persoana, de cei care au o alta parere decat ea. Si nu numai ai. Jignirile in general. Fiecare are dreptul sa-si posteze parerea. Cei care citim, alegem ce este folositor pentru noi.
FreddieM întreabă: