Chiar crezi ca ne pasa de funda ta? Te-ai gandit mult pana ai gasit cu ce sa ne rasplatesti? Daca mai zici o data ca dai funda te raportez. Serios. Asa se iau altii dupa tine apoi altii si tot asa.
In Rai nu poti țopăi cum vrei tu. Acolo n-o sa mai ai trupul ci doar sufletul.
Daca pui intrebari de genul asta fi sigur ca o sa ajungi in rai . Acum serios vorbind acolo ajung doar discipolii lui Hristos care duc o viata nobila si plina de fapte bune. El ne cunoaste dinainte ca noi sa ne nastem si incearca sa ne aduca pe calea cea sfanta pentru ca fiecare om are bunatate in suflet deoarece este ARTA lui Dumnezeu. Depinde de el daca o va folosi sau o va pierde. Cei care ajung in rai nu mai au trupuri, ci suflete. Nimeni nu s-a intors sa ne spuna cum este acolo, dar din cate spun biblia este un taram neinchipuit de frumos. Acolo nu o sa mai avem parte te ispite, frustrari, confuzii, ci de o pace supreme si o liniste sufleteasca de nedescris. Poate ca acum nu vei intelege, dar poate intr-o zi iti vei da seama ce am vrut sa spun. Daca totusi ai pus intrebarea aceasta inseamna ca te preocupa "viata de dincolo". Majoritatea nu cred ca mai exista o alta viata in afara ce cea actuala. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Dar de ce incerci tu sa iti imaginezi ceva ce nimeni nu stie cum arata/cum este? Tu traieste-ti viata linistit ca poate vei ajunge sa iti raspunzi singur la intrebare la momentul respectiv. Toate la timpul lor.
Eh,tu ar trebui sa te gandesti la viata asta. Lasati Raiul si Iaudl pentru cei care sunt acolo Iti garantez eu ca o sa regreti ca ai vrut sa afli abia atunci cand o sa fii acolo si o sa-ti para rau ca nu ai profitat de clipele de aici! Stii cum se zice: "Carpe diem!".de ce nu o faci si tu? Lasa viata sa treaca in cursul ei firesc,nu o dezbate si mai ales nu mai incerca sa afli ce e dupa moarte,e total fara rost ca oricum nu stii, tot ce stii sunt doar presupuneri, pana acum nici un mort n a inviat sa povesteasca cum e dincolo
Deci.lucruri rele probabil nu o sa fie in Rai si lucruri bune nu o sa fie in Iad...dar nu bag mana in foc pentru nimic. Have fun si traieste'ti viata! Pa pa :*
Asa este.si pentru rai mai trebuie sa si lupti, sa duci lupta cea buna.da pentru iad, nu trebuie sa faci nimic.fiindca oricum ai mostenit moartea si pacatul de la adam.deci de ce sa ne chinuim? la iad cu totii, ca e distractiv.aia de lupta pentru rai sant nebuni.nebuni de Dumnezeu.cine sa-i inteleaga? ocea merg si eu cu tine o bucata de drum.da...s-ar putea sa te parasesc pe traseu, si sa apuc pe calea cea stramta.pare mai incitant.
Pai toata lumea stie ca lucrurile rele de pe pamant o sa fie interzise si acolo dar despre lucrurile bune nu stiu absolut nimic daca vor fi interzise sau nu. Da in fine tu bucurate de placerile din viata asta pana mai este caci nu se stie niciodata cand vine judecata si nu o sa le mai ai.
Si eu mi-am pus intrebarea : Oare cum imi voi petrece vesnicia in Cer, daca voi ajunge acolo? Si gaseam cateva posibile variante de raspuns...dar la un moment dat, ma blocam, nu mai stiam ce sa raspund si asta pentru ca nu ai cum sa ai raspunsurile in profunzime din moment ce nu stii cum si ce fel e acolo in adevaratul sens, practic ochii, mintea si inima noastra nu au ajuns pana acolo incat sa poata da un raspuns concret. Dar gandindu-ma la faptul ca, daca aici, pe un pamant unde sunt probleme, dureri, pacate, rautate, totusi, Dumnezeu ne-a oferit si lucruri frumoase de care ne putem bucura, cred, cu atat mai mult, ca acolo unde totul e frumos, inima se va putea bucura si mai mult.
Andrei1859 întreabă:
Malvina24 întreabă:
AdrianAndrei012345 întreabă: