|

Sfintii...condamnati in lumea metafizica sau doar intrusi ai propriei existente?
Perfectiunea,o dovada a imperfectiunii umane? Cum s-a inventat perfectiunea? Poate ca stiti cu totii,sau poate ca stiu doar eu,in mintea mea bolnava...
De ce omul omogenizeaza constiinta cu propria credinta,o credinta a perfectiunii indoielnice, ce infecteaza ratiunea cu aspiratia perfectiunii nemuritoare, perfectiunea divina?

Noi nici nu stim ce inseamna a fi perfect.Eh,se pare ca sfintii stiu cu exactitate de unde provine aceasta perfectiune ce combate originea existentialitatii umane prin adevarul divin,Dumnezeu! Ha ha!
Dar crestinilor,de ce nu credeti in perfectiune? Nu este insasi credinta,o perfectiune in devenire? O fi credinta raspunsul perfectiunii? Latura noastra umana se dovedeste a fi o arma impotriva perfectiunii,ceea ce marginalizeaza puternicul cuvant al sfintilor,si totusi,parca imputerniceste si mai mult natura umana de a-si da cu parerea asupra factorilor negativi si pozitivi ai lumii existentiale,materiale.
Asta suntem noi,oamenii,intreg Universul? O Haina ce asteapta sa fie curatata de Dumnezeu,o haina plina de germeni,germenii umani ce isi asteapta exterminarea existentiala in transcendenta, in perfectiunea divina?

Ca sa concluzionam, crestinii sunt perfectiunea intruchipata.Materia este imperfecta.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Dintre creștini unul singur a fost și este perfecțiunea întruchipată, restul avem nevoie de retușuri substanțiale din partea singurului pergect.

| explică:

Ratat copil.Da, tu, ryno27.De ce m-ai adaugat la lista de "ignore"?
Nu te baga daca nu cunosti semnificatia cuvantului "metafora".Si filosofia de altfel.
De cand facem diferente intre utilizatori?
Presupun ca n-ai citit nimic din Cioran, nu-i asa?

| explică:

Slab troll.Da, tu, ryno27.
Nu te baga daca nu cunosti semnificatia cuvantului "metafora".Si filosofia de altfel.
De cand facem diferente intre utilizatori?
Presupun ca n-ai citit nimic din Cioran, nu-i asa?