|

Se poate afla,, calea''doar prin trezirea constiintei!

Cand si cat va mai dura pana aceasta se va intampla pe tot mapamondul?

http://www.youtube.com/watch?v=Ne32BTM6ZXc

13 Raportează Evaluează
13 răspunsuri:
| a răspuns:

Trezirea constiintei? Cred ca glumesti! Oamenii din occident au constiinta total adormita tocmai din cauza stiintei. Si nici nu-si dau seama de asta. Daca ii intrebi, toti iti vor zice ca-s constienti! Si mai cred ca constiinta se trezeste prin acumularea de informatii. Cei din orient isi mai dau seama, cel putin teoretic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru reihiuke):

Bati campii.
Ai fost vreodata (sau ai auzit) in vreo tara nordică?
Sorry,dar acele tari sunt cu muuuult inaintea nostra pe toate planurile.
Acolo nu ai sa vezi niciodata oameni imbulzindu-se si injurandu-se pentru niste infuzie de busuioc,sau sa linga mortaciuni,ca la noi!
Popii, pastorii, predicatorii, traiesc din ce le doneaza enoriasii, nu au absolut nici o legatura cu statul din punct de vedere financiar sau altcumva.
Nu exista salar de la stat, nu exista milioane de euro dati din bugetul statului pentru căsoaiele popilor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Beligane tu vii din nord? cand vorbesti de trezirea constiintei,te referi la modul universal nu-i asa? nu excluzi, crestinii, yoghinii, ori pe altcineva din papua noua guinee care crede in mos stejaru? fiindca daca tot condamni, vrei sa si impui? daca ai o teorie mult mai buna care sa prinda la public atunci succes.dar lamuriti-va odata pentru totdeauna ca pe noi nu FRICA ne-a facut crestini.nici Popii, nici iadul.CI faptul ca mantuitorul ne-a rascumparat din robia fricii si a mortii.deci a pacatului.nu ne mai este frica de nimic.Frica de Domnul este inceputul intelepciunii.dar atentie la intelesul cuvantului frica de Domnul, care nu doreste dragoste nici de frica nici de sila, ci din convingere ca acesta e adevaratul drum spre viata si mantuire.asta e calea crestinilor.trezirea constiintei o fi calea voastra.sa ne anuntati cand a-ti atins luna cu mana si soarele cu picioarele.altii au ales alte drumuri, cu inceput si sfarsit fericit.om muri si om vedea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Baubaulica,spune-mi SINCER,ce ar mai fi credinta ta,iudeo-crestina,fara frica de pedepse Divine,sau fara speranta la rai? NIMIC?
Tu nu vezi ca aceste dogme pe aceste promisiuni si infricosari se bazeaza?
Daca nu faci,,așa''vei suferii,,acolo''!
Daca faci,,așa''vei merge in Paradis!
Tu joci dupa cum iti canta dogma,nu dupa moral,logic,constiinta!
Tu spui ca frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii! FALS!
De Dumnezeul adevarat,nu trebuie sa ne fie frica,deoarece frica cu iubirea niciodata nu vor fi compatibile! aceasta dogma care indica credinta prin frica,nu este altceva decat control si manipulare!
Tu ai atins vreodata luna cu mana? aberezi jalnic!
Cine a afirmat vreodata ca eu tind sa ating luna sau soarele cu mana? Visezi?
Eu sunt un om logic,rational,nu pot sa ma identific sub nici o forma in povestioarele iudaice, si mai ales sa-mi fac si un mod de viata, dupa acestea! ABERANT!,, Om murii si om vedea'' Tu ce speri ca vei vedea daca iti vei ghida viata dupa,, invataturile''iudaice? strazi de aur si rauri de lapte si miere? TREZESTE-TE LA REALITATE!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Beligane? iti place marea? o iubesti? probabil nu.dar daca da, nu te arunci orbeste in ea fiindca e puternica si ucide.nu stiu de unde si cum au tradus biblia, dar as spune respectarea poruncilor Domnului, este inceputul intelepciunii.fiindca asta o poate face si crestinul, prin credinta, si ateul prin constiinta, si altii prin educatie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Arunca-te in mare, vezi ca sunt si rechini pe acolo (popii, pastorii, predicatorii) care de abia asteapta sa mergeti in gura lor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mapamondul a început de mult timp cu astfel de planuri concretizate în școli de Hermetism, Ocultism și Magie.

Mai nou îi zice New Age.

Din păcate, de multe ori demersurile pentru auto-cunoaștere s-au transformat în auto-înșelări.

Omul ahtiat după experiențe mistice, crezând că a descoperit vrejul de fasole a ajuns să-și ruineze sănătatea și condiția morală.

Exemple ilustrante, sunt yoghinii care au ajuns pe la psihiatrie, după meditații eșuate sau în stradă după ce și-au pus averea la dispoziția gurului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sitărescu):

Ceea ce m-am referit eu nu tine sub nici o forma de magie sau balivernele tale despre yoghini!
,, Vrejul de fasole'' il servesc popii, turmei de fraieri care inghit prostiile lor mitologice si fara sens!
Trezirea constiintei nu are nici o legatura cu Ocultismul si magia, DIN CONTRA!
Habar nu ai despre ce e vorba!
Ca sa intelegi ceva(nu stiu daca creierul tau are aceasta capacitate)
http://www.youtube.com/watch?v=FIJhGXuyYg4
http://www.trilulilu.ro/......dumitru-co

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru beligan):

Dincolo de jignirile tale, din linkul pe care l-ai postat nu reiese altceva decât o încercare a unui doctor de a propune o altă optică deci, tot un demers filosofic.

Culmea e că omul cel puțin la nivel declarativ crede în Hristos, doar că o dă pe echilibre energetice și pe auto-sugestie și gândire pozitivă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sitărescu):

Nu ai fost atent! Nu a folosit termenul Hristos,ci Iisus!
Si,,omul'' de care spui,habar nu ai cine este,si ce vrea sa transmita!
Spune stii ce carti a scris? Ai auzit in viata ta,,tumultoasa'' de Inteligenta materiei?
,,Demersul filozofic''acela care spui tu ca Dl. Dulcan il,,propune'',este imbinat cu stiinta, nu cu povesti cu mosi cu barbă si plete!
Ai auzit in viata ta,, tumultoasa'' de fizica quantică? ce legatura are ea cu inteligenta universala? si lista poate continua cat vrei tu!
Dar din pacate cunostintele tale daca se reduc la mitologii, la povesti cu toiage fermecate si magari vorbitori, etc.etc. ce să mai zic!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ineresante raspunsuri, adevarul e evidentiat in mod inconstient..nu se va realiza in viitorul apropiat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oamenii adesea au vorbit de Isus in diverse domenii, fapt ce ma face sa ma gindesc la clipul postat de tine, desi nu l-am vizionat pina la final, daca sincer mi-e frica sa vad adevarul si multe chestii.Viata a fost un cosmar si va urma sa fie unul si mai mare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Rahelia95):

Ti-e frică?
De aceasta frică se folosesc cei ce manipuleaza si conduc! Adevarul de cele mai multe ori,sperie,DAR, adevarul este Dumnezeul omului liber!
Si cosmarul vietii (de care spui) nu este rezultatul diavolului cu coarne si copite cu care ne ameninta religiile, este doar ignoranta, imoralitatea, conceptii gresite despre viata, obiceiuri nocive.
http://www.trilulilu.ro/video-cultura/cine-sunt-diavolii-din-noi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează