Clarviziunea=halucinatie. Se trateaza cu antipsihotice.
Blom, Jan Dirk (2010). A Dictionary of Hallucinations. New York, Dordrecht, Heidelberg, London: Springer Science+Business Media, LLC. p. 99. doi:10. 1007/978-1-4419-1223-7. ISBN 978-1-4419-1222-0. Accesat la 11 ianuarie 2012. „Clairvoyance
Also known as lucidity, telesthesia, and cryptestesia. Clairvoyance is French for seeing clearly. The term is used in the parapsychological literature to denote a * visual or * compound hallucination attributable to a metaphysical source. It is therefore interpreted as * telepathic, * veridical or at least * coincidental hallucination.
Reference
Guily, R.E. (1991) Harper's encyclopedia of mystical and paranormal experience. New York, NY: Castle Books."
Stiu ca este un fel de halucinatie, doar ca daca nu esti pregatit te poate atinge si te chinuie psihic. De asta intreb daca e adevarat vazul demonilor si/sau auzul lor, sau al ingerilor. Daca iti deschizi al treilea ochi...lumea nu mai e la fel, totul se schimba.
Nu mai face pe desteptu', daca nu stii la ce ma refer NU comenta, ok? Documenteaza-te inainte sa vorbesti.
Nu am despre ce sa ma documentez, pentru ca stiu deja ca povestea cu al treilea ochi e o aberatie.
2228 raspunsuri, 56 castigatoare Cum am mai spus, nu cunosti, nu vorbesti.
Ai dreptate, n-am reusit sa-mi ating telul supem
Deschiderea celui de al treilea ochi necesita, munca si perseverenta o viata de om.si trebuie sa-ti intalnesti un indrumator in lumea subtila,dar pentru inceput citeste treptele initierii.cei care au deschis al treilea ochi,intai vad aura celorlalti,si pot ajuta pe bolnavii energetic,niveland aura energetica si aducand-o la culoarea ei normala si sanatoasa. daca crezi ca poti,incearca.dar si in crestinism,traind ingereste in trup, prin rugaciune si meditatie, obtii anumite puteri, ori daruri duhovnicesti, dupa puterea pe care o ai si talerul dat de Domnul tie spre inmultire.
Iti trebuie meditatie, antrenament psihic. Daca nu esti pregatit...te-ai cam dus pe.mhm. Yoga nu are nici o treaba cu deschiderea celui de-al treilea ochi.
Eu asa citisem pe undeva, de aia am intrebat
"Yoga nu are nici o treaba cu deschiderea celui de-al treilea ochi."
Atunci chiar nu stii nimic despre Yoga.
Nu ma refer la Kundalini, ma refer ca Yoga normal n-are treaba cu al treilea ochi. In loc sa ma tot argumentati, RASPUNDETI-MI LA INTREBARE.
"ma refer ca Yoga normal n-are treaba cu al treilea ochi"
Atunci nu stii absolut nimic despre Yoga.
Trebuie sa-ti desenez?
Uita-te cu atentie la imaginea pe care o am la profil.
Stii ce reprezinta?
Pariez ca nu.
Trebuie sa inveti mai mult si dupa aceea sa te rățoiești la cine încearcă sa te ajute.
Asta stie si un copil de 9 ani, nu are nici o treaba. Cosmarurile devin realitate daca nu esti pregatit de al treilea ochi.(cel putin, asa am citit) De asta vreau sa aflu daca este adevarat de la cineva care are experienta.