Cine se cearta? Unde? Cat e scorul?
Ia, fa tu putina ordine si disciplina sau...roaga-te!
Eu ma rog.tu de ce nu vrei sa te rogi? :-)
Pai si eu ma rog. Azi m-am rugat de fiica-mea sa-si faca ordine in camera si de barbat sa duca gunoiul. Maine am o ora de rugaciune cu Enel, sa nu mai scumpeasca lumina si scoata taxa aia de radio si tv.
Nu e bine?
Si cui ar trebui sa ne rugam? Sfantului TPU?Si cum ar trebuisa sune rugaciunea?
TPU-ul nostru, cel de toate zilele
Opreste rogu-te cearta dintre credinciosi si atei
Da-le idei celor care nu au
Pentru a posta intrebari cu rost
Fa sa dispara trollii,
Da-le ocupatie celor plictisiti
Ca numai tu, TPU -ule ii stii pe fiecare,
Acum si maine si fiecare zi
Pana situl asta nu va mai fi!
Nu ştiam că mai avem o poetă printre noi... : ))
Big Like!
Se putea si mai bine...
Dulcic. I-ai compus şi lui o poezie? : ))
Ooo, Angycut, dar ce surpriza! Ai un 9 si din partea mea
Nota 10 e pentru mine! Hahaha
Merci...merci...si tu ai 10 din partea mea
Nu-mi iesise poza inca nu i-am compus.
Poate ca ar trebui sa fim multumiti ca-i numai atat. Acum vreo 1300 ani, staretului Teostirict i-au fost taiate limba, urechile si nasul, pentru ca nu a vrut sa renunte la credinta lui. Insa cum prigonitorii au omis sa ii taie si mana dreapta (ca in cazul Sf Maxim Marturisitorul), staretul Teostirict a scris frumoasa rugaciune Paraclisul Maicii Domnului.
98,8 din romanii sau intors la ei ce mai vrei ce ura suntem un popor de sfinti si sfante, orice tara din lume are cel putin un ateu daca ai elimina si aia 0, 1 clar Romania ar deveni ultima tara din lume
0 comentarii 11150 afişări
Home
Magazin
Ateismul în România. Care sunt judeţele cu cei mai mulţi atei
Publicat la: 09.10. 2013 13:15 Ultima actualizare: 09.10. 2013 13:40
Peste 20.700 de persoane din România se declară atee, conform recensământului din 2011, scrie incont.ro.
Cel mai mare procent de atei din România se găsesc în Bucureşti (0, 43%), urmat de judeţul Cluj (0, 27%), Braşov şi Timiş (ambele cu 0, 16%).
ar cei mai multi credincioasi - ortodoxi sant in Vaslui,Galati,Iasi,botosani, teleorman, olt, dolj. Tulcea, ialomita.
Voi nu aveti somn sau sunteti in in schimbul de noapte pe TPU?
Unde vezi tu,, cearta''? Sunt doar divergente de opinii!
Gusturi, nenica. :))
Daca eu ascult trance si nu spun nimic despre stilul asta decat daca sunt intrebata sau e relevant ce urmeaza sa spun, si tu te tot lauzi cu muzica populara sau manelele, ba mai mult, te iei de muzica altora, cine incepe?
http://i.imgur.com/njVEUTU.jpg :))
E post, nu poti sa faci fapte bune si crezi ca incercand sa prostesti lumea o sa castigi raiul? Eheeee. "sa ne intoarcem la el", de ce sa ma intorc la 0+1 km si pot sa ma intorc la 0, adica ateism? E ca si cum vrei sa speli o haina, dar n-o vrei curata, nu se poate, ori o speli (0 pete), ori n-o speli (0+x pete).
Deci ai vrea pace cu ateii doar daca ei le vor da dreptate crestinilor si se vor "intoarce la d-zeu"? Good luck.
"Sincer eu nu mai vreau sa vad atata ura si cearta intre unele persoane de pe aici.de ce nu se poate?"
--asta s-ar putea sa se poata.
"sa lasam toate astea la o parte si sa ne intoarcem la El.chiar nu se poate?"
--asta cu intorsul nu prea mai e posibil.
Dumnezeu vrea ca si crestinii sa asculte de Legea Lui, si iata ca totusi vedem ca nu se poate!
Daca doua sau mai multe persoane isi exprima opiniile lor care din intamplare sunt contradictorii asta nu inseamna ca se cearta, inseamna ca au o discutie. Cearta este atunci cand se ajunge la bagat si la scos.