Eu zic ca e bine, ieri a fost sarbatoarea intrarea maicii domnului in Biserica deci poate avea un semn
Vezi ca, daca prin casa se aprind chestii singure, e posibil sa-ti ia foc si casa. Nu strica mai multa atentie.
Discreditarea crestinilor se poate face prin mai multe metode. Tu vii si tu cu una.
Unul din voi iar a baut prea mult azi-noapte...
Mai draga,dar pana si Pitagora, de acolo de unde o fi, s-a cocalarit si-o arde cu 'y' cand nu-i cazul?
In sfarsit avem un semn divin. Eu cred ca mama ta incerca sa te convinga de existenta cuiva
Eu zic sa sufli in ea pana nu ia foc ceva.
Poate mama ta te-a vazut ca nu crezi atat de tare in Dumnezeu... Si a vrut sa faca asta convingandu-te sa crezi.
Scuzati daca am facut greseli de gramatica, sunt foarte ametit desi n-am luat nimic.
Termina cu prostiile. Ceva concret sigur s`a intamplat doar nu a venit o stafie si ti-a aprins tie candela. Hai sa fim seriosi, cu siguranta cineva a aprins`o. In fine crezi ce vrei mie unul mi se par o prostie toate chestiile gen paranormal. Succes in rezolvarea misterului Scooby!
In primul rand ( mama s-a speriat de moarte ) eu am ramas uimit si crede`ma ca nu a aprins`o nimeni ca eram doar eu si ea.( app voiam raspuns nu batjocora cu scooby;-j)
Mariusene165 întreabă: