|

Sa explicam odata pentru totdeauna ce inseamna ''Crestinismul,, ''Biblia,,, ''Biserica,,.Am sa refac toata teoria care mi-a fost stearsa aseara. Sper sa numai mi se stearga intrebarea si randurile care le scriu.

''Crestinismul,,

Creştinismul nu are nimic original, totul a fost împrumutat şi prelucrat de la religiile care au apărut înaintea creştinismului cu sute, eventual mii de ani.Creştinismul de fapt a fost adus în Europa prin intermediul Inchiziţiei.Sa intelegeti clar despre ce vorbim.Stilul gotic al catedralelor este de fapt un stil pagan. Evreii şi creştinii au distrus istoria şi au rescris-o, creând o poveste. Obeliscul din centru pieţei San Pietro de la Vatican.Sa intelegeteti obeliscul nu are absolut nimic. Obeliscul apartine culturii ''Egiptului antic,,.Ce cauta simboluri ale culturii ''Egiptului Antic,, si in cladirea Vaticanului? In biblie scrie că egiptenii erau duşmani înrăiţi ai creştinilor. Va zic eu ce cauta, tot ce ati trait pana acum a fost o conspiratie ''Evreiasca,, si ''Crestina,,. Garguii de piatră care sunt sculptaţi pe catedralele din Europa.Garguii reprezinta ''Demonii,, apartinand de ''Satanism,, Crestinismul a imprumutat lucruri chiar si din ''Satanism,,''Bisericilie,, sunt pline de insemne masonice si sculpturi imprumutate din alte ''Religii,,. Nimic, dar absolut nimic nu aparţine creştinismului, totul a fost furat şi mutilat.Capii creştinismul au folosit un regim de teroare similar cu cel al comunismului pentru a asigura spălarea creierelor şi a fi siguri că nimeni, dar absolut nimeni nu se va putea documenta şi deconspira.Aduceti-va aminte de ''Inchizitie,,acea perioada i ncare acesti ''preotii,, au ajuns chiar sa controleze mintile oamenilor, bagandu-le in cap idei stupide, cum ar fi ca pamantul este plat.Si azi functioneaza cam acelasi sistem doar că de data asta este bine-mascat sub paravanul unei religii morale care îi învaţă pe oameni de bine.Numai merg oamenii sa fie arsi pe ''Rug,, in anul 2012.De asemenea, se stie foarte bine ca mass-media este o alta unealta de spalare a creierelor, de aceea exista Trinitas TV si Trinitas FM.Romanul in anul 2012 sta pasiv ca prostul pe canapea si se uita la emisiuni de scandal, emisiuni de analiza politica.Mass-media si fluxul informational ii controlat in totalitate sugestionandul pe om dupa bunul lor plac.(Mass-media-ii controlata in totalitate de ''Evreii,,)

Oircum, creştinismul a fost de fapt inventat de catre om cu scopul de a manipula oamenii din cele mai vechi timpuri si pana in ziua de azi. De la inchizitie, pana la "rezervarea" unui loc in rai sau "daruirea" corpului catre preoti.

''Biblia,,

Evreii, poprul care a creat biblia, acea carte de poveşti şi culegere de mituri ale altor religii care au apărut pe Pământ înainte creştinismului cu mii de ani în urmă.''Biblia,, pentru cine tot imi zice ca aceasta carte este ''Cuvantul lui Dumnezeu,,.O sa va prezint ca ''Biblia,, este plagiata intr-o proportie de 99%. Absolut nici un mit din ''Biblie,, nu ii ''Cuvantul lui Dumnezeu,,.O sa incep cu ''Geneza,,, ca sa intelegeti de unde ii plagiata ''Geneza,,"Structural, Geneza 1-11 prezintă un fascinant aspect referitor la modul în care biblia a evoluat de la o colecţie de mituri politeiste şi legende, de la o variate de culturi într-o carte de legende monoteiste din istoria Israelului" (citat din "101 mituri ale bibliei" de Gary Greenburg scrisă în anul 2000) Menţionez că în biblie, în Vechiul Testament, miturile nu făceau referire la un singur zeu, ci la mai mulţi, cum ar fi: elohim(în limba arameică însemnând "zei"), Eli, Adonai, Sbaot şi Iahu( sau Iahve). Dumnezeu de fapt nu a fost menţionat absolut deloc în Vechiul Testament, nici măcar odată. De aicea s-ar putea deduce că în Vechiul Testament, este prezentată religia politeistă.În secolul III d.Hr., un călugăr pe nume Ieronim a tradus Vechiul Testament în limba latină şi a înlocuit numele tuturor zeilor cu un singur nume: dumnezeu.

Exemple de plagierii din ''Biblie,,

monoteismul evreu a fost furat de la faraonul egiptean Akhenaton.;

creaţia relatată de evrei a fost inspirată din creaţia egiptenilor;

folosirea cuvântului de către Iahve pentru a crea, a fost furat de la egipteni (Iahve înlocuindu-l pe Ptah)

expresia "Să fie lumină" a fost furată de la creaţia Thebei;

separarea apelor a fost furată din mitul creaţiei care aparţinea egiptenilor;

Adam şi Eva sunt de fapt Geb şi Nut din mitul egiptean;

crearea Evei din coasta lui Adam a fost furată din mitul lui Enki şi Ninhursag;

pedeapsa lui Adam şi Eva şi pierderea imortalităţii au fost inspirate din povestea mesopotamă a lui Adapa (Iahve înlocuindu-l pe Zeul Sumerian Enki);

Cain, Abel şi Seth "furaţi" de la Osiris, Set şi Horus;

conflictul dintre Cain şi Abel a fost furat de la Set şi Osiris sau Zeul Sumerian Dumuzi şi Enkimdu;

evreul Samson a fost furat de la Heracle: scoaterea ochiului se bazează pe Oedipus;

Mai m-a intrebat cineva, da bun cum Sa fie iahve acelasi cu Enki.Personajele is schimbate, numele personajelor difera, insa mitul este identic.Intreaga viata lui Moise a fost furata din alte miturii.Sa va dau sursele de unde au fost furate, sa aplecati un ochii asupra lor.

Cartea evreiască a Proverbelor, împreună cu scrierle din cartea lui Eclesiastul su fost furate din Învăţăturile egipteanului Ptah-Hotep.

Multe dintre scrierile iudaice din cartea lui Iosua au fost furate din Scrisorile lui El Amarna.

Cartea Judecătorilor cuprinde material furat din:

Povestea lui Aquat

The Diary lui Wen Amon

Almanahul Ghezer.

Mai multe meteriale din cărţile biblice Ezra şi Neemia sunt furate din:

Cilindrul lui Cyrus

Mardoheu, din povestea Esterei, este o copie a Dumnezeului Babilonian Marduk

Iudeica Estera, din cartea cu acelaşi nume, este furată de la Ishtar aka Astarte, Ashtar

Fecioara Maria „regina cerului" a fost furată de la Astaroth

Ioan Botezătorul furat de la Anup, botezul lui Horus; amândoi şi-au pierdut capetele

Iuda a fost copiat după Set.

Matei creat după Toth

Toma a luat locul lui Tammuz.

Cineva ma intreba, bun da de ce a rezistat ''Biblia,,, atati anii.Am raspunsul cuvantul ''Evreiesc,, este lege pentru majoritatea natiunilor si o sa dovedesc si asta la final la partea ''Istorie,, ca sa intelegeti despre ce vorbesc, mai bine.

Scopurile Bibliei au fost:

De a da poporului Evreu o istorie pe care acesta niciodată nu au avut-o

De a da Iudeilor un statut special ca „alesii lui Dumnezeu"

Pentru a permite poporului Evreu să avanseze în căutarea lor de a domină lumea. Neamurile au fost dezarmate şi duşi cu zăhărelul de o filozofie de viaţă anti-pacifiste, cu crestnismul.

De a ţine sub controlul Iudeilor toate puterile oculte, psihice şi cele ale minţii, şi de asemenea, de a dezarma Neamurile din punct de vedere psihic.

Pentru ca, complotul secret evreu să sporească şi să fie trimisă câtă energie psihică se putea, în actul venirii a lui „mesia", care va uni evreii şi va domni lumea. (acesta este fictivul Hristos - Judeii ei înşişi ştiu că acesta este fictiv - „templul lui Solomon" precum şi diverse alte feţe cu aceiaşi temă).

Datorită multitudinii caracterelor, numerelor şi a miturilor care au că sursă mitologiile Neamurilor, şi care au fost furate şi alterate, ei sunt îndeajuns de puternici în memoria rasială pentru a folosi puternicele unelte psihice în scopuri manipulante.

Prin creerea dumnezeilor opuşi, unul „bun" şi unul „malefic", evreii au fost capabili de a manipula lumea mai mult decât se poate crede.Acum, toţi ştim că nazariteanul este fictiv. Evreii, ei înşişi ştiu asta şi nu cred în el, deoarece el este o minciună bazată pe 20 si „salvatori" crucificaţi, furaţi din panteonurile păgâne din întreaga lume.

''Dumnezeul Biblic,, este un ''Zeu Reptilian,,. Este un personaj creat in felul in care lucreaza si actioneaza aceste ''Dinastii de Evreii,,, adica cruzime, control total si manipulare etc.''Bisericile,,

In Romania sunt aproximativ 18.000 de biserici; doar 4.000 de scoli generale stau la dispozitia copiilor. In Romania, in ultimii 15 ani, s-a inaugurat cate o biserica noua la fiecare doua zile; nota de plata fiind achitata, intr-o masura semnificativa, de bugetul de stat sau de catre bugetele locale. In Romania, in aceeasi perioada s-au desfintat aproximativ 21.000 de unitati de invatamant, adica 4 scoli in fiecare zi a fiecarui an au disparut.Sume importante incasate pentru nunti, botezuri, inmormintari, pomeniri, binecuvantari s.a.m.d. scapa de fiscalizare si alimenteaza economia subterana. Biserica nu urmareste iluminarea oamenilor si educarea acestora, ci dominarea totala. De ce credeti voi ca oamenii sunt initiati in religia crestina de la o varsta foarte frageda? pentru ca la acea varsta, oamenii nu gandesc, nu sunt capabili sa ia propriile decizii, sa analizeze, sa decida ce ideologie si religie sa urmeze.In spatele ''Altarelor,, se fac combinatii de mii, milioane si miliarde de euro.Acel ''Bor,, Romanesc.20 de persoane apartinand de ''Bor,, si aflate in functii inalte sunt ''masoni,, si apartin diferitor loje.''Istorie,,

Poporul ales de ''Dumnezeu,, treuie sa fie in toate. Avesti de gand daca cineva a zis ''Romanului,, de decizia anti-libertate aprobata de catre toate statele membre U.E.Toate datele voastre personale:numere de telefon,conturi bancare,deplasarii,familie etc,absolut tot legat de libertatea omului,este trimis ''Statului Israel,, si actualizate in timp real.''Poporul ales de Dumnezeu,, va monitorizeaza in permanenta.''Statul Israel,, este singurul stat din lume care nu s-a imprumutat niciodata de la ''Fmi,,Pentru ca familia de ''Evreii,, Rothschild au fondat sistemul financiar mondial.Da ei controleaza(Fmi,Comisia Trilaterala, Bank of England, Rezerva Federala.Ce isi pot dorii niste oamenii care fabrica banii? Control total asupra omului.Va speriati voi ''Credinciosilor,, de microcipuri, cannd de 2 ani sunteti monitorizati in permanenta de catre ''Poporul Evreu,, Sa fac o paralela cu ''Conspiratia Biblia,, si o sa explic conspiratia Holocaustului, care o pot proba si dovedii cu dovezi incontestabile.Hitler si ascensiunea nazistilor in al doilea razboi mondial a fost sponzorizata chiar de ''Evreii,, de familia Rothschild si alte familii eneglezesti.Da Hitler chiar avea relatii stranse cu aceasta familie de ''Evreii,,. Mama lu Hitler a lucrat ca servitoare la palatul acestei dinastii de ''Evreii,,. Sccopul lor era de a justifica aparitia statului ''Israel,, si de a castiga anumite beneficii, a fost o manevra foarte bine orchestrata.Ca sa intelegem despre ce vorbim aceasta familie da denumirea stiintifica a 101 de,plante,animale,pasari, pesti etc.Da exista o familie care da numele unor:plante, pestii si animalele.

Testamentul Amschel Mayer de Rothschild findatorul acestei ''Dinastii,,:

Toate posturile importante trebuie să fie ocupate de membri ai familiei şi doar bărbaţii au voie să facă afaceri. Fiul cel mai mare al celui mai mare fiu este şeful familiei.

Pentru ca averea să rămână în familie, membrii trebuie încurajaţi să se căsătorească între ei, fiind acceptate căsătoriile între verişori primari sau secundari.

Amschel a scris în testament: "Niciodată să nu fie făcut un inventariu public, de către tribunale sau oricine altcineva, a averii mele. Interzic publicarea oricărei evaluări a moştenirii mele.Sa intelegem despre ce vorbim, nimeni nu poate controla ''Evreii,, care conduc si nimeni nu o face pentru ca stiu ca vor disparea. Averea acestei familii se presupune ca ar fi undeva la 500 trilioane de dolari, cu averea acestei familii ar putea fii imbracata si hranita intreaga populatie a globului.Criminalii perfecti ai fiintei umane sunt finantatorii loviturilor de stat, razboaielor civile, atentatelor (28 august 2005, Sarajevo, Yugoslavia, moscheii SUNITE si SIITE in Irak) si autotatentate (11 septembrie 2001, New York, SUA) si asasinatelor politice (John Kennedy, Anna Lindh si alti), traficanti de arme, droguri, carne vie, diamante, cafea, tigari si altele, pentru ca apoi sa se numeasca investitori, oameni de afaceri.

Criminalii perfecti ai fiintei umane sunt speculanti de stat din bursa de valori.Acesta este adevaratul ''popor ales de Dumnezeu,,As mai putea scrie foarte multe si le pot proba aceste lucrurii, nu fac afirmatii nefondate si gratuite.

Ce este pentru voi ''Biserica,, ''Crestinismul,, si ''Biblia,,? Pentru cine se intreaba daca is nou, ca mai m-a intrebat cienva.Am avut un profil pe TPU (FucktWorld) insa l-am sters si acum am revenit. Sper sa nu-mi mai stergeti aceste lucuri si sa discutam lucruri serioase.Astept si intrebarii is deschis la orice fel de discutie logica.29 Raportează Evaluează
29 răspunsuri:
| a răspuns:

Or fi si atei autentici care au studiat si cercetat ei singuri si nu au gasit diferite explicatii si din aceasta cauza au ramas atei, dar in ziua de azi, cel putin ateii de pe TPU au ca informatie doar Mass-Media.
Intra frumos pe Google si gata cercetarile, au dovezi au tot rolling on the floor)
Si eu care credeam ca ai descoperit tu lucrul asta prin cercetarile personale, da'de unde ca[...] copy-paste-ul e la putereoh go on

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Da' multă răbdare ai mai avut...
Pe mine la "nimic original" m-ai pierdut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru NOname):

Pe tine parca te-am avut la prietenii pe profilul(FuckTWorld), Pe care l-am sters si mi-am facut acest profil acum doua, trei zile. Si un baiat pe nume ''Mental,, a pus o intrebare stupida cu (Extraterestrii) si mi-a zis ca nu stiu nimic despre ''Dumnezeu,,.Si ca am cazut in dependenta ''Diavolului,,.Asa ca ii chem la o discutie serioasa.''Crestinismul,, si ''Biblia,, nu au absolut nimic original care sa le apartina.Totul a fost imprumutat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AnonymousFreedom):

Nimic - http://dexonline.ro/definitie/nimic
Original - http://dexonline.ro/definitie/original

Dacă îți începi discursul cu o generalizare care nu este tocmai corectă, îți pierzi credibilitatea din start.
Sfatul meu e să-ți cântărești mai bine cuvintele.
Dacă o parte de afirmații sunt ilogice/neadevărate, și restul ridică semne de întrebare.
Succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru NOname):

Si cum sa ma exprim cand absolut da absolut tot este imprumutat? Sa zic ca da ''Crestinismul',, si ''Biblia,, au ceva original? Scuze daca te-am deranjat si imi pierd credibilitatea din start.Nu ii o generalizare da ''Crestinismul,, nu are absolut nimic original.Ce sa spun ca are ceva orginal apartinand ''Crestinismului,, cand nu are absolut nimic ce sa apartina de ''Crestinism,,. Scuze pentru aceasta generalizare, exprimarea corecta era (Crestinismul va este prezentat intr-un mod fals si are o istorie falsa). Care afirmatie nu ii logia din punctul tau de vedere? Succes si numai bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sursa ta principala e madam Acharya, Pavel Corutul americanilor, fabricanta propriilor surse, setoasa de senzational? Ai scris mult si prost. Data viitoare cand ai de cand sa faci enumaratii nesfarsite, verifica rand cu rand to ce culegi de pe net. Nu orice apare intr-un best seller sau pe oarece blog e material veritabil de acum 3000-4000 de ani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Dandanache):

Ce am scris prost? Nu am ca sursa ''Pavel Corutul Americanilor,, s-au vreun best-seller. Vrei sa-mi spui ca ''Crestinismul,, ii diferit fata de ce am scris eu? S-au bisericile? Nu am setea de senzational.Totul este foarte logic si foarte bine scris stai linistit.Am citit destule carti despre aceste lucruri.Prezinta tu varianta ta si dupa purtam o discutie serioasa, daca vrei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AnonymousFreedom):

E atat de geu ce-am scris? Constient sau nu, o buna parte din ce ai insirat tu acolo sunt elucubratiile lui Acharya. Au ajuns la altii in carti, au ajuns pe net, au intrat in limbajul uzual al unora. Nu tu ai sete de senzational, ea are. Si faptul ca ai citit multe carti nu te ajuta, atata timp cat nu sunt carti care se folosesc de surse reale, ci de intepretarile si asocierile personale ale scriitorilor.

Nu iau apararea crestinismului, ci fac un apel la corectitudine. Cand cineva vrea se demonstreze ca o religie s-a inspirat din alta sau altele, o poate face doar printr-un studiu comparat al textelor vechi. Exista mituri de recurenta generala, care apar si in Biblie si in alte culturi. Dar au fost produse si mituri moderne, bagate cu forta, pentru a da consistenta, nou si grosime cartilor unor diletanti in goana dupa celebritate.

Variante mea e

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Dandanache):

Elucubratiile lui Acharya-Ii prima data cand aud de Acharya, nici nu stiam.Nu are senzationalul sete de mine, nici eu de el.De unde stii tu in primul rand ce cartii am citit si care documentarii is reale? Lasa corectitudinea asta la o parte.Eu am vorbit pentru acei ''Crestini,, care se bat cu pumnii in piept cat de curate is ''Bisericile,, si ''Religia,, lor.Am scris mult si prost insa nu poti infirma nici tu aceasta teorie, ca fiind una gresita.Totul se rezuma la control absolut al omului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AnonymousFreedom):

De unde stiu ce carti ai citit? Simplu, nu au fost scrise carti de paleografie comparata care sa sustina ce ai enumerat tu. Au fost scrise doar carti de senzational. Ca sa iau un singur exemplu, analogia Horus/Iisus, incluzand si botezul de care ai vorbit tu, a fost o chichita inventata de Gerald Massey, un egiptolog autodidact, care a ajuns ulterior sa fie preluat si Acharya si alti minunati autori de fantastic. Teoria lui a fost analizata de academicieni si s-a dovedit ca nu are fundament.

http://en.wikipedia.org/wiki/Gerald_Massey

Daca imi ceri sa las corectitudinea la o parte, e clar ca nu are rost sa mai discutam. Renuntarea la corectitudine a fost oricum gestul primar al autorilor care au reinventat istoria.

Acei "crestini" de care vrobesti tu pot fi incuiati cu alte observatii. Postarea ta le permite insa, celor care au rabdare sa se documenteze, sa te incuie pe tine. Sa incepi o polemica e ca si cum ai declara un razboi. De aceea, slefuieste-ti bine ideile inainte si anticipeaza cum poti sa te feresti de ideile adversarului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru navarre):

Sunt de acord, navarre, dar din nou eu nu iau apararea Bisericii. Raspunsurile mele pentru AnonymousFreedom nu pledeaza pentru valorile crestine, ci pentru corectitudinea scrierii istorice.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Dandanache):

Autori de carti mai fantastice ca ''Biblia,, nu exista.Da Crestinii si Evreii au rescris istoria creand o poveste.Vad am si obosit cat de incuiat am fost de acei ''crestinii,, Nici tu nu poti dovedii ca afiramtiile mele is false.Incui douazeci, treizeci de crestinii de unu singur fara absolut nici cea mai mica problema. Postarea ta le permite insa, celor care au rabdare sa se documenteze, sa te incuie pe tine-(astept sa fiu incuiat, insa vad ca nu apare nimeni care ii in stare sa o faca).Cu ce sa ma incuie cu idei abstracte si non-sensuri? Is pregatit sa ma feresc de ideile adversarului, am aceste masuri luate tot timpul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru AnonymousFreedom):

"Nici tu nu poti dovedii ca afiramtiile mele is false"

laughing Incep sa imi dau seama cu cine discut laughing Tocmai ti-am dat un link care iti darama cel putin din afirmatii. Ce naiba nu intelegi? Te incuie oricine pentru ideile nefondate pe care le ai adunat! Nici macar nu mai trebuie sa vina ei cu non-sensuri cand tu le servesti nonsensuri. Adu-mi o singura dovada istorica materiala ca analogia Iisus-Horus/Anap-Ioan Botezatorul e reala. Demonstreaza-ne ca e adevarat.

Te comporti exact ca si crestinii aia de care vorbesti. Te incapatanezi sa crezi ca ce ai scris tu e adevarat si cand primesti indicatii ca nu e. Si sustii ca trebuie sa fie adevarat deoarece altii nu pot aduce dovezi (crezi tu) ca e fals. Ca si crestinii, si ateii trebuie sa aduca dovezi ca ce sustin ei e adevarat, nu sa astepte dovezi care sa dovedeasca contrariul. Adevarul se probeaza prin dovezi, nu prin absenta criticii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Dandanache):

Nu iti dai seama deloc cu cine vorbesti.Am folosit aceeasi tehnica folosita de ''crestini,, ..Nu is incapatanat si nu tin de ideile mele.Am pregatite mult mai mult decat atat.Nu uita ca acea istorie de care vorbesti tu, a fost rescrisa de catre acesti ''Evreii,, ''Biserica,, si ''Crestinismul,, au participat la deformarea istoriei. Mitul lui Horus si Egiptul antic ii aparut inaintea ''Crestinismului,, si ''Bibliei,,.Ce treaba are Obeliscul cu ''Crestinismul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru navarre):

Da, de aceea veridicitatea surselor istorice, materiale, e cu atat mai importanta. Si da, e adevarat, chiar si Biserica falsifica uneori sursele atestante. Donatio Constantini a fost un fals, lucru descoperit de un filolog.

Dar asta nu inseamna ca falsul devine o scuza atunci cand lupti impotriva falsului. Orice autor trebuie sa tine cont ca folosirea minciunii pentru deconspirarea minciunii il va duce in derizoriu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AnonymousFreedom):

Mitul lui Horus (miturile e corect, pentru ca vorbim de un ansamblu de mituri) antedateaza crestinismul, adevarat. Exista un mit ca viata lui Horus a fost asemenei celei lui Iisus, fals. Asadar, mitul lui Horus, in ciuda primatului temporar, devine irelevant pentru aceasta discutie.

Obeliscul este de origine egipteana, adevarat. La fel de adevarat este ca obeliscul, asemeni arcului de triumf, templului grec, amfitreatului etc. etc, a intrat in randul structurilor arhitectonice universalizate. Verifica in DEX, la vocea "obelisc", vei gasi doua definitii. La Vatican, in lateralul obeliscului vei observa o colonada de inspiratie antica. Sursa: Grecia, si totusi grecii erau pagani, ai zice tu. Cum se poate atunci? Inspiratia nu e religioasa, ci culturala.

"Copiile" nu s-au produs la nivelul Bisericii, ci la nivelul intregii culturi occidentale. Acelasi obelisc il gasesti in Place Concorde din Paris, aceleasi structuri arhitectonice (egiptene, grecesti, romane etc) la regasesti peste tot, si in arhitectura religioasa si in cea laica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Dandanache):

Stii ca in incinta Vaticanului in cele cininci camere care apartine apartamentului ''Borgiei,, sunt pictate miturile lui ''Isis si Osiris,,. Vaticanul stim cu toti ca nu ii absolut nimic sfant si pentru ce interese pledeaza Papa.Vaticanul ii plin de insemne apartinand ''Culturii Antice Egiptene,, si Papa foloseseste salutari masonice cu diferiti membrii si foloseste semne masonice.Cam asta ii imaginea ''Crestinismului,, si modul de lucru folosit in toata istoria ei.A fost adus in Europa prin Inchizitie.Au indobitocit oamenii si controlat.Au creat o turma de oi.''Preotii,, nu il slujesc pe ''Dumnezeu,,, isi slujesc propriul lor interes adica ''Banul,, ochiul ''Corporatiilor,,.Tot ''Crestinismul,, este prezentat oamenilor intr-un mod fals.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mi-ai facut ochii rosii... In fine, hai sa-mi spun parerea. Daca tu crezi ca Masonii, respectiv Iluminati ne controleaza (Bank of England, Comisia Trilaterala) atunci de ce o fac? Ce castiga ei daca maine imi pun un microcip.Si totusi,de ce scrie acest lucru si in Biblie? De ce in Biblie scrie ca microcipul se va putea implanta in palma dreapta si in frunte,iar in zilele noastre,exact asta au reusit sa demonstreze si oamenii de stiinta? Si totusi,daca Masonii doresc sa faca asta,de ce interzic imprastierea credintei pe Pamant, sau respectiv al Bibliei, deoarece in ea scrie sa ne ferim de asa ceva... Daca nu ma insel, am citit pe internet despre faptul ca unele biserici din Anglia au sculptate Ochiul lui Osiris la intrare, deci asta inseamna ca bisericile sunt doar zone in care se manipuleaza oameni? Sper ca m-am facut inteles.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Duucu):

"de ce NU interzic imprastierea" - scuze de greseala

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Asta e intrebare?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ad1tza):

Ce reprezinta pentru tine ''Biserica,,, ''Crestinismul,, si ''Biblia,,? Am explicat ce reprezinta cu adevarat si ca nu are absolut nimic original ''Crestinismul,, si ''Biblia,,. Intelegeti odata pentru totdeauna. Puteti sa credeti in ''Dumnezeu,, insa nu va asociati ''Credinta,, cu ''Crestinismul,, si ''Biblia,,.Nu au nimic de a face cu ''Dumnezeu,, este o inventie si o istorie scrisa de ''Evreii,,

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AnonymousFreedom):

PEntru mine Biblie reprezinta o carte care ma face sa fiu mai bun cu ceilalti din jur, si care te invata numa lucruri bune in special pildele lu Isus. Nu-mi pasa de religi, la biserica nu ma duc nu simt nevoia, pentru mine Dumnezeu e un calauzitor pe care il simt si ma ajuta, chiar daca crezi sau nu si PUNCTtongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ce am interpretat gresit? Stai linistit eu is si impotriva ''stiintei,, anumitei parti din stiinta.O gramada de proiecte de stiinta sunt finantate de anumite ''Corporatii,, si controlate si nu au ca scop sa ajute omul.(si aici am foarte multe lucruri de vorbit si o gramada de lucruri is prezentate intr-un mod fals).Nu is de acord nici cu stiinta in totalitate, cum nu is de acord nici cu acest ''Crestinism,, si aceasta ''Biblie,, care nu au absolut nimic original.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează