Pe langa faptul ai devenit foarte hazliu in ultima vreme ai inceput sa devi si foarte "copilaros" in gandire, speram sa nu dai in "mintea" acestora prin expresile si propozitile folosite. Iar acum spre intelegerea domniei tale ceea ce ai spus are o mare problema, NU EXISTA PE LUME vreun crestin exemplar, asa ca tot esfodul pe care ai "construit" aceasta poveste idioata, cade, se duce dea rostogolul. Dar sa luam de bun ce ai scris, ce este asa de rau ca pentru a avea DOI oameni castigati pentru Dumnezeu, unul dintre ei mai sufera cateva incercari? O fi rau, eu spun ca e ideal iar eu sunt in stare sa cred ca multi dintre crestinii de aici ar suferi pentru ca tu sa nu mai gandesti asa idoteni.
Crestinul nu trebuie sa lupte pentru mantuire, aceasta este un DAR de la Dumnezeu, ea nu pote fi castigata, ea este primita, crestinul trebuie sa lupte pentru desavarsirea caracterului sau care este SINGURUL lucru care il ia cu sine in noua lume pe care S-A dus sa o pregateasca Isus. Hristos asa cum a promis.
Stai intai sa caute despre ce vorbesti ca majoritatea crestinilor habar n-au. Si tu esti rau, trebuia sa le dai numele reale...
Apoi, mai ai de asteptat pana judeca problema, pana se intereseaza la altii mai "invatati", pentru ca apoi sa te trezesti cu doua versete care n-au nici o legatura cu subiectul, dar cica explica foarte clar ce si cum...
"Gigel este prieten cu Vasilie".
"Gigel nu stie adevaratul caracter al lui
Vasile."
Inferno, te cam contrazici.
,,eu sunt aici ca sa citesc raspunsurile''.
Faine-s, da' nimic n-am priceput.
A primit niste raspunsuri...
A primit, a primit.
Toate-n cinstea bietului Gigel, un credincios devotat.
,,''?
De ce este asa zambaret domnul MadPotato pamanteanul? Sa fi primit el o sticla de Pepsi?
Pepsi am mereu langa mine, tu bei apa eu beau Pepsi
Cu ce te ajuta-n viata faptul ca eu beau apa iar tu Pepsi?
Stai sa ma dau si eu mare, uite ce poza de profil am.
Nu ma ajuta cu nimic, nu ma dadeam mare daca cumva asta insiuneziera o gluma
anyway, hai sa numai facem off-topic ca se supara nenea Inferno pe noi.
Eu n-am facut nimic.
,, Eu am venit numa' sa citesc raspunsurile''
)) Crezi ca necazurile vin de la Dumnezeu?
Imi amintesti de unu care a spus la tv ca Becali i-a transmit dorinta de a intretine relatii sexuale cu mortii mamei respectivului
Nu evident.
nu este dreptate. Dar asa explica Biserica ortodoxa pe Dumnezeu.
nu si biblia. In biblie spune clar ca Dumnezeu nu incearca, si nu da probleme oamenilor.
Daca el ar cauza raul, Diavolul ce ocupatie ar mai avea?
dar din nefericire perotii le spun oamenilor: "asa a vrut Dumnezeu" sau "a mai avut nevoie de un ingeras" FALS.
dumnezeu nu gasete placere in durerea si suferinta oamenilor. (Iacov 1:13, Iov 34:10)
Azi am citit intrebarea si "logica" ta.
Inferno,tu uneori ma lasi "ca la dentist":
-de ce pui in gura lui D-zeu logica ta? Era normal sa dai un citat din Biblie care sa te sustina:
-ce te determina sa afirmi ca Vasile,se va indrepta si in situatia data (tinand cont de felul cum il prezinti tu)?;
-vorbind despre divinitate, constat ca uneori esti "pro", alteori esti "contra", ca logica. De ce?
NB:Nu am citit nimic din raspunsurile altora, deci daca repet ceva scuze.
andreeadragutza22 întreabă: