|

Steregoi, te faci de ras.Citez 'Casatoria nu este pentru necredinciosi. Iar necredinciosii care aleg sa ramana casatoriti privesc acea casatorie a lor ca o inchisoare sau ca o cetate de refugiu imaginara.'. Serios?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Serios, NU happy. Dar cum nu toți oamenii vedem la fel lucrurile ies useri ca Strigoi sau cum l-o chema pe individu' ăsta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Omul ala face tot felul de afirmati aiurea,judeca, desi iisus spune sa nu judeci, dar na sectancti au voie sa judece, sa blasfemeze biblia, sa numeasca pe alti pacatosi, imi place de popa ala care a spus sectancti cu biblia in mana se duc in iad AMIN

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://:///......ora-nu-ar/

Eu daca as ignora pe cineva as vrea sa-mi fie respectat acest drept.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Nilsson):

Mulți utilizatori susțin păreri și teorii care par corecte și bune, dar nu sunt. În momentul în care se conving de faptul ca ceea ce susțin este de fapt o fabulă bună de adormit copii, deoarece unii le arată o listă cu nonensuri și cu întrebări ce ii pune în încurcătură. atunci acestia dă ignor la acei "unii" și continua sa facă ceva ce în continuare se numește gargară. Într-adevăr că nu-i plăcut ca cineva sa trebuiască să arunce la gunoi tot ce a învățat în vreo 10-20 de ani dar n-ai ce-i face... gargara tot gargară rămâne.
Vorba aia... La tine-n casă faci ce vrei, dar în societate faci ce poți. Aici dacă te deranjează întrebările despre gargară si ce-i ce fac gargară atunci nu te uita la ele, și încearcă sa le accepți existența.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NGheorghe):

Sunt liberi sa o faca, dar sa discute la mod general, nu trebuie sa fie cineva obligat sa isi vada numele in postarile altora.
Am gresit si eu in privinta asta, dar am sters postarea pana la urma.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Nilsson):

Sa inchida ochii daca nu vor.Si in legatura cu 'ignorul' Nu poate sa faca nimic cand o sa ma iau de el, degeaba 'ma ignora '.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează