|

Speneti fiecare dintre voi in ce credeti (ma refer la religie sau daca sunteti ateii) si de ce. Nu ma luati penbtruca asa e bine pentru ca el e singurul si etc

14 Raportează Evaluează
14 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu sunt pandeist, deoarece Spinoza l-a definit pe Dumnezeu ca fiind Natura, natura exista, deci Dumnezeul meu exista in mod real.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu sunt Adi(asa se numeste religia mea, eu am inventato happy ) si cred doar in dumnezeu tatal, fiul si dumnezeu duhul si mai cred in mine! Fara biserici, fara rugaciuni multe si fixe, pur si simplu nu cred ca e bine sa fi ca o multime, e bine sa fi cum vr tu, eu nu cred ca daca cred in Dumnezeu trebuie sa fiu neaparat crestin sau daca nu sa fiu ateu, etc, eu sunt Adi si imi pare bine ca incerc sa te ajut happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt deista, adica cred in Dumnezeu dar nu in dogmele bisericesti. Credincioasa dar nu religioasa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BiuL):

Ce dogme bisericeşti domnişoară, ce credincioasă? Deismul n-are nici cea mai mică legătură cu creştinismul, deiştii cred că un anumit zeu, o anumită forţă a creat lumea şi de atunci nu a mai intervenit niciodată, atâta tot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt crestin-ortodox si cred in Dumnezeu.Pentru ca, na, cand am avut nevoie de ajutor si m-am rugat, El m-a ajutat.Si vorbesc serios.Si mereu cu cat merg mai mult la biserica cu atat ma conving mai mult de existenta Lui.Dar tu in ce crezi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna
Sunt pocait.(Sectant)
De ce?
Pentru ca DUMNEZEU EXISTA.Si cand ma rog ma simt foarte bine.Stiu ca Dumnezeu este langa mine si ma ajuta chiar daca eu nu observ acest lucru.
As putea sa mai zic...dar doar atat.
O seara buna in continuare.
Pa big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut
sunt ateu de ce?
pentru ca din nimic nu poate aparea un zeu, forta, energie divina complexa care sa creeze universul in complexitatea lui, consider procesul universului de la simplu spre complex

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar oare de ce eu şi mulţi alţii, am auzit despre religia iehovista că practică ameninţările cu moartea pentru cei care încearcă să se îndepărteze de grupare? (la urma urmei este de datoria lor să-şi salveze sufletul, fugind de erezie şi manipulare CU ORICE PREŢ).

Pe lângă alte multe exemple, cunosc personal cazul unui tânăr în clasa a XI-a, căruia, atunci când era în geneală, am avut ocazia să-I spun printre altele şi despre acest lucru (despre ameninţările din cult). Acum, spre surprinderea mea, printr-o terţă persoană (un amic al lui), am primit confirmarea că într-adevăr, această subtilă ameninţare (presupun că e subtilă, n-ar fi fraieri să fie scrisă într-un panou) este cunoscută în "folclorul" cultului!

Cei care fac parte din cult şi nu ştiu de ea, o pot verifica pe cont propriu prin solicitarea independenţei faţă de regulile stricte ale cultului…
Stricteţea regulilor absurde a fost de al început o caracteristică a "organizaţiei martorilor".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mântuitorul a lăsat o singură Biserică, și nicidecum 40000 de secte.

În mod logic, Dumnezeu a păstrat în raport cu umanitatea o singură cale de transmitere a învăţăturilor, sfaturilor, legilor, DOAR O SINGURĂ CALE.

Deoarece altfel, ar trebui să luăm în considerare o contradicţie flagrantă în cadrul mesajului lui Dumnezeu faţă de oameni, o contradicţie în însăşi esenţa divinităţii, dat fiind faptul că există zeci de mii de culte şi credinţe total diferite, având fiecare învăţături care le exclud pe celelalte! Numai creştinismul are vreo 39000 de versiuni!

Dar această contradicţie este de neconceput, iar Hristos Fiul lui Dumnezeu a insistat şi subliniat în tot Noul Testament că BISERICA SA ESTE UNA SINGURĂ!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt crestina ortodoxa pentru ca Dumnezeu exista.Nu pot sa cred in altceva pentreu ca sunt sigura cu toata inima mea xa Dumnezeu este langa noi si ne iubeste.

Seara placuta. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am fost ortodox iar aceasta religie m-a dezamagit deoarece nu imi putea raspunde la cele mai simple intrebari.Sant Martor al lui Iehova si sant fericit deoarece este bazata in totalitate pe Biblie si imi da o speranta de viitor(ceea ce nu am primit analizand alte religii)IEHOVA, care este numele lui Dumnezeu promite ca in curand cei rai vor fii distrusi (Revelaţia 21:8) Dar cei laşi, cei necredincioşi, cei dezgustători în murdăria lor, ucigaşii şi fornicatorii, cei care practică spiritismul, idolatrii şi toţi mincinoşii îşi vor avea partea în lacul care arde cu foc şi sulf. Aceasta înseamnă moartea a doua".
Iar cei buni vor trai vesnic pe acest pamant fara suferinta, boala, moarte
(Revelaţia 21:3, 4) Atunci am auzit un glas puternic de la tron care zicea: „Iată! Cortul lui Dumnezeu este cu oamenii! El va locui cu ei şi ei vor fi popoarele sale. Şi Dumnezeu însuşi va fi cu ei. 4 El va şterge orice lacrimă din ochii lor şi moartea nu va mai fi. Nici jale, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi. Lucrurile de odinioară au trecut".
(Isaia 33:24) Niciun locuitor nu va spune: „Sunt bolnav". Poporul care locuieşte în ţară va fi iertat de nelegiuirea lui.
O credinta mai buna ca asta care sa iti aduca foloase si sa nu iti fure banii cum face popa, dupa parerea mea nu exista

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut!
Sunt agnostic pentru ca nimeni si nimic nu m-a convins inca de existenta vreunei divinitati big grin.
Esti multumit acum?
Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna eu sunt crestina si cred in Dumnezeu,daca nu vrei sa iti spun cu"pentru ca sau de ce"nu am cum sa iti specific ar fi mai bine sa iti reformulezi intrebarea, oricum o sa iti raspund:Eu cred in Dumnezeu pentru ca stiu din suflet ca exista el este alaturi de noi mereu si ne asculta chiar daca noi gresim roaga-te mult si o sa vezi ca o sa dea si semn celui care crede dar nu la toti! cele trei cuvinte printe cele mai importante sunt:Iubeste, Crede Si Viseaza sunt cele trei arme care poti trece oricand vrei peste greutatile vietii! IUBESTE ca sa fii iubit, CREDE ca sa fii inteles, VISEAZA ca sa ai tot ce iti doresti!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt catolic.
De ce?
Pentru ca DUMNEZEU EXISTA.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează