|

Rog atat ateii si crestinii sa citeasca asta: ce inseamna crestin adevarat? Acel crestin care are propria lui credinta pe care o respecta, dar nu neaparat ducandu-se la biserica in fiecare duminica si facand sute de matanii, ci pur si simplu facand numai fapte bune si tratandui pe toti cu respect fara sa raspunda obraznic la provocari, acel crestin care nu sare ca o tzata mahala la injurii la adresa religiei. Ce inseamna ateu adevarat? Acea persoana care renega orice divinitate si se bazeaza doar pe pura realitate, si care, la fel ca si un crestin, face fapte bune nu pentru ca ii este frica de Dumnezeu, ci pentru ca asa simte el ca e bine, ca e moral, si care nu incepe sa dea in cap la toti crestinii si sa se dea destept, acel om care stie sa intoarca si celalalt obraz cand trebuie, si cand este pus in fata unei argumentari sa aduca in mod calm si linistit fara sa se enerveze argumente logice, fara sa sara si el la randul lui ca o tzata la gatul crestinilor si sa inceapa sa se creada buricul pamantului. Un crestin adevarat stie sa accepte un ateu, iar de asemenea un ateu adevarat stie sa accepte un crestin. Exemplul perfect este redat de mine si cel mai bun prieten al meu, eu care sunt ateu, iar el crestin, si cu toate astea suntem frati (de suflet). Ce au in comun un ateu adevarat si un crestin adevarat? Buna educatie si buna purtare in societate + rabdare si calm. Acum, ii intreb pe atei, daca tot se cred ei buricii pamatnului, de ce pe forumul asta tot dau in cap la crestini si nu stiu sa-si argumenteze opinia intr-un mod civilizat si educat, iar crestinii de ce sar la gatul ateilor ca niste tzatze mahalagioaice?

17 Raportează Evaluează
17 răspunsuri:
| a răspuns:

Acei crestini sunt falsi crestini.Nu pputem sa-i judecam.Fiecare se caieste la un moment dat pentru pacatele sale atunci cand "cade"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru lolosaurus):

Te rog sa rupi putin din timpul tau liber sa te uiti la astea. Apreciez ca ai rupt din timpul tau sa imi dai raspunsuri.Mersi.Dupa ce le urmaresti, citesti, spune-mi parerea.Multumesc:)

http://stirileprotv.ro/......raiul.html

http://www.youtube.com/watch?v=hbXCYdyoE8Mhttp://www.agentia.org/......-8873.html


http://www.portalcrestin.ro/......inica.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru lolosaurus):

Eu as zice ca cel ce se comporta cam ca isus in biblie e suficient de crestin pentru oricine. Biblia si dumnezeul biblic sint niste povesti pline de gauri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru lolosaurus):

Pai aici de obicei se folosesc crestinii si ateii ca etaloane ale bunatatii, nu? Ca de obicei se inflameaza spiritele, e ceva normal. Majoritatea celor din ambele tabere ii cred pe ceilalti idioti...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Uite aici ce am scris eu la o alta intrebare. crezi ca e ok? :P

http://www.TPU.ro/......a-de-ceva/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sinx):

Da (nu lua in seama ce scrie in paranteza, trebuie sa mai scriu ceva ca sa-mi publice postul) happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se pune aceeaşi problemă de mii de ori... Dacă ar renunţa la comentarii iritante, s-ar înţelege toţi. Prietenii mei cei mai buni sunt creştini, sis e atee, iar alţi doi prieteni buni sunt deişti - ca mine. Eu îi accept pe toţi, nu mă bag.
Dar când văd atâta prostie şi mediocritate combinată cu ipocrizie, îmi e greu să tac.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Un crestin adevarat inseamna acel om care IL slujeste numai pe Dumnezeu,biserica este casa Domnului la biserica mergi sa stai de vorba cu Dumnezeu sa te rogi lui si sa il slujesti pe el! Un crestin adevarat NU injura, fumeaza, drogheaza, etc... Pe scurt un crestin adedvarat inseamna sa il slujesti pe DUMNEZEU!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aceasta este întrebarea la care trebuie sa raspunda fiecare om, pentru a fi fericit si a gasi siguranta vesniciei.

Poate sunt lucruri în viata ta, care par sa nu mearga bine. Ai încercat multe solutii pentru a le îndrepta, dar acestea au dat gres. Daca înca nu ai gasit raspunsul pe care îl astepti, de ce n-ai lua aminte la ceea ce ar vrea sa-ti spuna Dumnezeu?

Cuvantul lui Dumnezeu cuprinde raspunsuri concrete la orice întrebare, iar Domnul Isus, are solutii si pentru problema cu care te framanti astazi!

Poate ca povara sufletului tau este cauzata de faptul ca:

- Te simti vinovat si nu stii cum sa gasesti eliberare si pace?
- Ti-ai facut planuri pentru viitor, dar n-ai siguranta ca se vor împlini?
- Esti singur si ai nevoie de cineva care sa te iubeasca si sa te înteleaga?
- Cauti fericirea si împlinirea în viata, dar nu o poti gasi?
- Doresti sa stii cum poti sa ajungi mîntuit si cum sa fii un adevarat crestin?

Raspunsul Bibliei a carei tema centrala este "Dragostea lui Dumnezeu" te include si pe tine. Aceasta dragoste a fost descoperita atunci cand Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a venit în lume într-un chip asemenea noua. Desi a trait o viata fara de pacat, El a murit pe cruce pentru pacatul meu si pentru pacatul tau. A fost îngropat, dar a înviat dintre cei morti si este viu în vecii vecilor.

Fiindca Hristos a murit, pacatele tale pot fi iertate. Si pentru ca El a înviat si a biruit moartea, tu poti avea viata vesnica. Aceasta este "Vestea Buna" pe care Dumnezeu o descopera prin Evanghelie. Poti avea acest dar al iertarii si siguranta vietii vesnice, numai daca îl primesti pe Hristos în mod personal.
Dumnezeu asteapta acest raspuns si de la tine! Versetele urmatoare arata care este partea lui Dumnezeu si care este responsabilitatea ta în acest proces :

Dumnezeu te iubeste!

Cel mai cunoscut verset al Bibliei, arata cat de mare este dragostea lui Dumnezeu:
"atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine...2010 - 2123 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru PodinaDiana99):

De unde ai dat copy paste? parca ar fi o reclama adusa bibliei si lui dumnezeu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Vladuthz):

Is penticostala(pocaita)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează