|

Salut TPU, deci aseara am avut un vis foarte ciudat, îmi spunea mama în el multe chestii doar am retinut ca-mi spumea sa nu ies afara că vrea cineva care imi vrea rau sa ma taie, sa ma insemneze în formă de cruce facuta din taieturi, sa ma taie mai pe scurt. Vedeam o imagine cu o cruce facuta in carne cu sange, voi ce ziceti? Plus ca-s penticostal, cine poate sa-mi raspunda? Fundă aa da mi-a mai spus în vis că o să am 2 copii gemeni și o sa fiu bonlav cand ma fac mai mare, dau funda cine imi poate deslusi visul.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Se amestecă credința ta de penticostal, nemestecată, cu toate celelalte.
Nu este nimic de deslușit aici.

| a răspuns:

Daca nu ai fi mancat prea mult la masa de seara sau prea tarziu, atunci visul tau ar fi fost unul frumos. Nu este deci nevoie de vreo alta deslusire sau talmacire a visului.

| a răspuns:

Visele sunt rezultatul activitatii din timpul zilei. Daca ne gandim ziua la diverse lucruri le visam si noaptea intr-o anumita forma. Are visul legatura cu realitatea? Are in masura in care reflecta preocuparile noastre, dar nu poate sa ne arate ce se vaintampla in viitor. Asa ceva nu stie nimeni.

| a răspuns (pentru Algo098):

Mie mi-au arătat. Am știut că Ceaușescu va fi terminat violent din septembrie 1989. Am aflat evenimente dramatice viitoare din viața familiei mele. Acestea prin vise pe care le-am avut.

| a răspuns (pentru Algo098):

Dumnezeu vorbește omului in multe feluri, chiar si prin vise. Dar de unde sa știi tu care negi existenta lui Dumnezeu? De cate ori ti-o fi vorbit, in cate feluri, poate chiar si prin vise, dar nu l-ai luat in seama? Mai studiaza!

| a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Eu visez foarte rar, am un somn bun, nici nu dorm prea mult, nici prea putin si cu Dz m-am lamurit: daca se spunea ca te iubeste si nu poate face nimic, era ok, ziceam si eu ca exista un Dz care te iubeste de nu mai poate si nu poate face nimic, dar sa spui ca te iubeste si poate si sa vezi ca nu face nimic, e prea multa fantezie happy Poate merge la multi, dar la mine nu tine fantezia.

| a răspuns:

La noi la oraș se spune "cruce" nu "crucie" și mai punem niște cratime (așa arată: - ) când e cazul.