anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SHOK! Alexandra Stan paraseste industria muzicala dupa concertul dintre ani de la Sibiu si rupe colaborarea cu noua casa de discuri Fonogram Studios."Vreau sa las lumea si sa ma apropii de Dumnezeu.Simt ca nu-mi mai folosesti la nimic sa o castig, pierzandu-mi eul".Ce parere aveti? Sa datoreaza oare faptului ca anul trecut a fost desfigurata de Marcel Prodan, fostul impresar al Maan Studio?

14 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Cine stie, dar e de apreciat ca doreste sa se apropie de El si e dispusa sa renunte la faima pentru a fi placut lui.

| RAY a răspuns:

Ai afirmat multe zero dovezi tipic crestinesc, vad ca multi au pus botu fara sa cerceteze afirmatiile tale, daca poti dovedi asta voi crede pana atunci ai scris minciuni

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nu, cred ca nu mai are potential

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Poate nu mai are ce demonstra lumii

| sublime89 a răspuns:

Precis si asta a contat. Nu ma prea intereseaza, dar macar am scapat de o asa zisa cantareata, care nu facea altceva decat sa contribuie la distrugerea muzicii de calitate din Romania.

| CinevaNou a răspuns (pentru sublime89):

Muzica de calitate fiind?

| sublime89 a răspuns (pentru CinevaNou):

Exact. Muzica de calitate nu e evidenta pentru ca nu o asculta aproape nimeni.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Cred ca unele persoane abuzate au socuri psihologice din care nu-si revin complet si la un moment dat o iau razna. Daca asta a spus e clar ca are sechele psihice grave pentru ca exprimarea asta nu are absolut nici o noima.

| Jardelin a răspuns:

Bineinteles! Bataia e rupta din Rai! happy

| Jardelin a răspuns:

Precizez pentru cei mai greoi in gindire ca primul meu raspuns a fost o ironie, altfel s-ar putea crede ca sint adeptul macelului conjugal ca forma de manifestare a iubirii! happy

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Se prea poate ca s-a trezit, dar se poate ca studiaza Biblia, si atunci cu siguranta va renunta la mocirla lumii. Daca este asa bravo ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate i-a venit mintea la cap dar am dubii.

| Polonic1 a răspuns:

Ii pasa cuiva?