| rares2000 a întrebat:

Sall! Azi la ora de Religie profesorul s-a suparat foarte mare pe mine ca n-am stiut o rugaciune dar nici altii nu stiau.
Dar pe mine s-a suparat cel mai tare si nu stiu de ce?
Imi puteti explica de ce sa cumportat asa urat eu am chiar note foarte mari 9 si 10 FUNDA!

23 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Tocmai pentru ca avea asteptari de la tine, stiind ca ai potential.Dar, promiti ca o sa inveti rugaciunea?

| FucktheSystem a răspuns:

S-a supărat de prost, de parcă ar conta câte poezii ști.
Oricum mare chestie, scrii Tatăl Nostru de o mie de ori și te iartă profu, că văd că-i cam barbar de fire, se supără cu nu înveți poezii.
Oricum n-are rost să-ți umplii mintea cu abureli din ăstea, mai bine îți faci griji de ce se supără proful de mate pe tine când nu ști formulele de calcul prescurtat, că nu cu religia intrii la liceu sau la facultate ( exceptând teologia unde oricum nu cerd că te întreabă câte poezii ști...).
DEci fă-ți griji când se supără alți profesori, nu ăla de religie, că religia în școală e prea puțin importantă...

| Urzi23 a răspuns:

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Hai bre rares sa fim seriosi la valoarea ta,sa nu inveti o rugaciune mica.Ce mare lucru pui mina si o inveti si gata. Partea rea este ca te justifici "nici altii nu stiau", scuze de genul acesta vin de la oamenii slabi.Eu zic sa exploatezi potentialul de asemanare cu Dumnezeu :
Bun,frumos, destept, inteligent

| Rapunzell a răspuns:

De ce crezi ca cineva, oricine de pe acest site va stii care i-au fost motivele? De ce nu l-ai intrebat?

| Wehrmacht a răspuns:

Sincer...eu nu stiu nici ingerasu' nici tatal nostru...nimic si e bine, ca la noi la religie facem ce vrem.Improvizam un zar din creta, mai sarim pe aia pe ai'lalta, ne batem joc de prof.

| Laura a răspuns:

Dacă te deranjează retrage-te de la ora de religie. Simplu.

| KodrutZ a răspuns:

Fiindca e un bou. Roaga-ti parintii sa iti faca o cerere ca sa nu mai pierzi timpul cu religia de la anul. Poti sa inveti o gramada de chestii folositoare in timpul ala, nu rugaciuni si alte bazaconii.

| RXN a răspuns:

Cred ca ai note prea mari pentru modul in care te exprimi...Du-te si invata rugaciunea si folosirea semnelor de punctuatie, caci calculatorul e lucratura Satanei, intra dracii prin cabluri in casa.

| victoreanu a răspuns:

S-a suparat mai rau pe tine pentru ca esti un elev bun si poate tine mai mult la tine.

Vezi ca pe TPU sunt foarte multi atei fara minte. Mai ales la sectiunea religie. Sa nu iei in considerare raspunsurile lor. Ba chiar poti sa-i ignori trecindu-i la utilizatori ignorati.

| victoreanu a răspuns:

Exact ce iti spuneam si a aparut raymusic.

Un om fara de Dumnezeu este un om de nimic.
Asta incercam sa-ti spun.

Asa ca tu sa inveti rugaciunea.

| wforweirdo a răspuns:

Ce prost...

| DenisejUSTmE a răspuns:

Pentru ca avea asteptari de la tine.Tu fiind foarte destept s-a suparat fiindca tu inveti si nu cred ca nu ar trebui sa nu o inveti rugaciunea. Poti sa-mi spui ce rugaciune?

Sper sa fi inteles! Succes la invatat!

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Si mei mi se intampla, nici tatal nostru nu il stiu tot rolling on the floor, dar se asteapta mai mult de la tine

| mishalovesyou a răspuns:

Pai eu zic ca s-a suparat fiindca, mai ales daca ai note asa mari, se astepta sa stii si la el...si probabil l-ai dezamagit, nu stiu, asta cred
sti...sunt unii profesori care se supara daca stiu ca esti eleva buna si vad ca nu iti dai silinta si la ora lor.
in fine, sper sa ii treaca!
bafta!>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil că nu se aștepta la tine să nu știi acea rugăciune...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a suparat cai tampit ca religia crestinta practic credinta se arata pe fata lui de groaza

| rares2000 explică:

Ce face el cred ca e o discriminare adica unei fete i-a dat 10 fara sa nu zica nimic si e pe ultimul loc din clasa are 3 si 4

| rares2000 explică:

O sa invat poezia promitthumbs up

| rares2000 explică:

A si am uitat sa va spun cv daca nu invat rugaciunea iau 1

| rares2000 explică:

K totus mersi tuturor pentru incurajare in afara de bliss20

| Esperança a răspuns (pentru rares2000):

Vai ce rau estihee hee vad ca mi-ai raportat raspunsul te-a deranjat adevarul ca am zis ca e scrisa de preoti?