| vyrus1990 a întrebat:

Sal sa zicem ca dumnezeu exista cu sigurantza si maine te-ai intalni cu el si stiind ca are super puteri si ai putea sai pui 5 intrebari care ar fi acelea Gen 1 cate minciuni am spus toata viata 2 cate tigari am fumat toata viata 3 exista noroc sau conincidentza 4 cati pasi am facut toata viata 5 ce om a facut sex de cele mai multe ori, bine intrebarile mele sunt tampite dar vreau sa vad ce curiozitati aveti din astea care este imposibil sa va raspunda un om normal

24 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

1.Existi?
2.Ai puta?
3.Esti vrgin?
4. Daca esti atotpoternic de ce nu-l faci pe Lucifer inger?
5.De ce singura dovada ca existi e o carte tampita scrisa acum peste 2000 de ani?

| Maidanezul a răspuns:

Intrebari de acest gen le poate pune numai un analfabet functional.Vad ca mintea nu prea te ajuta. Nici nu ma deranjez sa pierd timpul cu tine.Eu zic sa nu doresti intilnirea cu el fara sa fi pregatit, ca ai dat de mare necaz si nu te mai scoate nici cu 40 de Sf Liturghii.Ca judecata Lui este dreapta

Răspuns utilizator avertizat
| anka89 a răspuns (pentru Maidanezul):

La toate intrebarile la care habar nu ai sa raspunzi, spui ca is puse de analfabeti.Pana acum peste oricare raspuns de al tau am dat,nu am vazut nimic concret sau folositor, mai mult sunt jigniri. Si la urma urmei noi care intrebam aici, inseamna ca suntem nelamuriti in privintele unor lucruri legate de religie si asteptam raspunsuri de la voi care spuneti ca stiti si sunteti super credinciosi.Asa ca data viitoare incearca sa raspunzi.Acolo unde se pun intrebari care pur si simplu poate au o explicatie, dar voi credinciosii nu au aveti ce spune si imediat ne faceti analfabeti.

| Maidanezul a răspuns (pentru anka89):

Ancuta aici te inseli, am dat si o definitie am dat si un link.Nu sunt eu inventatorul definitiei analfabetului functional. Definitia dateaza de acum 50 de ani cind eu nici nu eram nascut., Daca tu consideri intrebarile puse ca fiind cu scaunel la cap eu chiar ridic din umeri. Uite niste ex tu decizi
iEmonel intreaba:
Tocmai am mancat peste si ma gandeam daca imi ramanea un os in gat [ chiar daca nu avea oase pestele :)) ] si muream oare unde ajungeam? Voi ce credeti?
IntrebariIntrebatoare intreaba:
Daca Iisus chiar s-ar intoarce pentru a 2 a oara pe pamant, e adevarat ca ar ajunge la spitalul de nebuni?
IntrebariIntrebatoare intreaba:
Cu urmatorul iphone o sa poti vorbi cu Dumnezeu?
SaintOcea intreaba:
Se vor trezi vreodată din coşmarul realităţii religioase?
SaintOcea intreaba:
Cristoase! zombii mâncători de colivă şi mici, lingători de icoane şi mumii, ca de obicei, iar mi-au invadat oraşul... Numai pe strada campusului erau pe puţin 70 de autocare. Ceva soluţii? Mi-a? (mai mult)
@Maidanezul ce te tot inchini Ancuto ca vezi bine sunt ei analfabeti functionali? Daca tu zici ca acestea sunt intrebari puse de oameni cu scaun la cap atunci eu te bag urgent http://ro.wikipedia.org/wiki/Analfabetism_func%C8%9Bional

Ps nu am pus intrebarile de calibru greu ca am frica de Dumnezeu dar daca vrei poti sa rasfoiesti in urma si te vei inchina si tu chit ca esti ateista (atee) rasconvinsa.Ai si tu rabdare cam 10-20 de ani si ai sa vezi cita dreptate am si ce o sa te duca nasucul tau delicat la Sf Biserica, este doar chestie de timp.Eu te sfatuiesc sa lasi tu indaratnicia si sa mai treci si pe acolo sa aprinzi o luminare la vii si una la morti si sa zici o mica rugaciune din suflet ca Dumnezeu nu este surd. Sincer anul acesta din gurita ta aia mica a iesit cuvintelul "of Doamne" daca zici da, pai Ancuto si asta este o rugaciune ff puternica.

| anka89 a răspuns (pentru Maidanezul):

Dupa intrebare iti dai seama daca iti pusa la misto sau nu.Nu ii cazul sa raspunzi la orice intrebare **** din cauza prostiei, isi mai bat si joc.

Ancuta deci ei sunt mielusei, eu trebuie sa raspund numai cu citate din Biblie si ei sa bage toate alea si sa injure.Am incercat si asa dar =0 Pe la "Conversatii" este dezbatuta si chestia cu analfabetismul functional si sa vezi cita dreptate am. Uite Ancuta faza tare eu le fac temele apoi ei vin si fac la Religie ca ursul in lant Chestie adevarata. De cind dau dupa ei cu analfabetismul functional au mai inceput sa gindeasca de 2 ori cind posteaza pitpalacul. Deci in opinia mea am facut lucru bun ca si ei intre ei se ciondanesc si se fac AF.Mai era o chestie "Cititul dauneaza grav sanatatii" este oare adevarat? Re=da deoarece doar 4 tinere cautau carti de literatura si liota tabara pe ele sa nu mai citeasca.Este adevarat ca ei =mieluseii dezbateau sa scoata din programa desen ca nu se fac pictori, muzica deoarece nu se fac compozitori, romana deoarece ei sunt romani din nastere si tot asa pina a ramas sportul unde erau scutiti. Oare o fi adevarat =da si o gasesti pe la religie rasfoind si citind cu atentie.

| miradoniz a răspuns:

Eu cam am obiceiul de a Îl întreba o mulțime de chestii aiurea-dar nu mă aștept să îmi răspundă...mă simt jenată dacă o face că aș fi putut folosi timpul ca să Îi cer ceva mai important.
L-am întrebat când o să vină sfârșitul lumii,de ce, care e faza cu atât de multe religii, de ce unul sau celălalt reacționează așa sau altfel-asta întreb chiar des.
Deci eu ți-as spune-dacă ai vreo nedumerire-întreabă-L direct(indiferent dacă ești "sigur" că există sau nu)hee hee s-ar putea să ai o surprizăhee hee

| Birjaru a răspuns:

1- De la ce spital ai scapat?
2- Cum te cheama?
3- Poti sta linistit pana sun la 112?
4- De ce ai fugit de la balamuc?
5- Cum ai reusit sa iti scoti camasa de forta?

| Leonard08 a răspuns:

1. Este prea mult rau in lumea asta. De ce nu faci ceva?
2. De ce Biblia e atat de confuza?
3. De ce ne-ai creat?
4. Ce vrei de la noi de fapt?
5. Tu esti atotputernic. De ce nu il faci pe Lucifer inger? Nu ar mai fi nici Satan nici Iad nici Rau.

| Fanatic a răspuns:

1.dc esti asa de bulangiu?
2.dc acest utilizator pune asa intrebari tampite?
3.dc sunt atati de multi redusi mintal?
4.ai vrea sa-ti dau la ****?
5.dc unele femei sunt asa bune?

| Fanatic a răspuns:

Weh,nici eu nu te-am injurat, doar am zis ca e o intrebare tampita, atat tot laughing

| Fanatic a răspuns:

22 ani? ori te plictisesti ori...

| Fanatic a răspuns:

Mda si eu am vazut mult mai stupide...

| Leonard08 a răspuns (pentru Fanatic):

De ce reactionati in felul asta? laughing
O intalnire cu Dumnezeu ar fi fascinant de interesanta rolling on the floor)
Imi place sa zbor cu gandul si sa imi imaginez ca tocmai creatia lui isi va bate joc de creatia sa atat de idioata... laughing)

| Fanatic a răspuns:

Pai is tot aceleasi intrebari, numai ca in afara de a 2 a, ca stiu deja.si apropo am 17 ani