| Nes7eA a întrebat:

Sall am o intrebare: Daca unui om i este dat sa sufere de ex nu are un picior! de ce altii sunt bine si el nu? ca doar Dumnezeu nu o face pentru satisfactia lui, nu?

Răspuns Câştigător
| AdinaELA a răspuns:

Buna! Se spune ca Dumnezeu nu da mai mult decat poti duce. Daca unuia "i-a luat" piciorul,mana etc,fi sigur/a ca altora le-a luat altceva (parinti,rude, prieteni, poate le-a dat alte boli).Nu doar problemele fizice sunt grave.De multe ori cele psihice si emotionale sunt de 2 ori mai putenice.Bafta!

7 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Dar daca acel picior l-ar duce mai tirziu la moarte pentru ca ar apasa mai tare decit trebuie pe pedala de acceleratie a unei masini, te-ai gindit? Oare nu e mai bine asa, sa fii fara un picior, decit sa mori prea repede? Dumnezeu stie de ce a lasat lucrurile asa cum sunt.

Apache
| Apache a răspuns:

Viata nu e dreapta... punct!

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Life ain't fair. Atat am de zis. Iar faza cu dumnezeu... cauta documentarul Religulous. Sper ca ai sa intelegi ceva din el.

| Shammal a răspuns:

Omul respectiv a ales (a ales din pozitia sufletului, inainte sa se nasca) sa se manifeste asa cum ai spus tu si sa invete ceva din experienta respectiva, alti aleg sa fie "bine" si sa treaca prin diferite experiente si sa invete diferite lectii; din perspectiva sufletului partii tale divine nu exista suferinta, bine sau rau... e doar experienta din care invata ceva

| Nes7eA explică:

Operator as fi vrut sa iti dau si tie o funda, asta nu inseamna ca regret ca dau Adinei dar, alta data, mersiwinking

| gaby37 a răspuns:

Am impresia ca Dumnezeu o face doar sa ne testeze cand ni se intampla ceva rau doar nai vrea ca toti sa fim imbracati in bani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata nu cred ca Dumnezeu ai da unui om sa se nasca cu probleme de handicap spre satisfactia Lui, caci El este Drept.

Vezi tu, scrie clar in biblie ca oamenii daca nu platesc pacatele ajung sa le plateasca copiii, de altfel exista si pacate care se platesc de catre generatii intregi.
De asemenea unii se nasc cu astfel de probleme ca plata pacatelor a cuiva din familie, din generatia trecuta ori actuala, uneori ca cineva care se chinuie din aceeasi familie spre mantuirea amandoura plateste cineva, de altfel se stie clar ca pacatele se platesc ori se pot ierta doar in aceasta lume, nu exista alta cale!
Apoi, exista si oameni care se nasc asa ca sufletele lor sa nu se piarda, ca altii sa mantuiasca ajutandu-i.
Exista si oameni care se nasc cu diferite handicapuri pentru a dovedi intregii lumi ca viata trebuie iubita, apreciata si respectata.
Un exemplu concret al constituie Michelle McNally din India care s-a nascut oarba, surda, aceasta a dovedit omenirii intregi ca din intuneric si liniste un om poate face mai mult decat unul cu perfect sanatos, aceasta desi oarba si surda, a facut facultate, a scris chiar si carte, nimic nu este intamplator ci ne sunt date sa invatam, altfel vom fi trasi la raspundere ca desi am avut de unde, nu am vrut.
Sper sa vezi filmul, ai sa intelegi mai mult decat ai putea crede.
http://www.cinemagia.ro/filme/black-intuneric-16678/