| TeoriaLuiPytagora a întrebat:

Deci acu 1 zi m-am trezit cu candela aprinsa ( nici eu nici mama nu o aprinsese) si mai lumineaza si acu. ( e semn de rau sau bine?) straight face ( funda )

Răspuns Câştigător
| Fulgdeenea a răspuns:

Eu zic ca e bine, ieri a fost sarbatoarea intrarea maicii domnului in Biserica deci poate avea un semnhappy

13 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Da, poate a aprins-o bunică-ta că era sărbătoare laughing

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

De ce nu stingi candela?batting eyelashes

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Vezi ca, daca prin casa se aprind chestii singure, e posibil sa-ti ia foc si casa. Nu strica mai multa atentie.

| Filip23 a răspuns:

Discreditarea crestinilor se poate face prin mai multe metode. Tu vii si tu cu una.

| RXN a răspuns:

Unul din voi iar a baut prea mult azi-noapte...

Mai draga,dar pana si Pitagora, de acolo de unde o fi, s-a cocalarit si-o arde cu 'y' cand nu-i cazul?

| sinx a răspuns:

In sfarsit avem un semn divin. rolling on the floor Eu cred ca mama ta incerca sa te convinga de existenta cuiva happy Eu zic sa sufli in ea pana nu ia foc ceva.

Răspuns utilizator avertizat
| sinx a răspuns (pentru Mitch):

Masoara-ti cuvintele! Daca nu de bun-simt, macar vezi ca-ti incalci cele 10 porunci. Tu traieste cu dumnezeu in continuare... eu sunt bine acolo unde sunt. Si da, sunt ateu. Mai multe dovezi exista despre extraterestii decat despre dumnezeul tau.

| AxelBv a răspuns:

Fugi din casa ca e bantuita!

| Just4Joker a răspuns:

Poate mama ta te-a vazut ca nu crezi atat de tare in Dumnezeu... Si a vrut sa faca asta convingandu-te sa crezi.

Scuzati daca am facut greseli de gramatica, sunt foarte ametit desi n-am luat nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te speria ma esti stapan pe casa cine ar putea aprinde-o? Esti barbatul casei nu trebuie sa iti fie frica poate a aprinso tu sau mama ta fara sa mai stiti doamne fereste putea sa cada sa ia foc ceva mureati acolo in apartament. Sunt multe cazuri stii...

| elNino212 a răspuns:

Termina cu prostiile. Ceva concret sigur s`a intamplat doar nu a venit o stafie si ti-a aprins tie candelastraight face. Hai sa fim seriosi, cu siguranta cineva a aprins`o. In fine crezi ce vrei mie unul mi se par o prostie toate chestiile gen paranormal. Succes in rezolvarea misterului Scooby!happy

| TeoriaLuiPytagora explică (pentru elNino212):

In primul rand ( mama s-a speriat de moarte ) eu am ramas uimit si crede`ma ca nu a aprins`o nimeni ca eram doar eu si ea.( app voiam raspuns nu batjocora cu scooby;-j)