| Mizantropul a întrebat:

Să joci fotbal (soccer) e păcat? Dacă nu, de ce n-ar exista stadioane, terenuri, mingi de fotbal în rai? Ar fi super dacă Iisus ar arbitra.

Răspuns Câştigător
| ShowTim3 a răspuns:

V-as bate cu ranga pana v-as scoate ultimul molar in PU7A MEA E FOTBALLLLLLLLLL FOTBALLLLLLLLLLL NU SOCCER!
DAIA SE NUMESTE FIFA... NU FISA! Daca numele sportului era soccer federatiea se numea FISA! 0. o Am facut spume la gura la intrebarea asta.
happy Asa pai sa facem echipa ideala pentru un prim 11 de fotbal.
Conan barbarul in atac impreuna cu Mihai Viteazul (sa vezi ce buzdugane iti da in cap ) mijlocas stanga Napoleon, mijlocasi centrali : Hitler si Stalin mijlocas dreapta : Hortensia Papadat Bengescu Fundasi centrali : Vlad Tepes, Carol I Fundas dreapta :Tutankamon fundas stanga : Chuck Norris
Portar : Adrian copilul minune 0. o sau micul muc, se sparge mingia cand incepe sa cante din faringe.

Răspuns utilizator avertizat
14 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

În rai ai lucruri mai bune de făcut decât fotbalul, de exemplu să-l venerezi pe Dumnezeu, să îi dedici cântece lui Dumnezeu, să te închini lui Dumnezeu, să îl iubești pe Dumnezeu etc.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Si Moise sa fie atacant...

| sporu a răspuns:

Pai de unde stii ca nu exista si in rai terenuri de fotbal?

| raluca250 a răspuns (pentru Mizantropul):

Mai pe scurt. plictiseala yawn laughing

| Rapplex a răspuns (pentru Mizantropul):

Mda, asta mi-au spus si popii si profesorii.Au spus ca in rai n`ai cum sa joci fotbal, ca nu`i lume materiala. Dupaia am intrebat:"Pai si atunci ce facem in rai, cum devenim fericiti?"si am primit raspunsul ca si in cazul credintei:"Esti fericit fiindca esti fericit si acolo ii plin de fericire". Ceea ce nu inteleg e cum *** mi`s eu fericit daca acolo nu`i nimic care sa`mi stimuleze fericirea.Nici la intrebarea:"Cei in rai?" nu au raspuns mai convingator, raspunsu fiind ceva de genu:"Aaaaa, paaaai, vezi cand ajungi pe acolo!".Mda, religia e convingatoare.Si atunci ma gandesc ce rost are sa vreau sa ajung in rai daca nime nu stie ce`i acolo.Macar iadu e mai concludent, stim ca pe acolo e actiune cu draci care fierb oamenilaughing

| Bombonikk19 a răspuns:

Lol ce minte ai(e de bine)rolling on the floor)

| answers4you a răspuns:

Hmm, nu stiu daca il putem numi pacat. In ansamblu, nu cred ca este pacat pentru ca nu faci nimic rau ci doar,, iti omori timpul''. Insa asta cred ca este problema, k acest timp poti sa-l folosesti mai util.

| Dodoxxl a răspuns:

Esti clarvazator sau ceva de sti?