1. La care biserică te referi: ortodoxă, romano-catolică, greco-catolică, evanghelică, protestantă, anglicană sau care!?!? Fiindcă NU au păreri comune în această privinţă!
2. Din nou prea vast răspunsul! Tu nu eşti creştin sau ce!?!?
Oricare dintre ele... in special cea ortodoxa.
Pai cred ca se nasc din acelasi motiv pentru care se nasc si orbi si surzi,si retardati,fistecare cu rolul si menirea lor in societate asa cum in natura sunt tot felul de lighioane,oarbe,fara maini, picioare, care nu-ti cer tie de mancare si are grija Dumnezeu de ele.stie si cum.
Pai si care e motivul ala? Citeam azi in ziar despre un copil nascut in Romania care avea 2 capete. Copilul acela este facut dupa asemenarea lui dumnezeu?
Ma baiete. uratenia si haosul au intrat peste perfectiune cand a fost faptuita neascultarea fata de cel perfect ce a facut toate perfecte.caci din dragoste ne-a lasat si dreptul de a alege.si noi am ales si nu numai noi.fiindca la nivel de cete ingeresti probabil numai gandul a dus la dezastru.dar asta e parerea mea ca nu sunt bici profet nici doctor in teologie.santem asemanati cu niste vase de lut in care s-a pus suflare de viata.te-a intrebat cumva vreo oala de ce e stramba? sau ti-a dat indicatii lucrul mainilor tale cum trebuie sa-l faci? avem tipare. avem sabloane. avem minte si ratiune dar nu cred ca e normal sa ne credem, atotstiutori si atotputernici.de calitati ce sa mai vorbim? stim toti ca este bine si rau dar nu acceptam un Dumnezeu bun si un satan rau la nivel spiritual fiindca sunt inchipuiri.pot in ignoranta mea sa-mi inchipui un Dumnezeu perfect care m-a facut dupa chipul si asemanarea lui si eu sa caut prin credinta si fapte sa, ma desavarsesc asemenea lui si sa implinesc in mine chipul lui? pot.ma impiedica cineva? da.antihrist va avea stapanire si pe gandurile noastre, care vor apuca acele vremuri.copilul acela in afara de moartea care a venit prin pacatul stramosesc, a mostenit si efectul pacatelor stramosilor lui.zic.eu.nu stiu sigur. dumnezeu poate indrepta ce e stramb.ca noi putem sa filozofam cat vrei ca nu indreptam, nimic.
Florina_5380 întreabă: