| Avalohis a întrebat:

Scrisoare de la virus

Salut, eu sunt Coronavirus! Mi se mai spune și Covid-19. Da, sunt chiar eu. Mă scuzați că am apărut atât de brusc în viața voastră în această formă. Sunt aici. De ce mă aflu aici? Să zicem că am venit pentru că am obosit să văd cum vă distrugeți singuri viețile. Eram obosit să văd cum tratați Planeta pe care viețuiți, să văd cum vă tratați unii pe alții. Eram obosit să asist la războaiele voastre, la conflictele, invidia dintre voi, ipocriza și egoismul vostru. Eram obosit să văd cât de puțin timp petreceți cu copiii voștri. Obosisem să vă văd cum vă plângeți de viețile voastre fără să faceți ceva să vi le schimbați.


Eram obosit să asist la felul obsesiv în care vă doriți ultimul model de smartphone sau ultimul model de mașină. Mă săturasem să văd cât de puțin timp vă acordați unul altuia și mai ales cât de puțin timp acordați familiei.

Știu, voi fi dur cu voi. Poate prea dur. Dar, sunt doar un virus. Prezența mea aici vă va costa vieți, dar trebuie să înțelegeți că este necesar să vă schimbați odată pentru totdeauna. Pentru binele vostru. Pentru binele omenirii. Mesajul meu este simplu: am vrut să opresc totul pentru a înțelege că viața este esențială, a voastră și a copiilor voștri.


V-am strâns în case, alături de cei dragi. Poate astfel, veți înțelege lucrurile care contează cu adevărat. Poate așa veți înțelege ce importantă este o îmbrățișare, o strângere de mână, un dialog, o plimbare în parc sau o cină la restaurant cu prietenii.

Sunteți toți la fel. Nu sunt diferențe între voi. V-am demonstrat că distanțele nu există, am parcurs mii de kilometri într-un timp relativ scurt. Eu sunt în trecere, dar ceea ce am creat în relațiile dintre voi, ar trebui să dureze o eternitate. Apreciați ceea ce aveți și faceți bine semenilor voștri. Trăiți-vă viețile într-un mod simplu. Bucurați-vă de natură și de lucrurile normale.

Când veți sărbători eradicarea mea, eu voi fi deja plecat. Încercați, însă, să nu fiți buni doar în prezența mea. Adio!


Ce credeți despre textul următor? Ar avea dreptate? L-am găsit și eu.
Eu cred că spune un mare adevăr.Ne-am uitat scopul,am uitat să trăim cu adevărat și să fim oameni,foarte multi, facă nu toți dintre noi.

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Spune multe lucuri adevărate dar cred că Dumnzeu l=a îngăduit ca să ne îndreptăm gândurile înspre El.
Când voi trimite ciuma în poporul Meu, dacă poporul meu peste care e chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga și va căuta Fața mea și se va abate de la căile lui rele, îi voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul și/i voi vindeca țara.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Text scris care nu are scopul decat sa contrazica tot ce e scris acolo.
Text scris doar pentru un purcoi de like uri, share uri si ceva comment uri.
Daca cel care a scris textul credea ce a scris acolo atunci isi vedea el de propria viata

| LoveSleep a răspuns:

"Moartea Neagră" sau cum se numea, cea de prin 1300, nu a lăsat niciun bilet?

| sanboss a răspuns (pentru LoveSleep):

Si cate alte zeci de bilete, doar ca trebuie cautate

Răspuns utilizator avertizat
| Algo098 a răspuns:

E o asociere stramba intre anumite evenimente si realitati. Daca traiesti in conditii precare, ai o situatie grea sau ai o viata simpla, nu inseamna ca esti imun la orice boala si acelasi lucru se poate spune si despre cei care au o viata buna. Aceasta asociere e rezultatul credintei ca exista ceva superior care vegheaza la mentinerea unui echilibru si intervine atunci cand e nevoie.