| Val3 a întrebat:

Salutare tuturor! De o saptamana am avut sleep paralysis. Am citit ca in medie, unui om I SE POATE INTAMPLA doar o singura data pe an. ei bine mie mi s-a intamplat de 3 ori in 4 zile. prima data am simtit langa mine o entitate demonica dupa care celelalte doua au fost fara ceva de genul. sincer imi este cam frica deoarece s-a intamplat de 3 ori cand unui om i se poate intampla doar o data pe an. sunt disperat, mi-e si frica sa mai dorm. daca ma duc la un preot, ma poate ajuta? Vreau raspunsuri sincere, fara glume de prost grust, aici e ceva serios. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Deliiiia a răspuns:

Ai grija sa dormi suficient si vezi ce alimente mananci inainte de culcare. Spune o rugaciune pentru autosugestie pozitiva. Daca se mai intampla, nu te panica: incearca sa recapeti controlul corpului miscandu-ti degetele si treptat restul corpului sau incearca varianta mistica facandu-ti cruce cu limba sau zicand o rugaciune.

De asemenea, incearca sa realizezi ce anume a declansat episoadele. Poate fi un factor stresant sau culpabilitate. Ai facut ceva ce consideri a fi nepotrivit, poate si la nivel inconstient? Incearca sa te impaci cu tine insuti. Nu-ti face probleme, e un fenomen normal.

9 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Nu-i adevarat ca se poate intampla o data pe an. Ti se poate intampla si-n fiecare noapte, depinde doar de gradul de stres/oboseala acumulat. Nu te mai gandi la asta, fiindca nu faci decat sa te autosugestionezi negativ. Multi tineri trec prin astfel de experiente in perioada adolescentei.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Mi s-a intamplat si de 2-3 ori in 24 de ore.
Ce ai citit este "opera"unui ignorant in materie.
Demonii nu exista, este o inventie crestineasca ca sa tina in frau credinciosii.
Dar lumea astrala este populata cu tot felul de spirite si entitati, multe fiind create de gandurile noastre sau ale celor din jur.
Esti putin mai senzitiv, si simti ce se petrece in jurul tau.
Ceilalti nu simt deoarece dorm ca bustenii si se trezesc doar cand corpul astral reintra complet in corpul fizic.
Tu te-ai trezit in timp ce era intrat doar pe jumatate si ai mai si simtit 2-3 spirite ratacite care se aflau in acel moment langa tine.

| Chimied a răspuns:

Da, spovedeste-te cat mai repede. Si marturiseste-ti toate pacatele.

| corinelmik a răspuns:

Si eu am patit asta desii nu citisem nimic si nu vazusem nici un sf.Sa intamplat pur si simplu, acum mult timp dar a doua noapte am adormit foarte greu si cu teama in suflet si am visat un copil mic imbracat in alb si mi-a spus doar sa nu ma tem ca totul va fi bine.De atunci nu am mai avut probleme de genul asta.Dar ai ai incredere in Dumnezeu, numai el te poate ajuta si poti merge si la preot, nu e nimic rau in asta.

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru corinelmik):

Ai visat copilul interior.Frumos.

| Deliiiia a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

Neh, e doar o modalitate a subconstientului de a elibera un factor stresant. Visul, ce fenomen interesant. Desigur, e discutuabil.

| corinelmik a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

Cum adica copilul interior?

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru corinelmik):

Toate la timpul lor.

| gepitagep a răspuns:

Nu e vorba de oboseala sau stres sau etc..eu spre exemplu pot avea sleep paralysis in fiecare zi si nu sunt deloc obosit, incearca atunci cand ai sleep paralysis sa faci calatorie astrala. E cea mai frumoasa experienta