Tot ce tine de rau eu cred ca se indeplineste doar daca tu crezi in asa ceva.si eu am avut o perioada cand mi se zbatea ochiul stang si "stiam sigur "ca o sa mi se intample ceva rau.se intampla doar pentru ca psihicul meu dorea si credea lucrul asta.m-am enervat tare si mi-am spus "oare sunt proasta"? de ce cred eu in asa ceva? nu am mai crezut si lucrurile astea au incetat.totul are o exlicatie, nu se intampla pentru ca asa ai visat.parerea mea
Iulicika este bine sa te increzi in Dumnezeu.Nu este sub demnitatea ta la culcare sa te insemni cu semnul Sf Cruci si sa zici Tatal Nostru.La picioarele Lui sa pui necazurile si problemele tale si nu uita la sfirsit sa ii multumesti "ca numai unul a multumit si acela era de alt neam"
Nu eu le-am interpretat, asta bunca mea mi l-ea spus! si nu numai acesta ci o multime!
Pai sincer unde am ajunge daca am crede in ele? daca tu visezi ca vine sfarsitul lumii(ca tot e mediatizat), cand te trezesti te sinucizi ca sa nu-l prinzi pentru ca asa ai visat? eu zic sa nu crezi toate chestiile alea exlicate precum banii inseamna dusmani sau paduchii bani pentru ca am ajunge bogati
parerea mea
Ok...uite si spune-mi ce parere ai despre raspunsurile date de CătăUK
Odata imi placea de un baiat si am visat ca ii era foare rau, apoi ca s-a despartit de prietena lui. A doua zi asa s-a intamplat. Si multe vise mi s-au intamplat. Coincidente? Cine stie?
Pai asta e si problema si mie mi s-a intimplat vise reale intr-un fel. clar c anul toate dar sau realizat!
Visele vin din 3 locuri:
1.De la Dumnezeu
2. De la Satana
3. Din subconstient
Uneori este bine sa crezi in vise alteori nu!
Adica se include si fenomenul de a visa?
De obicei visezi ceea ce nu se întâmplă niciodată
Ei uite ca aici te contrazic,mie mi s-a intimplat sa mi se intimple asa cum am visat,dar nu asta vreau sa aflu
Dumnezeu spune ca sa nu credem in vise ca sint daruite de dracu, multi aproba lucrurile visate cu viata reala de exemplu paduchii-bani, preoti -draci etc...si nu inteleg sa cred in vorbele oamenilor care au facut inventii ce se dovedesc a fi avedarate? sau sa cred in spusele lui D'zeu care nici macar nu l-am vazut, insa am auzit ca este cea mai mareata fiinta!?
Spusele lui Dumnezeu nu există iar spusele oamenilor sunt doar tâmpenii.
Daca nu exista inseamna ca omul lea inventat la fel ca multe altele, si daca spusele oamenilor sint timpenii inseamna ca tot ce este legat si de Dumnezeu sint timpenii?
Of course
Straniu.ce religie ai?
Eu de obicei visez lucruri ireale. Spre exemplu aseara am visat ca am o acadea de marimea unei roti de tractor.
Stiu ca e stupid dar cum as putea sa cred in asa ceva?
Nu trebuie sa crezi, pur si simplu sa te gindsti ca acest vis va fi sau a fost o dorinta de ata!
Visele sunt o manifestare a creierului. O eliberare de tensiune si informatie pe care ai adunat-o in decursu zilei/zilelor. Nu poti avea vise despre ceva/cineva care nu ai facut/vazut vreodata. Nu uita insa ca abilitatile creierului nu sunt cunoscute pe deplin si se estimeaza ar fi nelimitate cea ce inseamna ca tie probabil ti se pare ca nu ai vazut niciodata pe acea persoana dar si o simpla privine intrur-un spatiu public si creieru a memorat figura chiar daca tu nu iti amintesti. Mentine o mentalitate deschisa.
Visul se creeaza pe baza amintirilor, imaginatiei si fanteziilor.Tot ce traiesti in in viata de zi cu zi,teama pentru anumite lucruri, placeri ascunse, etc se transpun in vise insa uneori acestea se pot amplifica deoarece intervine imaginatia si uneori te intrebi de ce am visat asa ceva.In adancul subconstientului tau tu deja crezi in ele dar in momentul cand esti treaza nu realizezi si iti pui tot felul de intrebari.Incearca sa te bucuri de cele frumoase si pe cele urate sa le ignori.
Mmda mersi.voi incerca.dar tu crezi in vise?
[...]e bine sa-ti urmaresti visele [...] nu sa le interpretezi pe cele din timpul noptii. E pierdere de timp, nu crezi? cravata!
Unele vise sunt semne pentru ce ti se va intampla Am avut si eu cateva vise care s-au intamplat nu in intregime dar totusi...
Si mie mi se intimpla asta foarte des, deci sa inteleg ca tu crezi doar in visele care au o asemanare profunda cu lucrurile care ti se intimpla real?
Da dar este un lucru comun,ceia ce nu cred ca ar dori cei din jur,ca ce am eu sa ai si tu,insa uite asa ne este dat, deci sa ma aprofundez in acest subiect, ce ar trebui sa fac? sa cred sau nu?
Visele mereu o sa ramana un mister pentru omenire! sora mea de ex cand viseaza pesti at primeste bani. o fost cand o visat cu tziganci din`alea spurcate ca si niste vrajitoare si a 2a zi cineva care i`a dorit raul i s`a aratat apoi. E o chestie foarte ciudata! Acuma u sti in ce e bine sa crezi si in ce nu. Fiecare isi alege in ce crede si in cenu, nu la toata lumea i la fel.
Dar daca ar visa o casa plina cu purici inseamna ca sar trezi dimineata inabusita cu bani?:d
) nici chiar. desi nu ne-am supara
). da noa ei unele chestii i s`au intamplat.
E si parerea mea
N1na a spus foarte corect
ce religie crezi că am?
Mmmda interesant, sigur ca nici eu nu m-as supara:d dar stii ca nu tot ce zboara se maninca!
deci nu prea as crede.in raspunsul tau.si stii parca vreau sa cred pentru ca de multe ori fac lucruri si ma gindesc ca le-am mai facut o data, acea data era in vis, si nu era aceiasi situatie!
Pai nu stiu ce religie ai deoarece crezi ca ce zice Dumnezeu e de prisos.in fine nu e petru poti dar ar fi o birfa tot de om inventata! as dori de la tine sa aud religia.mi-ar face placerea.
N1na are dreptate!
Pai noa treaba ta daca crezi sau nu. eu nu zic ca sora mea a primit bani sau ca a dat de acel dusman datorita visului poate o fost o intamplare, oricum depinde foarte mult de persoana, de ce crede si in ce crede. tu iti creezi prioritatzile in viata la fel si credintza cum spunea mai sus si n1na. Gandurile au mare influentza asupra noastra.
Nu am.
Tot ce tine de rau eu cred ca se indeplineste doar daca tu crezi in asa ceva.si eu am avut o perioada cand mi se zbatea ochiul stang si "stiam sigur "ca o sa mi se intample ceva rau.se intampla doar pentru ca psihicul meu dorea si credea lucrul asta.m-am enervat tare si mi-am spus "oare sunt proasta"? de ce cred eu in asa ceva? nu am mai crezut si lucrurile astea au incetat.totul are o exlicatie, nu se intampla pentru ca asa ai visat.parerea mea
BUBULINA întreabă:
alfons2390 întreabă: