| Mizantropul a întrebat:

Să înţeleg că Dumnezeu v-a programat să înjuraţi toţi ateii pe care-i întâlniţi pe internet şi să le raportaţi orice întrebare pusă, corect?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
35 răspunsuri:
| ZvT a răspuns:

Vezi că trebuia să scrii v-a, cu cratimă. Să-i scarpine lucifer cu coasa, că ne vor numai răul.

| NinelHell a răspuns:

Ipocrit mic si cu greseli de gramatica."V-a" se scrie cu cratima domnule student cu aere de scriitor.Citindu-ti postarile, am observat ca te pricepi destul de bine sa injuri.De aceea poate sunt sterse anumite postari. Vrei exemple?

| AnghelB a răspuns:

Avem puncte bonus.

100 pct pentru un ateu
500 pct pentru un satanist
1000 pct pentru atei agramati si mizantropi

| AlinaaAli a răspuns:

Dar pe tine cine te-a programat sa faci aici pe ateul?

| Aηdεεε a răspuns:

Sa sti ca aici este vorba de o mica parte din ei, si nu ne-a programat nimeni laughing.

Cred ca putini " credinciosi " injura ateii. Daca ii injura, nu se pot numi credinciosi happy.

Vor doar sa se dea mari. Atat!

| ghitza a răspuns (pentru Mizantropul):

Foarte multi asa-i? laughing

| Aηdεεε a răspuns (pentru Mizantropul):

Nu stiu, de cand sunt pe site-ul asta. am vazut astfel de intrebari, dar nu sa se injure happy. Sa ajunga la raportari sau mai stiu eu ce happy...

Se poate! cred ca profita de faptul ca nu ii cunoastem!, asa ca se pot da mari happy.

Esti ateu? Eu credeam ca doar pui asa intrebari de-aiurea. Unii te injura pentru raspunsurile pe care le primesc inapoi de la tine facandu-i prosti sau altfel. Nu cred ca am vazut la altcineva care sa puna orice tip de intrebare, fie ele si despre religie sau chiar despre politica, sa fie injurat de cei care au raspuns. Se mai gasesc cate 5/6 care fac lucrul acesta din lipsa celor 7 ani de-acasa si care sunt injurati la randul lor in timpul zilei de alti si nu au ce le face. Iar ei isi varsa nervi aici.

Se pare ca ti-ai amintit despre conflictul nostru de acum 2 zile parca laughing

Le-ai spus si direct, dar se pare ca ai sters unele intrebari. Ca vroiam sa iti arat sad

Acum iei si tu in considerare toate greselile laughing. Nu scriu tot timpul corect. Din cate stiu doar persoana care a pus intrebarea pe TPU si nu de altele, doar daca are cineva contul. Sau pot si adminii?

Ca sa nu inceapa o cearta si sa se vorbeasca urat pe site cred ca din aceasta cauza o sterg. Treaba lor...

| regis a răspuns (pentru Mizantropul):

"Să ştii că n-am insultat pe nimeni fără să fi fost prima dată eu insultat!
Şi cei şapte ani de acasă se văd atunci când ei mă înjură de familie, orice, iar eu îi fac proşti, dar nu direct, ci cu subînţeles.
Greşeala mea că mă cobor la nivelul lor."

Probabil expresiile de genul "esti un mizerabil" intra la categoria vorbe de alint. Sau sa inteleg ca de fapt ai vrut sa ma faci prost, insa ai fost mai subtil, uzand de un eufemism?
Scuze, dar m-au distrat mult precizarile astea ale tale si nu m-am putut abtine. :D
http://www.TPU.ro/......financiar/

| GEORGE a răspuns:

Pai da dar sa stii ca nu intereseaza pe nimeni ca esti tu ateu sau nu intelegi ce vreau sa zic? si poate sunt putin iritati din cauza asta. o seara buna

| JasonMcCann a răspuns:

Dumnezeu nu ne-a programat pe niciunul pentru asta. Acum o zi sau două, am întâlnit un ateu (cred) pe TPU care încerca să convingă un creştin să îşi schimbe religia şi să devină ateu. Şi fiecare are dreptul să pună o întrebare pe acest site. Eu nu am raportat niciun ateu. Însă, unele persoane pun întrebări legate de religie. Dacă un ateu ştie că nu are aceeaşi religie, nu trebuie să răspundă, cu toate că am întâlnit mulţi atei care fac asta. Chiar dacă eşti ateu sau ce oi fi tu, eşti om! Toţi suntem creaţi de Dumnezeu.
O seară bună!

| SkyCracker a răspuns:

Bai frate, m-am saturat de toate intrebarile astea stupide in legatura cu credinta unui om. Nu e zi in care sa intru pe TPU si sa vad intrebari de genul "Voi de ce mai credeti in Dumneze?" sau chestii de-astea. Lasa omul sa creada in ce vrea, nu il mai bruia atata! E viata lui! Daca el crede ca exista un Dumnezeu care...cum spui tu, "ne programeaza", asta e treaba lui. Daca tu crezi ca there's no such thing as God, e treaba ta. E adevarat, de-aia e site-ul asta, sa pui intrebari si sa te lamuresti, dar ce naiba, deja exagerati!

| Aηdεεε a răspuns (pentru SkyCracker):

Foarte adevarat! happy. Intrebarile astea mereu sunt puse pe TPU! Ce vor ei de fapt? Sa ne faca pe noi sa renuntam la credinta doar ca asa spun ei?

Neah, slabe sanse happy

| SkyCracker a răspuns (pentru lolosaurus):

Esti OBLIGAT din nastere sa crezi in Dumnezeu? Fiecare om ajunge la varsta la care isi poate alege calea pe care o doreste. Suntem doar invatati sa credem in El, insa nu vine unu la noi si ne pune pistolul la tampla: "Crede ba in Dumnezeu ca-ti zbor creierii!" Si voi ati fost invatati de mici ca e bine sa credeti in Dumnezeu, si ati ajuns cum ati ajuns acum datorita teoriilor megaultrasuperstiintifice care au incercat sa aduca ABSOLUT totul la o rezolvare logica. Pe mine pana la urma nu ma intereseaza. DACA e sa vina o zi in care vom realiza ca noi ne inselam si voi aveti dreptate, eu personal nu as regreta nimic.

"putini mai scapa"? Da ce-i asta, camera de tortura? Si de ce sa nu zic chestia aia?! Asa cum tu ai ales sa fii ateu, asa alegem si noi sa fim credinciosi. Nu poti veni la oricine si sa ii spui ca nene, nu exista Dumnezeu, odata ce a fost obisnuit cu lucrul asta toata viata lui. Frate, nu pot sa zic nici eu ca sunt credincios pana in maduva oaselor. Merg si eu ca voi pe propriile mele principii. Dar de faptul ca exista un Dumnezeu, nu ma indoiesc. Si nu zic asta ca asa mi s-a spus. Pur si simplu asta cred.
Deci, cand am spus "lasa omul sa creada in ce vrea", m-am referit la acelasi lucru ca si tine, adica la libertatea de a alege.

Pot oricand sa imi schimb conceptele in legatura cu orice! N-am nevoie de niciun ritual, poveste, sau orice altceva care sa ma faca sa imi schimb parerile si sa urmez o cale impusa de altii, fie ele de cand m-am nascut sau nu, pentru ca pana la urma am ajuns la o varsta la care pot sa aleg singur ce e mai bine pentru mine. Ti-am si spus ca nu sunt complet credincios. Am si eu o multime de notiuni care ocolesc in totalitate Biblia. Las-o balta. Pana la urma nu stiu de ce ma mai bag inseama pe-aici, mai ales ca au inceput sa apara si comentarii destepte ca a lui nenea Miantropul. Hai salut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cine a facut asta dar cel care o face va avea mari probleme.Fiecare este liber sa creada sau nu. Dumnezeu nu face discriminare intre oameni, chiar daca nu cred in EL. Dumnezeu nu este om ci duh sfint, speranta si asta nu ne-o poate lua nimeni.Imi pare rau pentru cei care au facut ceea ce spui.Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Particula elementară care ar întregi procesul de creaţie al Universului, aşa numita „particulă a lui Dumnezeu" nu se mai poate ascunde mult timp de oamenii de ştiinţă. Fizicienii de la Centrul European pentru Cercetări Nucleare (CERN) au anunţat că sunt pe cale să dea de urma bosonului Higgs, ceea ce ar reprezenta descoperirea secolului în fizică.sa intelegi ca oamenii destepti, gandesc si cauta si lupta si nu exclud nici una din variante, atata vreme cat bosonul lui Higgs este numit; Particula lui Dumnezeu.deci nu corectitudinea intrebarii e problema, la tine si la inca vreo cativa.