| praisti a întrebat:

Sa presupunem ca Dumnezeu vine la voi si incepe sa planga in hohote deoarece nu-l iubiti suficient de mult si va pune sa va omorati copilul ca sa-i demonstrati ca il iubiti cu adevarat, la fel cum el si-a omorat copilul pentru voi(ma rog a fost doar temporar pentru 3 zile si romanii au fost cel care l-au omorat).
Stiu ca suna retardat, dar Dumnezeu a mai cerut unei persoane sa-si omoare copilul ca sa-i demonstreze ca il iubeste mai mult decat orice(Avraam trebuia sa-l omoare pe Isaac). Dupa cum vedeti avem de-a face cu un Dumnezeu gelos, asa cum chiar el o recunoaste, deci nu ar fi nimic neobisnuit in aceasta cerere a lui Dumnezeu pentru voi.
Va veti omori copilul pentru Dumnezeu? Raspundeti doar la intrebare si nu cu scuze penibile cum ca Dumnezeu nu v-ar cere asa ceva, cand este clar ca ar face-o.

20 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Este un sacrificiu pe care-l voi face.

| danut a răspuns:

Daca tu ai fi copilul meu si ai continua sa "gandesti" (nu cred ca ceea ce ai scris tu este un proces al gandirii, dar..sa admitem) asa, ar fi o mare usurare pentru omenire un asemenea gest.

| praisti explică (pentru danut):

Eh, nu sunt cel mai bun si nici cel mai rau om, nu ar fi nici o diferenta pentru umanitate, la fel cum nici o picatura de apa scoasa din ocean nu va face vreo direrenta.
Ma bucur macar ca ai raspuns pozitiv si ca ti-ai omori copilul pentru Dumnezeu daca ar fi ca mine, facem progrese...

| danut a răspuns (pentru praisti):

"Ma bucur macar ca ai raspuns pozitiv si ca ti-ai omori copilul pentru Dumnezeu daca ar fi ca mine, facem progrese..."
Scuze pentru intarziere. unde am spus eu cele declarate de tine sau nu mai stiu a scrie?

NOname
| NOname a răspuns:

Interesante unele răspunsuri...

http://i.imgur.com/NJzR1gV.jpg

Mă bucur că am avut părinţi sănătoşi...

| Anonim a răspuns (pentru NOname):

La fel ca in intrebarea mea, oamenii religiosi sunt cei mai inchuiati si rai de pe terra. cum sa poti face asa ceva chiar daca ai crede in mos craciun

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Unii, Endoryus, unii...

| Anonim a răspuns (pentru NOname):

Majoritatea vrei sa zici, sa fim seriosi. mai ales cristianii daca vad un ateu, gaataa e a lui satana, pe rug cu el. norocu nostru ca numai suntem in sec 16

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Exagerezi.

| danay72 a răspuns:

Cand Avraam a vrut sa faca acel lucru Dumnezeu nu l-a lasat.

| praisti explică (pentru danay72):

Intr-adevar l-a oprit, dar Avraam chiar vroia sa o faca si nu stia ca va fi oprit, iar daca nu ar fi fost oprit cu siguranta l-ar fi omorat, intentia conteaza. Asa ca daca tie ti se ordona sa iti omori copilul fara sa stii sigur daca esti oprit, ai face-o?

| danay72 a răspuns (pentru praisti):

El avea motive temeinice să manifeste o încredere absolută în Dumnezeu. Nu putea Dumnezeu să-l scoale din morţi pe Isaac (Evrei 11:17–19)? Nu fusese chiar naşterea lui Isaac o dovadă a puterii divine, având în vedere că Dumnezeu le redase în mod miraculos lui Avraam şi Sarei capacitatea de reproducere? Încrezător în puterea lui Dumnezeu de a-şi îndeplini promisiunile, Avraam a fost gata să asculte. E-adevărat, nu a fost lăsat să-şi sacrifice fiul (Geneza 22:1–14). Totuşi, exemplul lui ne ajută să înţelegem cât de greu trebuie să-i fi fost lui Dumnezeu să-l dea pe „Fiul său unic-născut, pentru ca oricine exercită credinţă în el să nu fie distrus, ci să aibă viaţă veşnică". — Ioan 3:16; Matei 20:28.

| JesusIsLoveJesusIsLife a răspuns:

Shakira Shakira!

| Holiday a răspuns:

Din pacate au existat unii care cica le-a cerut dumnezeu sa-si omoare copii sau pe cine stie cine si chiar au facut-o, n-ar trebui sa te mire daca unii viseaza ca vine dumnezeu la el si le cere vreo tampenie si ei chiar o fac...

| sublime89 a răspuns:

Nu doar ca nu mi-as omori copilul, dar eu n-as omori pe nimeni pentru niciun astfel de zeu. Ce zeu ar fi ala care mi-ar cere asa ceva? Un zeu criminal, exact ca cel din biblie. Un astfel de zeu, si daca ar exista, n-ar merita nimic, decat ura. Noroc ca nu exista.

| PedoBarbie a răspuns:

Scurt: Dumnezeu nu există şi nu mi-aş omorî copilul.

| Moisie a răspuns:

Daca mi-ar cere mie asa ceva, eu cred ca l-as lua de guler si i-as trage o flegma in nas dar si un spitz in ciur sa ma tina minte!

| Oleg20 a răspuns:

Geneza capitolul 22:19-12 "În cele din urmă au ajuns la locul pe care i-l arătase adevăratul Dumnezeu şi Avraam a construit acolo un altar, apoi a aranjat lemnele, l-a legat pe fiul său Isaac de mâini şi de picioare şi l-a pus pe altar, deasupra lemnelor. 10 Apoi Avraam a întins mâna şi a luat cuţitul de înjunghiat ca să-şi omoare fiul. 11 Însă îngerul lui Iehova l-a chemat din ceruri şi a zis: „Avraam! Avraam!", iar el a răspuns: „Iată-mă!" 12 Şi îngerul a continuat: „Nu întinde mâna asupra băiatului şi nu-i face nimic."
După cum vezi, Iehova Dumnezeu l-a pus la încercare pe Avraam pentru a demonstra că acesta crede cu adevărat în el.

| AmiRa33Rebeca a răspuns:

Cand Dumnezeu i-a cerut lui Avraam sacrificarea lui Isaac, doar il testa! Voia sa vada pana unde ajunge iubirea pentru El din partea lui Avraam! Cand era pe punctul de a isi omori copilul, a fost oprit si a aflat adevarul... Dumnezeu nu ar pune un om sa isi omoare copilul, pana la urma... ce vina are el? Dar iti rapund la intrebare cu un mare DA.

| rGhost a răspuns:

I-aş da două palme si l-aş trimite acasă.