|

Se spune ca viata este un test pentru toti,iar ca rasplata o v-om primii sus,dar viata nu e dreapta absolut deloc in sensul ca:

Un sarac adus in culmea depresiei si care nu mai are ce manca fura,face inchisoare pierde anii este considerat pacatos,in schimb ce unul cu bani nu va fi impins sa faca multe,deci va fi considerat om bun. Unul care are bani are o viata fericita fara frustrari, depresii "pacate" care un sarac lear face doar din pricina de a traii si el bine... Unde este egalitatea?

de ce nu are toata lumea la fel? de ce banul trebuie sa faca diferenta pe pamant? unii au vile masini case averi si se gandesc pe unde mai umbla maine in ce club mai ies, iar altii se gandesc daca au ce manca maine

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu exista cineva care sa faca dreptate, dar exista multi care sa iti inchida gura cu "dumnezeu stie de ce", "dumnezeu iti da doar ce ai nevoie", un job si lipsa grijii pentru ziua de maine se pare ca nu intra la nevoi, dumnezeu asa, dumnezeu asa... oh go on

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nici unde,ala care are banii face cu tine ce vrea,religia isi pune fi scalv bun daca vrei sa intri in rai, vorba lui isus trebuie sasi asculti stapanul daca nu el are dreptul sa te bicuiasca cum vrea el

nu toti oamenii bogati sunt rai, bine in Romania aproape toti sunt hoti maa refer la alti din alte tarii, acum si omul sarac tio face cu mana lui bea, fumeaza etc
lucruri de care nu are nevoie organismul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RAY):

"acum si omul sarac tio face cu mana lui bea, fumeaza etc
lucruri de care nu are nevoie organismul "
si oare dc 99% din cei care fac asta, o fac? nu trebuie sa-ti spun eu, raspunsul se afla chiar in ce ai zis tu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce crezi: Dacă pentru noi aceste întrebări fac diferenţa, oare Dumnezeu nu va ţine cont de toate circumstanţele prin care a trecut cineva? El care cunoaşte nu numai aparenţele, ci chiar şi starea inimii? (Ieremia 17:10 - "Eu cercetez inima şi examinez rinichii, ca să-i dau fiecăruia după căile lui, după faptele lui")

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"de ce nu are toata lumea la fel?" - pentru ca nu tuturor le este de folos sa aiba aceleasi lucruri.
Bogatia nu este osanda precum nici saracia nu este o virtute pentru a merge in imparatia cerurilor. Esenta este dragostea. Poti fi bogat plin de dragoste, poti fi sarac uracios. Poti fi bogat zgarcit, poti fi sarac milostiv. Numai Domnul stie sufletul fiecaruia. Nu conteaza cum te eticheteaza oamenii, conteaza daca esti sincer si corect fata de Dumnezeu, de tine insuti dar si de oameni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Viata nu este un test. Pacatul nu exista. Fiecare traieste cum vrea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt niste raspunsuri pe care trebuie sa le cauti tu.E adevarat daca privim asa, ai dreptate. Dumnezeu stie bine ce face si rasplata si-o va primii fiecare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dragul meu, știi tu pilda săracului Lazăr și a bogatului? Dacă o știi, sigur întrebarea ta își va găsi răspuns.
Viața asta și lumea în care trăim vor fi mereu nedrepte. Și există foarte mulți oameni nedrepți și strâmbi, din multe puncte de vedere, iar dintre aceștia, Dumnezeu îi alege pe cei drepți, care au ales calea Lui, calea cea bună. Pe lângă toate astea, lumea asta mai e și superficială de cele mai multe ori, pentru că așa a fost creat omul: cu defecte și calități. Oamenii bogați sunt de cele mai multe ori răi, egoiști și ingrați, dar există și alții care fac mult bine și se gândesc și la cei care nu sunt ca ei, la cei neajutorați. Oamenii săraci sunt mulți care sunt buni la suflet dar și alții care sunt răi.
Fiecare are destinul său în propria-i mână și poate decide ce să facă cu el. Cei săraci pot sfârși în sărăcie, neștiind cum ar fi fost dacă ar fi avut o viață cât de cât bună. Iar cei bogați pot sfârși în bogăție, bani și avere, care nu întodeauna aduc și fercirea cu ele. Bogații nu își trăiesc viața și nu știu ce înseamnă să te zbați pentru ceva, pentru a ajunge undeva.
Dar în final, doar cei pe placul lui Dumnezeu își vor primi Sus răsplata și li se va face dreptate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează