| CrappinMorth a întrebat:

recent am incercat sa studiez despre al treilea ochi. As vrea sa stiu daca consecintele sunt adevarate, ma refer la vazul demonilor si/sau ingerilor. Va rog, daca nu stiti despre ce vorbesc NU comentati aiurea.

16 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Clarviziunea=halucinatie. Se trateaza cu antipsihotice.

Blom, Jan Dirk (2010). A Dictionary of Hallucinations. New York, Dordrecht, Heidelberg, London: Springer Science+Business Media, LLC. p. 99. doi:10. 1007/978-1-4419-1223-7. ISBN 978-1-4419-1222-0. Accesat la 11 ianuarie 2012. „Clairvoyance

Also known as lucidity, telesthesia, and cryptestesia. Clairvoyance is French for seeing clearly. The term is used in the parapsychological literature to denote a * visual or * compound hallucination attributable to a metaphysical source. It is therefore interpreted as * telepathic, * veridical or at least * coincidental hallucination.

Reference
Guily, R.E. (1991) Harper's encyclopedia of mystical and paranormal experience. New York, NY: Castle Books."

| CrappinMorth explică (pentru doctorandus):

Stiu ca este un fel de halucinatie, doar ca daca nu esti pregatit te poate atinge si te chinuie psihic. De asta intreb daca e adevarat vazul demonilor si/sau auzul lor, sau al ingerilor. Daca iti deschizi al treilea ochi...lumea nu mai e la fel, totul se schimba.

| sublime89 a răspuns:

Un om nu poate avea decat doi ochi, cu exceptia cazurilor de erori genetice.

| CrappinMorth explică (pentru sublime89):

Nu mai face pe desteptu', daca nu stii la ce ma refer NU comenta, ok? Documenteaza-te inainte sa vorbesti.

| sublime89 a răspuns (pentru CrappinMorth):

Nu am despre ce sa ma documentez, pentru ca stiu deja ca povestea cu al treilea ochi e o aberatie.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu, e o tampenie.

| CrappinMorth explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

2228 raspunsuri, 56 castigatoare straight face Cum am mai spus, nu cunosti, nu vorbesti.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru CrappinMorth):

Ai dreptate, n-am reusit sa-mi ating telul supem sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deschiderea celui de al treilea ochi necesita, munca si perseverenta o viata de om.si trebuie sa-ti intalnesti un indrumator in lumea subtila,dar pentru inceput citeste treptele initierii.cei care au deschis al treilea ochi,intai vad aura celorlalti,si pot ajuta pe bolnavii energetic,niveland aura energetica si aducand-o la culoarea ei normala si sanatoasa. daca crezi ca poti,incearca.dar si in crestinism,traind ingereste in trup, prin rugaciune si meditatie, obtii anumite puteri, ori daruri duhovnicesti, dupa puterea pe care o ai si talerul dat de Domnul tie spre inmultire.

| AnnaaaMaria a răspuns:

Asta impune practici yoga, nu?

| CrappinMorth explică (pentru AnnaaaMaria):

Iti trebuie meditatie, antrenament psihic. Daca nu esti pregatit...te-ai cam dus pe.mhm. Yoga nu are nici o treaba cu deschiderea celui de-al treilea ochi.

| AnnaaaMaria a răspuns (pentru CrappinMorth):

Eu asa citisem pe undeva, de aia am intrebat

| anonim_4396 a răspuns (pentru CrappinMorth):

"Yoga nu are nici o treaba cu deschiderea celui de-al treilea ochi."
Atunci chiar nu stii nimic despre Yoga.

| CrappinMorth explică (pentru anonim_4396):

Nu ma refer la Kundalini, ma refer ca Yoga normal n-are treaba cu al treilea ochi. In loc sa ma tot argumentati, RASPUNDETI-MI LA INTREBARE.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CrappinMorth):

"ma refer ca Yoga normal n-are treaba cu al treilea ochi"
Atunci nu stii absolut nimic despre Yoga.

Trebuie sa-ti desenez?
Uita-te cu atentie la imaginea pe care o am la profil.
Stii ce reprezinta?
Pariez ca nu.
Trebuie sa inveti mai mult si dupa aceea sa te rățoiești la cine încearcă sa te ajute.

| CrappinMorth explică:

Asta stie si un copil de 9 ani, nu are nici o treaba. Cosmarurile devin realitate daca nu esti pregatit de al treilea ochi.(cel putin, asa am citit) De asta vreau sa aflu daca este adevarat de la cineva care are experienta.