| dany1988 a întrebat:

Si daca ce scrie in bible e ceva simbolic ce parere aveti? Are sens ce zice aceasta fata in acest videoclip https://www.youtube.com/......tps?/watch

5 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Dap, interpretarea simbolica transforma orice sir de cuvinte in oricare alt sir de cuvinte. Dupa mintea si priceperea fiecaruia.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cine se plictisește și nu găsește ceva mai plăcut, instructiv, relaxant decât să asculte vocea acestei dudui, pe ea să o asculte.
Întrebi dacă are sens? Înainte ca să aibă un sens, adică o direcție, ar trebui să aibă un scop? Care este scopul? Nu știe nimeni. Isus, soarele, astrologia.
Fata are sânii mari, ați observat? Mulți hormoni, puțini neuroni.

| Apokales a răspuns:

Atunci cand citesti Biblia, cauti de fapt tipare acolo unde nu exista. D-asta apar tot felul de interpretari ale Bibliei pe baza interpretarii realitatii si tot se incearca o conexiune intre acestea, care de fapt nu exista. Asa ca las-o moarta, n-o sa convingi pe nimeni, chiar si cand o vor da in bara interpretarile, ei tot vor spune ca de vina este realitatea.

| Algo098 a răspuns:

Clipul nu l-am urmarit inca, dar daca in biblie e scris ceva simbolic, atunci e vorba de simbolul vicleniei, logicii strambe, nedreptatii, neputintei, nestiintei si a fanteziei fara limite. As fi fost mai indulgent cu ceva scris cu mii de ani in urma, dar nu pot aprecia primele 3 simboluri pe care le-am mentionat mai sus.

| leo59 a răspuns:

Acea fata bate campii, asa cum fac astrologii la zodiacuri. Cuvintele son si sun nu stau in picioare, se lamuresc cu originalele din greaca si latina și la fel si cei doi pesti care nu sunt altceva decat reprezentarea grafica a episodului inmultirii painilor si pestilor ( cinci paini si doi pesti) a se vedea Ev. Matei 14, 17. S-auzim de bine.