... și te credeam inteligent, cu întrebarea asta în ochii mei ai ajuns aproape la fel ca un fanatic religios.
Cred că ți-am explicat destul de clar că satanismul modern este un CONCEPT nu o religie, nu se închină satanei și n-are legătură, deci sataniștii moderni ( care de fapt sunt atei care se ghidează după aunmite principii) nu colindă pe nimeni pentru că sunt anti-creștinism deci și anti-colinde.
Ray,nu vreau să isc o ceartă. Sataniştii moderni nu cred nici în satana, nici în dumnezeu, ei doar îţi trăiesc viaţa pe nişte principii.Sataniştii tradiţionali sacrifică animale şi se duc în cimitire şi venerează pe satan.Este o mare diferenţă
De ce se numesc satanisti?
Asta nu ştiu,dar aşa se putea şi la atei. Ştiu atei moderni,sună ciudat.O explicaţie logică nu îţi pot da,dar nu venerează deloc pe satana.Cât despre legea sataniştilor moderni''Dacă eşti pe teritoriu deschis şi cineva se ia de tine,roagă-l frumos să te lase, dacă nu telasă DISTRUGE-L'' asta fac eu în fiecare zi, şi sunt atee.Tu eşti agnostic?
Nu ateu sunt, si nu sunt ascociat cu satanisti deloc, urasc cuvantul asta satanist nu exista atei moderni de unde ai auzit de asta?
Ateism milittant te referi cred, fondatorul ideiei richard dawkins spunea sa ne recunoastem ateismul in public la asta se refera nu la principi satanice
Nu,ştiu că nu există.Am zis aşa, la mişto Că AR suna ciudat atei moderni.
Uită-te la răspunsul meu precedent,am zis că nu există ateism modern,am zis doar că AR suna ciudat, weird, strange.
Deci tu esti atee sau satanista?
Atee.
Te rog eu sa nu spui crestinilor ca esti satanista moderna sau clasica ca ne faci rau, isi faci si tie rau
Nu am nimic cu sataniştiişi nu o să zic nimănui atee rămân.Nu că am boală pe ei, dar aşa sunt eu.
Tu esti in avatar?
Da.De ce?
*majuscule*
1. Ar trebui sa inveti sa scrii pentru ca ai un scris de toata jena.
2.Colindatul mortilor e o traditie in unele tari, ca si cei trecuti in nefiinta sa aiba limina in noaptea in care s-a nascut Iisus.
3.Nu exista satanisti moderni care omoara pui de pisica.
4. porti sa iei funda aia si sa tio infingi asa de adanc in fund incat sa te ghidile la faringe.
Sarbatori fericite. ^_^
.Colindatul mortilor e o traditie in unele tari, ca si cei trecuti in nefiinta sa aiba limina in noaptea in care s-a nascut Iisus in care tari?
In majoritatea tarilor Europene, chiar si in Romania. Mai ales la sate, oamneii se duc sa colinde in cimitire cu lumanari si lasa lumanarile pe morimintele celor dragi ca si ei sa aiba lumina.Si cat pentru satanisti, ei iau viata foarte mecanic si nu sunt de parerea ca daca cieneva iti da o palma nu trebuie sa intorci si celalalt obraz ci sa-i rupi mana. Ceea ce in fond, nu e chiar asa de nedrept.
Serios eu n-am auzit de asta da de craciun?
Revenind la realitate ai dreptate cine crezi ca ar intoarce sa fim serisi
alfons2390 întreabă:
alfons2390 întreabă: