| AntipaticuPreasfant a întrebat:

Se merita sa ma fac pocait?

34 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Sunt pasionat de istoria religiilor preistorice si antice, precum si de credintele medievale!

Imi puteti recomanda cateva carti despre istoria religiilor diferitelor popoare?

Fara pocaiti!

Scuzati categoria dar aici intra mai multa lume!
Ai un raspuns pentru RRRRRRRRR?

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru AntipaticuPreasfant):

Nu,de ce?

| EmaS a răspuns:

Ti-am raspuns cu propiile tale cuvinte.Sau te-am lovit cu propiile tale arme.

Nici n-as dori, Doamne fereste!

| EmaS a răspuns:

Pai tu aici nu duci o lupta?

Spirituala.

Stii tu mai bine.

Daca renunti la user-name-ul tau, iti explic.

| cristi202 a răspuns:

Daca e doar ca sa aderi la o secta, nu merita. Daca e doar pentru un avantaj anume, tot nu merita. Merita sa te faci pocait daca ai in inima dorinta sincera sa Il cauti pe Dumnezeu, desi poti face asta si la ortodocsi sau catolici, insa la pocaiti e mai usor, pentru ca vei gasi indrumare mai serioasa, pe cind al celelalte esti lasat aproape singur sa cauti.

| sandra2012 a răspuns:

Cum adica "se merita"? Pentru ce sa se merite? Astepti ceva in schimb? Pocainta inseamna sa devii alt om, mai bun, sa te lasi de fumat, de baut (daca e cazul), sa vorbesti mai frumos, sa ajuti pe aproapele tau, etc. Iar asta o poti face si in religia ta, nu iti trebuie sa aderi la alt cult.

| Danutza27 a răspuns:

Avind in vedere naravurile tale uite sfatul meu
Si bunicul avea un motan si motanul a hotarit sa o ia pe calea motaneasca la calugarie, Dupa un timp revine motanul mai jerpelit si cu un zurgalau de git si incepe in gura mare sa propovaduiasca iubirea intre animala "Sa nu ne mai mincam unii pe altii", uite cita iarba si ca sa demonstreze motanul ia 2 boturi de iarba si incepe sa le mestece de ii trozneau falcile Soaricii ce zic sa ne dam sarutul impacarii ca motanul a venit pe drumul cel bun este vegetarian.Motanul cum ii pupa cum ii minca, soaricii o rup de fuga fluierind a paguba unul mai batrin zice pai stiam de la tata mosu "ce se naste din..."
Asa si cu tine coane
Dar uite vad ca mintea ta incearca sa vina la locul ei, Daca Ema accepta sa fie nasa iau si eu barbatul si te nasim si noi. Sper ca or sa faca pocaitii exceptie dar tu find o persoana speciala vor fi de acord sa ai 2 perechi de nasi de botez.O voi contacta pe Ema sa vedem nu este mai bine sa te nasim mai intii in stil ortodocs urmat de niste Sf Molifte ca sa te predam pocaitilor gata fezandat.Ai tot concursul meu acum dau fuga sa il sun si pe tata sa pregateasca costumul de nas Am si niste luminari de pe vremuri care le aprind cind cade curentul sunt suficiente pentru tine.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Am avut un coleg care s-a facut pocait si s-a casatorit cu o bunaciune si au primit o gramada de lucruri de la ceilalti pocaiti (ex:casa masina servici, etc) deci avantaje si dezavantaje!

| CandyTetris a răspuns:

Doamne fereste sa aderi la o "secta".Tu nu poti sa "te faci pocait" din-trun motiv simplu.Tu esti mosu' ala din spate care la fiecare 2 cuvinte baga strambe.Acuma,nu ca ar fi interzis sau ceva,dar aveam prea multi mosuleti de gen,nu mai avem nevoie de inca unul.
In schimb, daca ai vrea sa intelegi ceva, sau pur si simplu sa incepi sa faci ce e bun pentru tine(adica sa te pocaiesti). Macar un sfert din pocaiti sunt oameni de treaba cu care ai ce discuta.Asa ca daca vrei companie buna si conversatii placute, da, se merita "sa te faci pocait".happy

| Necrophagist a răspuns:

Nu va-junge-un purice fachir sa conduca stana pana cand vagonul la care sezi nu va avea unghiuri de reflexie si refractie caci in numele domnului e clar ca rotundul pamantului luat de la Glodeni.
Da, cu alte cuvinte merita sa te sacrifici pentru ealaughing

| nesuferit a răspuns:

Se merita sa faci sa crezi ca e mai bine

| jadir a răspuns:

Sa te pocaiesti de pacatele tale e bine, sa treci de la o ramura la alta a crestinismului, nu`i vad roastu.Sa aderi la o secta nu e nici omenesc nici legal.

| Reminisce a răspuns:

Deja devii penibil! Cred că am văzut cel puțin 10 întrebări puse de tine în legătură cu pocăiții. Eu sunt de părere că ești doar un mic troll care se hrănește pe saitul ăsta și așteaptă să crească.
Patetic...

| DenisejUSTmE a răspuns:

Daca tu crezi in Isus Hristos ca a murit pe cruce pentru tine si ti-a iertat pacatele si te iubeste, da! Si se merita sa te pocaiesti nu sa te faci pocait! Si profesoara mea de religie spune la fel : ca nu este voie sa iti schimbi religia si alte lucruri de genul asta.Dar eu nu o cred si vreau sa ma pocaiesc in continuare! Si tu sa faci la fel! Sa nu asculti glasurile oamenilor! Sa asculti de Dumnezeu! Sper sa te pocaiesti si ma voi ruga pentru tine!

| Rush a răspuns:

Nu

| AudImagini a răspuns:

Stai un pic, ''pocăit'' e o religie de care nu ştiu sau te referi că vrei să te pocăieşti?
Dacă a doua variantă, atunci presupun că tu nu crezi în Dumnezeu. Nu are rost să te ''pocăieşti'' pentru că este părerea ta, şi, la naiba! Oamenii ar trebui să îţi susţină părerea!

| Céline7 a răspuns:

NU,nu e bine sa-ti schimbi religia!

| tudus a răspuns:

Pocait nu este o rligie daca esti pocait inseamna ca crezi in isus si vrei sa il urmezi ca crezi ca el a murit pentru tine si ca te iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te faci pocait? sau sa te pocaiesti? asta e intrebarea corecta! toata lumea ar trebui sa se pocaiasca pentru ca nu se stie cum va fi maine!

| anonim_4396 a răspuns (pentru AntipaticuPreasfant):

Daca tu simti ca apropiere de dumnezeu este prin acea religie de ce nu!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! este cel mai mare pacat sa-ti schimbi religia! cred ca vrei sa te pocaiesti adica sa intri in religia aia idioata (papist) aia e cea mai varza religie! e facuta din toate religiile la un loc si credinta in aceea religie este influentata doar prin bani! mai informeaza-te! la aceea religie trebuie sa dai bani saptamanal ca sa "crezi in dumnezeu" laughing asa ca sfatul meu este sa nu te pocaiesti! mai am si eu prietene care sunt pocaite si de asta stiu. parintii lor dau cate 200 roni saptamanal la biserica!straight face acum fa ce vrei daca nu ai cap sa asculti de toate sfaturi astea bune! te pupici si inca odata spun, nu te pocai!