| Andrei5000 a întrebat:

Sa nu aceptam cardurile de sanatate care or sa vina, buleltinele cu cip si tot ce are cip pentru ca-n ele se afla semnul fiarei 666 care e ascuns in ele. Daca le aceptam mai tarziu ni se vor pune ori pe frunte ori pe mana dreapta si cand ne vom da seama de consecinta nu le vom mai putea scoate si va fi prea traziu atunci! Urmariti acest videoclip pana la capat si va ve-t schimba parerea despre cip! DAU FUNDA! http://www.youtube.com/watch?v=9zTPynVsrbc&feature=share

40 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Intru-un fel iti dau dreptate dar cand ma gandesc ca sunt destui care nu merita si ia tras si pe ei in mocirla nici sa zambesc nu-mi vine.

| Mădă0611 a răspuns:

Da, sa nu le acceptam. Eu nu accept nimic no talking, decat in iad, mai bine in puscarie sau padure.

| Andrei5000 explică (pentru Mădă0611):

Gandesti foarte bine exact cum au facut martiri in comunism

Da ai dreptate mai bine la inchisoare decat in iad cum facut martiri in comunism!

| M25M a răspuns:

Toata chestia cu cipul acesta este simpla: MONITORIZARE...atat, nu are legatura cu Doamne Doamne, cu semnul fiarei cu 666, sau mai stiu eu ce...

| Andrei5000 explică (pentru M25M):

Um religia ortodoxa are semnele ei, asa si dracu are semnul lui!

| M25M a răspuns (pentru Andrei5000):

Umm. hai sa nu vorbim de semne si religie. Pentru omul religiilor arhaice si o amarata de piatra putea fi un semn, sau o anumita adiere a vantului...
In plus, daca acel cip ar fi avut putarea de ati altera capacitatile corticale, mai exact influentarea ariilor care tin de sentimente, mai ziceam, mai intelegeam teama asta, insa avand in vedere dispozitivul mentionat si contextul social politic (mai ales cel recent), este destul de evident care va fi scopul tacit al acelui cip :monitorizarea maselor

| Andrei5000 explică (pentru M25M):

da din ubra masoni lucreaza c la un guvern mondial de asta se introduc cipurile ca sa uitam tot si ei impreuna cu satana sa conduca lumea!

| anonim_4396 a răspuns (pentru M25M):

Intr-un fel asta e bine si dar si rau, deoarece cei de la putere daca sunt coruptii si se va vrea sa se faca o revolta nu se va putea, pe de alta parte numarul criminalitati in randul maselor va fi mai mic, dar daca ar fi un nou "Hitler", iti dai seama toata informatia pe care ar aveao ar insemna putere, iar pana in ultima clipa a vietii acel om ar fi de neivins deci sunt atribute pozitive si negative a acestor cipuri de monitorizare a maselor, intr-un fel sau altul tot se vrea uniformizarea maselor si detinerea puteri la elite, iar noi nu putem schimba acest lucru.

| ErrorFound a răspuns:

Vezi-ti de pupat lemne.
Spre deosebire de voi, am planuri pentru orice. laughing

| Andrei5000 explică (pentru ErrorFound):

Bun sa nu vii la mine cand o sa se intample asa!

| ErrorFound a răspuns (pentru Andrei5000):

De ce as veni la tine? straight face Ai casa blindata sau ce ma intereseaza pe mine?

| LordBolton a răspuns:

Si ce daca este numarul asta? cui ii pasa? nu va afecteaza numarul.sunteti paranoici! daca vreti sa nu evoluati fugiti in munti departe de tehnologie.

p.s. cred ca pe cipul 777 o sa fie bataie cine sa il ia happy

| BlackSulphur a răspuns:

Daca chiar te supara atat de mult acest numar, iti sugerez sa te sinucizi, deoarece corpul tau contine FOARTE mult Carbon (Structura C este 666: 6p, 6e, 6n)...

| Andrei5000 explică (pentru BlackSulphur):

Nu ma supara acast numar dar e semnul fiariei(Satanei)

| Mădă0611 a răspuns (pentru BlackSulphur):

Si-a bagat diavolu' coada in carbon :-s

Ba nu Sf.Ioan a scris apocalipsa si tot ce scrie acolo se va intampla!

| Dumniezău a răspuns:

Atata va ingrijorati cu chestiile astea de parca ar fi sfarsitul lumii daca un cip are pe el un numar.

| Andrei5000 explică (pentru Dumniezău):

Citeste Biblia la Apocalipsa si vei vedea ca un cip inseamna lepadarea de Hristos, si-t vinzi sufletul si prin cip vei fi controlat precum sclavi din evul mediu!

| HueyFreeman a răspuns (pentru Andrei5000):

Cam nasol, ca in Evul Mediu sclavii erau controlati prin religie, nu prin tehnologie.

| Andrei5000 explică (pentru HueyFreeman):

Da dar azi prin tehnologie vom fi controlati citeste la Biblie Apocalipsa lui Ioan

| Dumniezău a răspuns (pentru Andrei5000):

Biblia e o prostie, is a bull ***, intelegi.In viitorul apropiat cu totii o sa avem cipuri din astea.Si ce daca? Pe vremea aia cand s-a scris biblia nici nu exista termenul "cip", nici nu stiau ce e ala.Toate astea s-au inventat cu timpul.

O sa fii prin cip spionat ca puscariasi, mai tarziu dupa ce aceptam cipurile astea vor veni microcipurile care se vor introduce pe frunte ori pe mana dreapta si vom fi spionati (urmariti) non- stop si vrei vrea sa le scoti si no vei putea pentru ca microcipurile vor avea un sistem can le vei scoate va declansa o ceva la dstrugere care va contacta autoritatile ca ti la-i dat jot caret vor pune alt microcip!

| Lizzu a răspuns (pentru Andrei5000):

Nu!
Daca ai destula credinta adevarata nimeni si nimic nu-ti va afecta sentimentele si mai ales un amarat de numar si de cip...

Nu mai bagati in seama toate astea. Eu una cred ca sunt doar zvonuri pentru a intimida fiinta umana si pentru a-i pune frica in suflet.

| Andrei5000 explică (pentru Lizzu):

Citeste biblia la apocalipsa, Sf Ioan a prevazut toate astea!

Eu stiu ce spui VASILICA, dar stiam ca s-au semnat o gramada de petitii impotriva acestor acte biometrice, nu?
Sau nu se iau in considerare?
Si acum am vazut ca din 2014 vor fi introduse buletinele biometrice.

Am auzit ca la americani, o parte din ei, au deja implantat cipul pe mana.
Nu stiu daca e de rau sau de bine, sincer.

| Andrei5000 explică (pentru Lizzu):

E de rau vom ajunge intr-o zi cand fara cip nu vom mai putea face nimic si vom fi controlati ca roboti!

Am citit demult apocalipsa ...si ciudat, a fost singura parte din acea carte care nu m-a plictisit laughing

De unde poti scoate atatea prostii? Sunt singurul care imi e rusine ca face parte din rasa umana? Bai de unde naiba scoateti prostiile astea? Ai vreo dovada solida, repet, solida ca asa ceva se va intampla?

Sf.Scriptura(Biblia) Unde in apocalipsa Sf. Ion vorbeste de asta!

Scrie in biblie ca daca vom purta cipuri vom fi controlati? nu prea cred.

Sa-mi dai si citatul, ca eu din Cartea Minciunilor nu citesc.

Dscurcate dor o deschizi si incepi sa citesti si vei afla!

Dar nu o am la mine.Trebuie sa ma duc la biblioteca si stii, mi-e prea lene, si la ora asta sigur nu-i deschis.

Uite citeste de aici http://www.bibliaortodoxa.ro/

Nici nu ma obosesc sa citesc.Prea multa minciuna, chiar si pentru mine.Ai mila ca sunt si eu om(desi mi-e cam rusine ca fac parte din rasa umana).De ce ma pui sa citesc atata minciuna? Chiar n-ai mila de mine? Eu ti-am cerut un paragraf in care sa demonstrezi ca cipurile, pasapoartele etc. ne pot afecta(desi e cam prostesc sa crezi asa ceva, nu crezi?).Nu imi da sa citesc toata Cartea Minciunilor.

Nu citesti nu-mi vei da dreptate!

| Dragonfly6 a răspuns:

Doar in Romania se poate! O tara cu cre(s)tini adevarati! Daca avea "777" sigur toti se calcau in picioare ca sa si-l puna!
In halul in care protesteaza idiotii sigur nu pot sa-l introduca.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dragonfly6):

De fapt in numerologia evreiasca numarul Divinatii este 644.