| PoisonKiss a întrebat:

Salut TPU! Nu vreau sa fiu porcos pentru unii... dar am si eu o intrebare:
In biblie scrie caci Domnul Dumnezeu a creeat omul (adam si eva) etc. si ca ei au avut 3 copii... Kain Abel si Seth (acestia 3 sunt baieti) cum s-au inmultit ei?

10 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Daca vei cauta in pagina cu intrebari vei constata ca altcineva a pus aceiasi intrebare unde s-au dat multe raspunsuri.

| RAY a răspuns:

Gresit adam cu eva au facut 2 copii, x la omorat y, x s-a dus in desert si sa insurat cu o femeie care avea familie, apoi adam cu eva l-au facut pe seth dupa mult timp, acei oamenii cine ea creat?

| Exilee a răspuns:

Cum sa se inmulteasca? Esti in secolul 21 si nu stii cum se transmit caracterele ereditare normale si patologice la descendenti?
Prin reproducere. NU dau detalii mai mult, pentru ca este categorie de RELIGIE. Totusi, sansele ca descendentii copiilor protoparintilor nostri sa posede sindromul DOWN, sau alte maladii cromozomale/genice/genomice au fost 0%.
Teoretic, exista si o explicatie religioasa. Sa nu uitam ca aici a avut contributie foarte mare Insusi Creatorul. Mai este ceva, descendentii rezultati prezentau trasaturi ce se manifestau genotipic, nu fenotipic.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Geneza 5:4 - "Zilele lui Adam, după ce i s-a născut Set, au fost de opt sute de ani. În acest timp i s-au născut fii şi FIICE."

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ai citit putin ma.ia mergi mai departe si vezi despre tara nod, despre varsta lor, despre faptul ca ei au avut multe fiice pe langa cei trei baieti dar nu sant pomenite in biblie fiindca femeile aveau alt statut.mai citeste fiindca daca vrei o sa-ti spun ca unul din ei era fata dar au ascuns asta lumii si au trait in incest.probabil o sa crezi.

| BlackSulphur a răspuns:

Incest.

| PoisonKiss explică (pentru BlackSulphur):

Pai si atunci ce e cu poruncile? nu mai stiu a 3-a sau a 4-a suna ceva in genul... sa nu te dai la femeia altuia...

| AwaZoh98 a răspuns (pentru PoisonKiss):

Buna!
Iti raspund eu la intrebare!winking
Pe vremea aceea, Adam si Eva nu aveau cunostiintele necesare ca sa pastreze gradele de rudenie, devenind sot si sotie. De asemenea, in acele momente nici Incestul nu era interzis.
Incestul a fost interzis de abia dupa ce Moise a adus Tablele Legii cu cele 10 porunci.
"Nimeni să nu se apropie de vreo rudă de sânge cu gândul de a-i descoperi goliciunea. Eu sunt Domnul!" (Leviticul 18:6)
Blestemat să fie cel ce se culcă cu sora lui dinspre tată sau cu cea dinspre mamă! Şi'ntregul popor va zice: Amin!" (Deuteronomul 27:22)

Ai inteles? big grin

Răspuns utilizator avertizat