| IntrebariIntrebatoare a întrebat:

Sa presupunem ca samanta barbatului este sfintita de un preot, la fel si pantacele femeii, asta inainte de impreunare. Cand copilul se va naste va fi sfant?

Răspuns Câştigător
| Trinitas a răspuns:

Nu stiu, dar daca o sa am vreo data copii o sa incerc si o sa-ti spun si tie cum a iesit.

13 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Omul trebuie sa se sfinteasca.Fiecare om se sfinteste prin sangele Domnului Isus, prin Cuvantul Sau, facand voia Lui.

| Angel0 a răspuns:

Are sanse mai mici sa fie ca tine.A fost doar binecuvantat.Era prea greu pentru tine sa cauti "binecuvantare" pe net.

Apache
| Apache a răspuns:

Numele tau se potriveste intrebarii...

Răspuns utilizator avertizat
| Hombre a răspuns:

Nuuu mai intâi se naste f*tangiu dupa aceea devine l*bagiu la manastire.

| morningstar a răspuns:

Dumnezeu nu sfinteste prostia ( nu fac nicio referire la tine, vorbesc despre faptul in sine de a se incerca sfintirea acestor lucruri).

| Necrophagist a răspuns:

Copilul va fi binecuvantat si dupa nastere, de ce inainte?

| JeSa a răspuns:

Doamne, ce tampenie... (mare ti-e gradina!), scuze.

| Nyghtshadow a răspuns:

Tu faci misto? Ce popa sta sa binecuvanteze genitalele unui cuplu? rolling on the floorrolling on the floor Sincer, chit c-ar face asta nu o sa iasa copilul sfant. Sfintii sunt alesi, la fel precum episcopii, papii, premiantii nobel, etc.

| Dani04 a răspuns:

Se va naste un copil normal cu parinti dementi.

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Am si eu o intrebare: de ce, in opinia ta, tot ce e in biblie e real? Daca e numai o minciuna?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa presupunem ca doar auzit despre aceasta aberatie, asta pentru ca nu se sfinteste samanta unui barbat, asa ceva este inacceptabil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice copil este o binecuvantare pentru parintii lui si trebuie privit ca un dar, si ca un nou mantuitor.ca nimeni nu cunoaste rolul lui in aceasta lume decat cel ce l-a trimis in aceasta lume.