Iarasi tu care pui intrebari la nesfarsit si iti bati joc de Dumnezeu. Cate conturi vrei sa mai faci pentru a batjocori pe Dumnezeu? TPU este de acord cu conturile astea birlic, bragi, genesis, zanzen,?
Voi cere sa se suspende cele 100 de conturi ilegale pe care le ai. Mai bine pentru sufletu tau ca nu vei mai arunca atata mizerii catre Dumnezeu
Omu intreaba ca sa priceapa ce se intampla. Cu ce isi bate joc?
Esti sigur va " birlic, genesis, zanzen" sunt conturile lui? I-a da-mi si mie niste dovezi!
Inca ceva: nu cred ca tu esti in masura sa hotarasti ce e bine si ce nu pentru sufletul lui, mai ales ca pacatele se iarta. Eu unu sunt de parere ca este mai bine sa intrebe. Aici oricine vrea sa stie ceva, nu face nimic altceva decat sa intrebe.
Asa fac cei minusculi si care se simt neânsemnati :Intotdeauna văd pe ceilalti care au alte pareri a fii,, periculosi'' si arunca cu piatra cum au fost invatati de religii :,, 2 Cronici 15:13 si oricine nu cauta pe Domnul, Dumnezeul lui Israel, trebuia omorît, fie mic fie mare, fie barbat fie femeie.
Exodul 22:20 Omorati un oras intreg daca ati auzit ca exista necredinciosi in el chiar sianimalele lor si distrugeti tot ce va iese in cale''
Numai că nu prea le mai merge la acesti ignoranti! Nu prea se mai potrivesc siretlicurile lor, cu ceea ce inseamna Logică si Adevar! Li se apropie,, sfarsitul'' din punct de vedere a mentalitatii!
666Belial666 întreabă:
anny_9448 întreabă:
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: