|

Salutare,numele meu este Cristi si sunt ortodox, doar ce-am vazut pe youtube un filmulet cred.in care se vorbea de anticrist,de religii false, in care oamenii cred in creatie si nu in creator, voi ce credeti exista Dumnezeu sau nu acum ca pun intrebarea asta simt un fior pe spate..am vazut ca explica acolo despre biblie despre apocalipsa despre nu stiu ce semne cum ca ar venii 7 ani de chin, iar apoi Iisus va cobora din cer pentru a 2 oara, dati-va va rog si voi cu parerea, dau funda celui care consider ca spune ce crede el cu adevarat uitati aici si linkul de la filmulet..este pe partii http://www.youtube.com/watch?v=REUn7ZeuiyU

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Îți dai seama că pe pământul ăsta, mai există alte câteva miliarde de oameni care nu cred în zeul în care crezi tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Totul e o iluzie, biblia, dumnezeul crestin razbunator si tiran.
Apocalipsa la fel, a doua venire la fel, cei 7 ani de chin IDENTIC... chin pentru ce?
Spune-mi tu, cu mintea ta proprie, pentru ce sa fie oamenii pedepsiti? ca traiesc? asa cum le place? ca fac cu viata lor ceea ce vor ei insisi si nu ce vrea religia si biblia?

Omul are dreptul sa hotarasca pentru el, ca nu suntem copii la gradinita care sa aiba un conducator.

Cei care se ghideaza dupa biblie si ce spune ea mie imi par niste oameni supusi care nu au o parere proprie, care nu gandesc cu mintea lor proprie ci cu mintea pe care biblia o cere.

--Totul e o iluzie pentru a supune omul si a-i implanta frica in suflet.
Ne putem trezi din ea doar atunci cand vom realiza ca gandim si hotaram noi pentru noi insine si nu altii pentru noi.

Pe youtube se spun multe, le stiu pe toate aceste clipuri... oameni care isi dau cu parerea si ii fac si pe altii sa creada parerile lor si sa le adopte.

--TU alegi ce crezi si ce nu. Dar selecteaza atent si nu lasa sa treaca in gandirea ta toate gunoaiele astea pe care le vezi.
Stai calm si stapan pe tine. Nimeni nu are dreptul sa te tulbure. Ai incredere in ceea ce simti. Orice ai simti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Propaganda crestina de proasta calitate...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acum sunt niste vremuri in care se implinesc profetiile din apocalipsa lui Ioan, adica inaintea sfarsitului lumii si celei dea doua veniri a lui Hristos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ah...daca ati cunoaste voi adevarul cu privire la aceste lucruri... Dumnezeu este suparat pe noi! Din cauza necredintei noastre si a pacatului, punem zidul de despartire intre noi si Dumnezeu! vorbiti in continuare, voi ateilor! Veti vedea in ACEA ZI cand IISUS va veni pe norii de slava si va lua pe credinciosii lui care L-au iubit nespus si nu s-au razvratit impotriva vointei Lui! Si veti regreta amar!
Eu sincer cred in a doua venire si in tot ceea ce zice Apocalipsa, pentru ca a fost insuflata de Duhul lui Dumnezeu Insusi.Nu ma injurati! Am spus ce cred cu adevarat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Filmuletul acela este aproape la fel de infect ca religia crestina si sereveste drept propaganda acestei religii si te indeamna a crede prin teroare. iti recomand (daca poti) sa uiti de biserica si chiar sa o urasti si sa te indrepti spre esoterism ca oricum si la baza crestinismului tot esoterism se afla, insa unul negru care se bazeaza pe inrobirea oamenilor in fata unor monstri extrem de malefici Dumnezeos Satan si Hristos (nu Isus) care desigur is modificate in religie in mod subverziv si ocult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da,sigur ca exista. cine a creat soarele? poate vreun muritor sa faca un soare? noi nu putem sa stam la 30-35 de grade daramite sa il faci. si apropo apocalipsa vine de cand iisus a fost rastignit asa ca nu te impacienta, stai linistit ca toti vom muri, nu ramane nimieni, singur pe pamant. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează