| Andrei2991 a întrebat:

ce sa fac acum o noapte imi era rau si foarte frica de Diavol simteam ca nu mai am aer ca e chiar langa mine in gand auzeam ceva de gen ca vreau sa moara mama mea bunica prieteni si eu nu voiam deci era ca o voce rea care zica ceva rau foarte rau ce sa fac numai cu gandul la asta sunt am inca vocea in minte si nu pot sa scap vreo idee rugaciuni biserica lucrui chestii nu stiu ce sa fac sunt disperat ca daca o sa ma mai gandesc mult la asta o sa moara parintii mei ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarat dar aceste senzatii chiar daca sunt induse de creier sunt cat se poate de reale pentru ca creierul le considera reale.
Am patit si eu de asemenea chiar daca nu aveam nici o frica, chiar nu credeam in diavol sau asa ceva sa ma trezesc noaptea si sa simt ca ceva vrea sa puna control asupra mea si te agiti de nebun ca sa scapi, spui in mintea ta ca nu exista si astfel de lucruri pana se trezeste creierul la realitate. Suna ca o nebunie curata laughing. Cred ca este constiinta colectiva sau urmele crestinismului pe care il neg in fiecare zii. Ceva gen sechele dar acele experiente sunt cat se poate de reale pentru cel care le traieste.
Andrei trebuie sa aiba incredere in sine si in puterea lui mentala, nu ai nevoie de biserica ca sa te tratezi. aia mai rau te vor speria de bombe dai in ***.
Nu este nici un demon ci doar frica ta de a se intampla asa ceva. Temerile tot ajung la suprafata chiar daca nu esti constient de asta. Ti-ai imaginat totul si creierul delira pentru ca nu era inca treaz complet.
Este posibil sa delirezi si de la oboseala, beutura sau bineinteles anumite droguri.

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sublime89 a răspuns:

Ai fost prea spalat pe creier si indoctrinat de mic probabil. Ti s-a bagat frica de d-zeu si de diavol in minte. Cea mai buna solutie e sa realizezi ca nu exista nici unul, nici celalalt, si ca totul e in imaginatia ta.

| Andrei2991 explică (pentru sublime89):

Dumnezeu nu exista

| ЖAngelOfLoveЖ a răspuns (pentru Andrei2991):

Ba exista. Simt ca ma teleghideaza zilnic.

| sublime89 a răspuns (pentru Andrei2991):

Daca nu exista d-zeu nu exista nici satan.

| Crâstoşelul a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

Ăla-i creierul tău.

| anonim_4396 a răspuns (pentru sublime89):

Adevarat dar aceste senzatii chiar daca sunt induse de creier sunt cat se poate de reale pentru ca creierul le considera reale.
Am patit si eu de asemenea chiar daca nu aveam nici o frica, chiar nu credeam in diavol sau asa ceva sa ma trezesc noaptea si sa simt ca ceva vrea sa puna control asupra mea si te agiti de nebun ca sa scapi, spui in mintea ta ca nu exista si astfel de lucruri pana se trezeste creierul la realitate. Suna ca o nebunie curata laughing. Cred ca este constiinta colectiva sau urmele crestinismului pe care il neg in fiecare zii. Ceva gen sechele dar acele experiente sunt cat se poate de reale pentru cel care le traieste.
Andrei trebuie sa aiba incredere in sine si in puterea lui mentala, nu ai nevoie de biserica ca sa te tratezi. aia mai rau te vor speria de bombe dai in ***.
Nu este nici un demon ci doar frica ta de a se intampla asa ceva. Temerile tot ajung la suprafata chiar daca nu esti constient de asta. Ti-ai imaginat totul si creierul delira pentru ca nu era inca treaz complet.
Este posibil sa delirezi si de la oboseala, beutura sau bineinteles anumite droguri.

| Andrei258 a răspuns:

Doamne ajută,

vă recomand să mergeţi la un duhovnic pentru a vă spovedii dacă nu aveţi acel duhovnic vă puteţi alege unul care să poată să vă sfătuiască în toate problemele sufleteşti. De preferat ar fi să faceţi o spovedanie generală din copilărie. Pentru o pregătire iniţială dacă aveţi drum şi posibilitatea de a ajunge la Mănăstirea Lainici din judeţul Gorj pentru a achiziţiona cartea Sfânta Tană a Spovedaniei pe înţelesul tuturor chid de spovedanie cu poveţe şi învăţături autor Arhimandrit Ioachim Pârvulescu anul apariţii 1998, prţ 10, 000 lei
O zi binecuvântată şi multă sănătate.

| sempreinvolo30 a răspuns:

Gindurile vin in urma lucrurilor ce le vezi si auzi. Daca ai obiceiul sa asculti musica satanista sau filme astea sant efectele. Apoi mai poate fii cazul cum era si la mine ca daca primesti un obiect care cel ce l-a folosit inainte se ocupa cu lucruri oculte, ar fi bine sa scapi de acel lucru

| Andrei2991 explică (pentru sempreinvolo30):

Pai acum ceva timp a venit o pisica si nu mai puteam sa scap de ea eu o trimiteam afara si ea intra de 1000 de ori pe zi si cred ca a murit acum

| ЖAngelOfLoveЖ a răspuns:

Asa am avut si eu, se numeste fobie, sau anxietate. Fobia, poate o ai de la frica de intuneric si iti vajaie in cap.

| ЖAngelOfLoveЖ a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

Si un P.S: Satan nu poate sa vorbeasca cu tine, nu e lasat de Dumnezeu. Prea multe filme horror, ca si mine de altfel. Ia o pauza cateva zilewinking.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

De unde stii tu ca nu este lasat de Dumnezeu? Ai citit intr-o carte?
Melancolia asta te face sa crezi in toate povestile de adormit copii.
Te teleghideaza? laughing Parca Dumnezeu era ala care dadea liber arbitru la oameni.

| puscahoreangaion a răspuns:

Nu te mai gandi! spune tatal nostru ori de cate ori este nevoie si crezul!

| Andrei2991 explică:

Multumesc tuturor pentru incurajari! I LOVE YOU!