|

Se poate ajunge în IAD dacă CRED în Dumnezeu?Credinţa în Dumnezeu nu te face neaparat un creştin. Altfel spus faptul că tu crezi că există un Dumnezeu nu îţi conferă neaparat garanţia că eşti creştin sau mântuit, este adevărat că Tu crezi că există Dumnezeu dar doar atât, eşti de acord cu aceasta,dar în schimb Îl ignori total. Ştiţi care va fi supriza: Dumnezeul acesta în care ai crezut că există te va JuDeCa, şi poate vei ajunge în iad prin simplu fapt că L-ai ignorat. Majoritatea oamenilor declară : ''Cred în Dumnezeu!'' Dar vor ajunge în IAD pentru că nu au o relaţie cu El ( Dumnezeu creatorul universului). Domnul Iisus oferă mântuirea, El a venit să moară pentru păcatele mele, ca eu David să cred în El să îi ofer viaţa mea şi să Îl primesc în viaţa mea ca Domn şi Mântuitor şi să devin un copil al Lui.

Deci este foarte bine dacă credem în Dumnezeu, dar NU şi sufiecient, însă pentru a avea mântuire, trebuie să credem că suntem copiii ai Lui, atunci totul se schimbă concepţia, felul in care Îl vom privi şi eu ca şi persoană mă voi comporta ca şi un copil de Dumnezeu şi îmi voi iubi tatăl. Pentru a întări ce am scris mai sus voi scrie mai jos câteva versete din Biblie să reflectăm la ele şi la viaţa noastră :Iacov 2:19 ''Tu crezi că Dumnezeu este unul şi bine faci; dar şi dracii cred… şi se înfioară!''Romani 5:5 ''Însă nădejdea aceasta nu înşală, pentru că dragostea lui Dumnezeu a fost turnată în inimile noastre prin Duhul Sfânt care ne-a fost dat.''

Romani 5:6''Căci, pe când eram noi încă fără putere, Hristos, la vremea cuvenită, a murit pentru cei nelegiuiţi.''Romani 5:8 ''Dar Dumnezeu Îşi arată dragostea faţă de noi prin faptul că, pe când eram noi încă păcătoşi, Hristos a murit pentru noi.''Romani 5:9 ''Deci cu atât mai mult acum, când suntem socotiţi neprihăniţi, prin sângele Lui, vom fi mântuiţi prin El de mânia lui Dumnezeu.''Romani 5:10-11 ''Căci, dacă atunci când eram vrăjmaşi, am fost împăcaţi cu Dumnezeu, prin moartea Fiului Său, cu mult mai mult acum, când suntem împăcaţi cu El, vom fi mântuiţi prin viaţa Lui.

Şi nu numai atât, dar ne şi bucurăm în Dumnezeu, prin Domnul nostru Isus Hristos, prin care am căpătat împăcarea. ''

10 Raportează Evaluează
10 răspunsuri:
| a răspuns:

Întrebare :
Din ce este făcut sufletul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MMihai):

Sufeltul ii omul. cand moare omul automat si sufeltul moare. in geneza 2:7 se spune ca omul a devenit un suflet viu, nu a primit un sufelt viu sa ii fie luat, de a devenit. omul este un suflet, iar in ezechel 18:4, 20 se spune ca sufletul care pacatuieste, va muri. cum nu exista om fara pacate, toti mor. toate sufletele mor, deocamdata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:Dumnezeu (Isus Hristos) este etern. Fiindcă ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu le este descoperit în ei instinctiv, căci le-a fost arătat de Dumnezeu. În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi;
fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit; ci s-au dedat la gândiri deşarte, şi inima lor fără pricepere s-a întunecat.
S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit;
Știm cu toții că Dumnezeu există, unii pur și simplu nu doresc să schimbe direcția!
Nu există nici măcar o ființă umană de pe pământ care nu știe că Dumnezeu există.
El a făcut ca toţi oamenii, ieşiţi dintr-unul singur, să locuiască pe toată faţa pământului; le-a aşezat anumite vremuri şi a pus anumite hotare locuinţei lor, ca ei să caute pe Dumnezeu şi să se silească să-L găsească bâjbâind, măcar că nu este departe de fiecare din noi.
Căci în El avem viaţa, mişcarea şi fiinţa, după cum au zis şi unii din poeţii voştri: „Suntem din neamul Lui…"
Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască;
pentru că a rânduit o zi în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta şi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită, prin faptul că L-a înviat din morţi…"
Faptele Apostolilor 27:30
Nu există pace pentru cei răi, zice Domnul | http://www.youtube.com/......?/playlist
Cine este Dumnezeu: http://divinerevelationonholiness.org/book/chapter6.php Motivul pentru viață
https://www.youtube.com/watch?v=qxPZHkkTlLo&feature=youtube_gdata_player
De ce Biblia nu este Cuvântul lui Dumnezeu
http://www.youtube.com/watch?v=PwmpTgCoHKY
...2029 - 2229 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut. Cred că mai bine ar fi să porneşti de la întrebarea: Există în realitate iad?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu exista IAD. Ieremia 7:31.
nici macar nu ia trecut lui Dumnezeu prin minte sa ii arda in foc pe oameni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru fllu07):

Exista iad. Apocalipsa este numit ''iazul de foc''. Exista si vamile vazduhului : domnul puterii vazduhului''(2 Petru)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CryChristiAN):

Ok, sa zicem ca ai dreptate. explica-mi tu Ieremia 7:31

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Citarea unor versete nu inseamna si inetelegera lor.Tu esti un "credincos-necredincios", daca intelegi ce vreau sa spun eu. Daca nu, intreba-ti mentorul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu nu cred în dumnezeu și sincer, dacă el totuși există, puțin îmi pasă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Indestructible):

O sa iti pese dar va fi prea tarziu, acceptal pe Isus pana nu e prea tarziu. happy.May Jesus blees you.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează