| Narfundo a întrebat:

Se intampla uneori sa cadem in depresie,dar depresia din ziua de azi, cum bine stim, este intalnita la mai multi oameni,poate la prea multi.Ce vreau eu sa intreb acum este daca nu cumva aceasta depresie" suparare,deprimare,etc nu este altceva decat un sindrom la fel ca homosexualitatea,oamenii emo,satanistii, etc. Da poate am gresit dar eu ii vad pe homosexuali niste oameni bolnavi. Sunteti de acord ca este un sindrom? Se da funda

26 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Depresia este o stare normala. Nu este o boala.

| MentaI a răspuns (pentru Inferno):

Se zice ca masturbarea vindeca depresia. Eu nu ma masturbez fiindca este pacat si niciodata n-am intrat in depresie. Este evident ca cei care se masturbeaza sunt posedati.

| Inferno a răspuns:

Depresia nu este un sindrom.

| Inferno a răspuns:

Depresia este reactia naturala la un stimul negativ.

| OOOLEOOO a răspuns:

Depresia esti tu cel care o lasi sa-ti intre in casa.

NOname
| NOname a răspuns:

Nici nu știu dacă cineva se poate înșela mai mult de atât...
M-ai obosit, sincer.
Alte preocupări, în afară de homosexuali, emo, demoni, religie și sataniști, nu ai?

Parcă te-am văzut întrebând și de niște fete. Ziceai că nu știi să te porți cu ele și ești foarte timid. Nu cumva te temi undeva în subconștientul tău, că vei începe să cauți consolare în altă parte?
Să știi, chiar dacă se va întâmpla, nu va însemna că te-ai "virusat", că nu e o boală, și nici că te-a posedat vreun personaj imaginar, ci că abia ți-ai descoperit adevărata sexualitate.

Știai că cei mai agresivi homofobi sunt de fapt niște homosexuali reprimați?
Poate nu-i urăști pe ei, ci te urăști pe tine, revărsându-ți ura asupra lor.

Vezi ce spun studiile:

"Oamenii de ştiinţă din New York, Essex şi California au declarat că au găsit dovezi care atestă faptul că homofobii se tem de homoxeuali pentru că le amintesc de propria persoană. Din acest motiv, explică cercetătorii, homofobii simt un dezgust intens faţă de persoanele care întreţin relaţii intime cu oameni de acelaşi sex. Conform studiilor, se pare că indivizii homofobi tind să îşi reprime adevărata sexualitate deoarece au fost crescuţi în familii în care relaţiile între persoane de acelaşi sex nu erau acceptate.

Profesorul psiholog Richard Ryan susţine că în multe cazuri homofobii poartă un război interior şi au tendinţa de a îndrepta furia, pe care o simt faţă de ei înşişi, către ceilalţi.

Specialiştii au ajuns la această concluzie după ce au efectuat patru experimente, la fiecare luând parte 160 de studenţi din Statele Unite şi Germania. În cadrul testelor, au fost observate diferenţele dintre ceea ce oamenii spun despre propria sexualitate şi modul în care reacţionează în timpul unei sarcini contra cronometru în care au fost rugaţi să privească fraze şi imagini asociate cu homosexualitatea sau heterosexualitatea. În cele din urmă, participanţii au fost intervievaţi cu privire la modul în care au fost crescuţi şi au fost invitaţi să privească imagini cu mai multe cupluri de homosexuali şi heterosexuali. Apoi, oamenii de ştiinţă au măsurat gradul homofobiei atât la nivelul conştient, cât şi al cel inconştient.

În urma studiilor, s-a constat că persoanele susţinute de părinţi îşi acceptau mult mai bine sexualitatea, comparativ cu cele crescute în familii autoritare. Oamenii de ştiinţă au declarat că furia homofobilor faţă de persoanele gay vine din teama ca nu cumva acestea din urmă să le scoată la suprafaţă adevărata sexualitate."

| Narfundo explică (pentru NOname):

Dar cine ti-a zis tie ca eu sunt homofob? Eu incerc doar sa deslusesc misterul homosexualilor care parca au explodat in ultima vreme si s-au inmultit ca draciihee hee

| NOname a răspuns (pentru Narfundo):

Homosexualii au existat mereu (atât în cazul oamenilor, cât și animalelor), doar că acum lumea s-a mai deschis la minte și nu mai au de ce să se ascundă, au devenit ceva mai acceptați.

Și iartă-mă, dar trebuie să te contrazic, din postările tale (atât întrebări, cât și răspunsuri) reiese foarte clar că ești homofob și ești preocupat intens de această problemă, care nu-ți dă pace. Parcă tot cauți o explicație pentru ceea ce simți și te sperie, te face să te rușinezi, să te urăști și încerci să te agăți de religie, amăgindu-te că ești posedat sau bolnav, în speranță că e ceva tratabil. Însă nu faci altceva decât să te minți singur.
Mai bine ai încerca să te accepți și să te împaci cu lumea și cu tine. E ok, să știi.

| RAY a răspuns (pentru NOname):

Foarte buna ipoteza ta cred ca ai dreptate

| Narfundo explică:

Si esti de acord cu mine ca toate cele de mai sus, scrise de tine, conduc catre satanism si homosexualitate?

| Narfundo explică:

Cu toate astea satanismul este demodat si cei ce sunt satanisti vor intra in noua ordine mondiala si cine va mai fi satanist va fi privit ca un fraier

| Narfundo explică:

Vreau sa ii fac sa inteleaga ca masturbarea, filmele porno si toate negativitatile astea care pun pret pe trup si obiect" duc la homosexualitate.

| unbaiatanonim a răspuns:

Se pare ca tu te axezi prea mult pe homosexuali, emo si satanisti. Ai vreo problema? Spune-ne-o si noua big grin

| Narfundo explică (pentru unbaiatanonim):

Problema este ca vad ca va deranjeaza.Nimeni nu raspunde serios si jigniti de parca voi chiar sunteti niste satanisti homosexuali. desi cred eu sunt cativa pe aici

| dragos9234 a răspuns (pentru Narfundo):

Eu sunt cel mai mare homosexual satanist, care este problema ta ca eu as fi asa.

| RAY a răspuns:

Ce ai omule cu homosexualii, emo, satanistii? nu e nici un sindrom tu nu intelegi copile, depresia nu este un sindrom, este o stare normala de tristete doar ca cateodata se ajunge la extreme

| Narfundo explică (pentru RAY):

Eu iti inteleg bucuria de superioritate dar te asigur ca te inseli.Asa ca nu mai imi zice tu mie copil caci tu esti inca un *** si ar trebui sa te numesti pe tine copil.

| dragos9234 a răspuns:

Tu nu esti mental ala de mai de sus.

| dragos9234 a răspuns:

Da.

| lolium a răspuns:

Depresia nu are nicio legatura cu oamenii homosexuali sau satanisti.E doar o reactie normala fata de anumite lucruri dificile prin care ai trecut, e senzatia ca nimic nu merge bine si ca totul e un chin.Persoanele emo sunt de obicei singuratice, triste, se simt neintelese de ceilalti si cauta un sprijin.Tocmai de aceea incearca sa atraga atentia celorlalti imbracandu-se ciudat si facand uneori gesturi disperate.Nu stiu la ce te-ai referit cand ai spus ca homosexualii sunt oameni bolnavi, dar ideea de a fi homosexual nu are nicio legatura cu depresiastraight face

| Narfundo explică (pentru lolium):

Daca te gandesti mai bine depresia le leaga pe toate.Aceasta depresie cum ai zis si tu ii face singuri, tristi si fara viata si de aici ei devin homosexuali

| lolium a răspuns (pentru Narfundo):

Daca te simti dezamagit de anumite lucruri nu inseamna ca devii gay...in cel mai rau caz, te sinucizi sau te imbolnavesti

| lolium a răspuns:

Multa lume se confrunta cu depresia, daca ce ai spus tu ar fi adevarat ar insemna ca jumatate din populatie ar fi niste draci ....fii serios acu

| BogdanS a răspuns:

Sindrom sunt sigur ca este.Partea buna este ca poate fi tratat usor cu o minte limpede, mult optimism si mult ras.

| Oto1515 a răspuns:

Nu nu sunt de acord, pe'o parte!
Pana la urma parerea mea este ca totul porneste din copilarie. Un lucru pe care multi nici nu il observa iti afecteaza intreaga viata! Poate fi o jignire, o jelozie lipsa de afectiune sau starea financiara!
Eu de eg imi amintesc ca in clasa intai niste baieti ma faceau balena pentru ca eram putin mai plinuta pana si azi daca ma uit in oglinda imi vine sa plang desi nu sunt grasa am doar cateva kg in plus!
Homosexuali hmm cred ca uni au avut "experiente "neplacute si de frica unei dezamagiri mai mari incerca sa isi schimbe orientarea sexuala.
Si eu uneori intru in depreti sa spun asa pentru ca am avut tot ce mi-am dorit di acum nu mai am nimic... Poti intra in deprezi dupa un deces sau o despartire. Cred ca e mai mult un sentiment de dor.
Scuze daca nu m-am exprimat prea bine dar nu sunt prea mare sa zic asa :p

| MentaI a răspuns (pentru Oto1515):

Sunt jelos pe gramatica ta.