| R3miXxa a întrebat:

Salutare TPU am si eu o problema pe care rog daca se poate sa mi-se raspunda la intrebarea cei care au trecut prin asa ceva.
Este vorba de prietena mea are o varsta de 16 ani, am o relatie cu ea de 7 luni si ar vrea sa o ajut.
Prietenei mei i s-a facut farmec printr-un sarpe omorat. Dupa acest farmec prietena mea a ramas cu urmari grave.Cand vede sau aude de sarpe aceasta se ingalbeneste la fata dupa care lesina.
Cam asta se intampla de fiecare data pe langa asta are si o frica de tatal ei cand il aude cand il vede acelasi rezultat se incheie iar cu un lesin.

Va rog oameni ai biserici cu credinta va cer ajutorul nu stiu ce sa mai facem ma fost prin multe biserici a dat un un mare rezultat bun astfel nu mai lesina asa des cum lesina inainte.

Ce-i care stiti preoti care ne pot ajuta sau chiar de cititi acest post va rog dati-ne un raspuns ce am putea face.

Va multumesc mult de tot!

12 răspunsuri:
| Thunderstruck a răspuns:

Imi miroase a autosugestie.

| Narfundo a răspuns:

Farmece prin serpi spui nu-i asa? Ei bine sti tu oare ce s-ar fi intamplat daca Adam si eva erau chinezi? Ar fi mancat sarpele in loc de mar oamahahaah.Nu-i a buna amicee. Farmece cu serpi morti nu-i asa? si sarpele suprem cine-i? banuiesc ca tatal ei din moment ce se teme atat de rau de el.

| unbaiatanonim a răspuns:

La psihiatrie cu ea.

| milan9 a răspuns:

Pentru "demontarea" acestor temeri, pe lângă sfaturile unor oameni cu experiență spirituală (care sunt esențiale), utilă este și urmarea unei terapii care să vizeze în special eliminarea fobiei față de reptile, care probabil s-a instalat.

Nu vreau să greșesc, dar acesta poate fi și un semnal în privința unor lipsuri spirituale. În orice caz, o simplă terapie la medic nu este suficientă pentru a echilibra și întări planul sufletesc afectat.

| milan9 a răspuns (pentru milan9):

Iată puterea încredințată de Dumnezeu Bisericii Sale, Apostolilor, și prin ei, preoților Bisericii: "Iată, v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii, şi peste toată puterea vrăjmaşului, şi nimic nu vă va vătăma." - Luca 10, 19

| AnicaiAlin a răspuns:

Un control psihiatric nu ar strica. Poate problema este alta in afara de un farmec.

| CrazyRainbow a răspuns:

Imi pare rau! Nu prea stiu...E complicat! Si sunt o credincioasa! Pai ar trebui sa incepi sa te rogi pentru ea( nu numai tu, te poti duce la o biserica Adventista si sa spui acolo sa se roage si pentru ea), incearca sa ii citesti din biblie(lucruri frumoase)...Numai Dumnezeu CE-L BUN SI MILOSTIV o mai poate salva!

| R3miXxa explică:

S-au facut si controale psihiatrice si psihologice dar nu au dat raspuns toate aceste lucruri suntem cu toti disperati se chinuie de 3 ani cu aceasta probleme si la inceput lesina mereu fara motiv acum cu ajutorul bisericilor am reusit si am rezolvat problema in mare parte dar vrem cu totu sufletul sa o ajutam sa scape de acest chin pentru a avea si ea o viata linistita si fara probleme.

| R3miXxa explică:

Pai medic sau consultat s-au facut destule festanii si astazi am facut festanie si a lesinat de 4 ori in timpul ei suntem disperati si nu stim pe ce cai sa o mai luam indrumatine sa scoatem la cap necuratul asta.
De 3 ani de cand s-a facut farmecul prin sarpe la geamul prietenelei mele nu mai are liniste... sunte-m cu totii disperati si incercam sa remediem aceasta problema.
Am fost cu ea la diverse manastiri si biserici.Nu mai stim cu cine sa discutam despre aceasta problema pentru a o rezolva, cautam mijloace pentru aceasta problema sa scapam de chinul care s-a pus asupra ei.
Tot prin acel farmec prietena mea nu mai poate avea contact verbal cat si vizual cu tatal ei.

| R3miXxa explică:

Nu mai stiu ce sa fac mi-se rupe sufletu-l cand o vad ca se chinuie in acest hal incerc si caut raspunsuri pe google despre aceasta problema si nimic caut in zadar.

| R3miXxa explică:

Pai chiar nu stiu ce as putea sa mai zic sunt disperat pana peste cap m-am saturat sa o vad cum se chinuie in halul asta caci nu poate sa se bucure de copilaria pe care inca o are!