| Holiday a întrebat:

Renuntarea, in perioada asta cand circula Covid 19, la linsul moastelor, icoanelor si a altor fetisuri, mancatul si bautul (simbolic bineinteles) de diverse bucati din Isus cu aceeasi ligurita, etc, e necredinta sau acceptarea realitatii, in sensul ca sunt total inutile si nefolositoare, ba chiar pot fi daunatoare?

12 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Unii sufera din pricina aceasta: unii pentru ca iubesc banii, iar altii pentru ca iubesc pe Dumnezeu si partasia cu ceilalti credinciosi.
Multe din ce ai spus tu nu sunt doar inutile, ci si daunatoare, indiferent de virus sau nu.

| Holiday explică (pentru anonimg):

Cand ai ceva de spus legat de intrebare, te astept cu drag, pana atunci, umfla vela!
Daca n-ai inteles intrebarea, reciteste-o, intreaba un prieten... daca nici atunci, las-o balta.

| Naty1 a răspuns:

Eu cred ca si oameni si preoți trebuie sa fie conștienți că pot transmite boala si nu se vor mai face lucrurile astea până trece pandemia.

| LoveSleep a răspuns:

Nu știu cum am ajuns la un nivel atât de ridicat la cât de ratați suntem. Nu știu cum de am reușit să nu ne exterminăm. Trăiască dorința femeilor de a schimba bărbații prin cât mai mulți copii.

O să-mi dedic viața găsirii unei planete locuibile, o s-o cumpăr de la extratereștrii și o să creez un stat perfect. Fără democrație. Intrarea liberă pe bază de iq. Dacă cumva s-a strecurat un domn ca cel de la slujba de la Cluj, care spunea că "și Iisus a mâncat cu toți și nu a pățit nimic..." ar primi cea mai mică pedeapsă. Decapitat. Sau torturat până îi dispare rânjetul ăla de "vai de voi, rataților, nu știți nimic".

Https://www.youtube.com/watch?v=a2U_4MxZiXg

Dacă auziți vreodată că m-am sinucis, am făcut-o pentru că nu am mai suportat să fac parte din specia asta infectă de homo sapiens.

| AliGab a răspuns:

Ce ai tu treaba cu ce fac crestinii ortodocsi? Nu te uiti cat de patetic poti fi?

| Digikey a răspuns (pentru AliGab):

Normal ca are treaba. Daca are vecini pupatori de icoane pline de bacterii si virusi si se imbolnavesc, sunt probleme mari si pentru el.Te intalnesti cu ei in lift, pe scari, etc.Pe strada,in magazine circula alti pupatori de mdf colorat, pardon icoane.
Dar probabil ca esti ortodox si nu reusesti sa-ti dai seama de implicatii.

| Digikey a răspuns:

Un popa poate sa infecteze un oras intreg.Vine ca nesimtitul cu icoana aia cu un maimutoi colorat si ti-o pune in fata s-o pupi.
Prostimea de rusine se conformeaza.

| Algo098 a răspuns:

E selectia naturala si evolutia care nu pot fi oprite cu credinta si nestiinta, cu ritualuri, incantatii, jertfe, ofrande si rugaciuni adresate unor personaje imaginare. Cine nu poate valorifica nivelul de cunoastere la care ne aflam atata cat este si din diverse motive continua sa aiba impresia ca povestile se pot substitui realitatii poate avea surprize neplacute.

| CristianIonut00 a răspuns:

Daunator nu este Hristos si Sfintii Sai, ci daunatoare in aceste conditii este panica inutila a unora si de asemenea indiferenta, chiar inconstienta altora

| Holiday explică (pentru CristianIonut00):

Fii mai concret, ca nu e clar ce vrei sa spui, sustii continuarea acestor traditii si in situatia data?

| CristianIonut00 a răspuns (pentru Holiday):

Da

| BlackOldSun a răspuns:

Daca vi se termina hartia igienica in perioada asta sa stiti ca biblia este salvarea!winking