| DorianCapone a întrebat:

Salut TPU, azi am dat pe tik tok de o persoană fara mana si fara picior insa el fiind intr-o pozitie in care nu puteam vedea aceasta dizbalitate nu mi-am dat seama si i-am dat hate (faceam misto)iar acum imi pare rau si ma simt vinovat fata de el si fata de Dumnezeu, ce pot face sa nu mai am acest sentiment nasol in suflet(i-am cerut scuze pe live si i-am si donat), dar nu cred ca a observat)si acum ma simt prostcrying((

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tipic crestinesc, apoi va dati sfinți și moraliști si trimiteți atei in iad

| Freya1 a răspuns:

Pai în primul rand nu mai face mișto de oameni pe internet, indiferent dacă au o dizabilitate sau nu.
Nu ești tu în măsura sa judeci și nici nu te pune pe tine nimeni sa critici oamenii.
Cred ca asta e primul pas.Sa fi conștient ca orce om sănătos sau bolnav nu îți e dator ție încât sa îl iei la mișto.

| dullcat5678 a răspuns:

Buna.Incearca pe viitor sa nu mai faci misto de altii in general.Tu te simti prost deoarece ai vazut ca persoana e batuta de soarta. Dar poate nu vedeai, poate era cancer sau ceva extrem de urat din care nu ti-ai fi dat seama din fizicul persoanei pe camera, deci ai fi facut misto oricum.Crezi ca e frumos? Tu cum te-ai simti?

Din atatea imagini si postari pe internet nu ti-au aparut niciodata mesaje de tipul,, Be cand to strangers, you don't know their story. "? E ok sa gresim si sa invatam din greseli.Acum nu mai ai ce face.

Repet, gandeste-te pe viitor la glumele pe care le faci, acestea pot fi si fara hate.Pot fi amuzante sau chiar inteligente, depinde de tine. Nu te mai stresa de acum. Dumnezeu va vedea ca iti pare rau.

| dullcat5678 a răspuns:

Ok, vad ca siteul modifica cuvantul, chiar daca editez laughing.,, B e k i n d." e corect.Adica politicos, intelegator, empatic.

| KronstadtRevival a răspuns:

Ce i-ai dat, bă? laughing
Și ce legătură are asta cu siguranța pe Internet? Cred că felul în care te simți acum este, de fapt, starea ta naturală.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

I-ai donat ceva bani, sa își mai poată cumpăra încă o luna internet, poate un telefon nou, poate un laptop Apple. Oamenii aflați în nevoie își vad de sănătate, nu pierd timpul pe tiktok cerșind banii si trăind încă foarte bine pe seama oamenilor "inimoși".

Un cerșetor de pe stradă ajunge sa câștige si câte 7000 lei/luna doar din mila altora. Apoi merg cerșetorii și dorm la pensiuni sau se plimbă cu taxiul.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

E cam logic ca te simți vinovat acum. Nu mai face asta, nu ai dreptul sa ii judeci pe cei din jurul tău. Nu știi ce e în inima și casa lor.

| DeMicUnC?l?tor a răspuns:

Acceptă-ți greșeala. Indură și nu mai repeta.
E tot ce poți face.

| Continchiscontsters a răspuns:

Mai fa mișto mai fa sa vezi cum da Tiru pe live asa și vezi tu ce înseamnă să faci mișto de oamenii și să-ți bați joc de ei crezi ca dacă donezi niște bani ce? Crezi ca cu bani rezolvi ceva? Nu rezolvi nimic cu bani dacă îți bați joc de oamenii sper sa rămai și tu fără o mână și un picior să-ți doneze cineva și sa vezi ce este si ce a simțit omul ala cum sa simțit

| Continchiscontsters a răspuns:

Sper sa aiba Dumnezeu mila de asa oamenii

| alisa201921 a răspuns:

Eu zic sa-i dai un tik tok univers sa ii treacă supararea