|

Salut TPU! In primul rand la multi ani de Sf Maria! Am o intrebare despre aceasta sarbatoare. Vreau sa stiu daca numele Marius se sarbatoreste in aceasta zi.Multumesc anticipat!

PSbig grinau funda!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna si mersi pentru urare! Nu, Marius, nu se sarbatoreste.Doar Maria si Marian. Funda? puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu cred ca nu. Ar trebui sa se sarbatoreasca Maria si atat. Nu toate numele asemanatoare oh go on.
+ ca e adormirea Maicii Domnului. Nu vad niciun motiv de bucurie in asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru A2895):

Sunt putin off-topic, dar as vrea sa iti zic ca daca ai sa citesti despre Adormirea Maicii Domnului, in ciuda evenimentului tragic in viziunea umana, Hristos Domnul a anuntat-o pe Maica Sa ca se va duce la Sine, atunci, cu trei zile mai înainte, a făcut-o să cunoască, prin mijlocirea îngerului, mutarea sa cea de pe pământ. Căci Arhanghelul Gavriil, venind la dânsa, a zis: «Acestea zice Fiul tău: Vremea este a muta pe Maica Mea la Mine. Nu te teme de aceasta, ci primeşte cuvântul cu bucurie, de vreme ce vii la viaţa cea nemuritoare». Născătoarea de Dumnezeu s-a bucurat cu bucurie mare, şi cu dorul ce avea ca să se mute la Fiul său, s-a suit degrab în Muntele Măslinilor ca să se roage, căci avea obicei de se suia adesea acolo de se ruga. Şi in continuare s-au intamplat diverse minuni. pana la Sfanta Adormire a ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ΟρθόδοξηΠίστη):

Discutiile religioasa nu sunt punctul meu forte. Eu doar mi-am exprimat parerea. Nu stiam toate astea, dar multumesc ca mi-ai spus >big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează