Numai Dumnezeu știe când vine Sfârșitul Lumii. Ne spune și în Scriptură că nici oamenii și nici cetele îngerești nu vor ști ceasul sfârșitului.
Dar s-o luăm si altfel, Sfârșitul Lumii tot trebuie să vină, dar nimeni nu știe când, deci, eu aș zice să lași teama deoparte că nu te va ajuta cu nimic să trăiești în teroare.
Și în plus, nimeni n-a spus că Sfârșitul Lumii va fi ceva rău. Părerea mea este că dacă nu știm cum arată lucrul de care ne temem, mai bine să nu ne temem... Și să ști că are mai mult sens decât pare.
Daca oamenii vor tacea atunci pietrele vor striga. Un prezicator nu stie ce va face Dumnezeu, ceasul venirii Sale numai El il stie, DAR vremea venirii Sale este aratata in Biblie pentru ca cei ce IL asteapta sa stie perioada cand va veni. Iar perioada A SOSIT, vremea veniri Sale este foarte aproape. Gura mincinosului (prezicatorului) adevar a spus, sfarsitul actualei lumi este foarte aproape, ultimile evenimente ale omenirii se petrec acum, secunda nu o stie nimeni dar vremea a sosit. Este precum anotimpurile, vrei nu vrei urmatorul anotimp soseste.
Semnele prezise in Biblie arata ca va veni sfarsitul.Matei24:3-14.Dar,numai Dumnezeu stie data, in schimb vestea buna e ca vor exista supravietuitori.Psalmi37:9-11
Asa este, vine, dar daca esti cuminte vei trece de el.
Doar oamenii rai, o sa moara, dar oamenii buni, vor fi inviati.
Daca ti-a murit cineva drag, va invia.
Vine si invierea, nu numai sfarsitul oamenilor rai.
Incredete in Dumnezeu, pentru ca el are antidotul pentru moarte.
Nimeni nu inviaza, linisteste-te.
Biblia este doar o carte de povesti.
Conform bibliei, o sa invie.
Potrivit tie, nu.
Dupa cine crezi ca ma iau.
Dupa tine sau dupa biblie?
Tot asa sa m-a intrebat si un nepot de 10 ani cand i-am explicat ca nu exista Mos Craciun.
Ceva a banuit el ca nu-i in regula, dar din moment ce continuau sa curga cadourile,
era mai comod asa.
Adevaratul Mos Craciun aducea cadourile.
Cel fals era doar in poze la fel ca dumnezeul biblic.
Pt. Entheos:
Mi-ai dat ignor deja?
te bagi in seama si dupa aceea fugi?
Eu nu cred in Mos Craciun, eu cred in istorie.
Ce crezi, a fost fiul lui pe pamant=?
Ce legatura are istoria cu religia? Stii macar ce-a facut religia in Evul Mediu? Nicio religie nu e mai presus de alta. Plus de asta, religia e in suflet, nu in prostii precum datul banilor popilor, pupatul de moaste. "O tara cu prea multe biserici e o tara involuata" - Napoleon Bonaparte.
Baiatule, ai deschis mai mult de 4 subiecte, in acest comentariu.
Tu crezi ca stau cu tine, sa iti arat ca religia face parte din istorie, si biblia este o carte istorica?
Nu fac asta, pentru ca nu am timp de asa ceva.
Asta este concluzia mea, si daca vrei sa imi sti argumentele, mergi la intrebarile mele.
Acolo unde intreb despre influenta materiri.
O sa vezi o dezbatere a mea, pe tema acesta, nu mai vreau sa pierd timpul.
Sfinnx întreabă: