| Inferno a întrebat:

Stiati ca delfinii "o iau la laba" introducandu- si penisul in cadavrele pestilor morti? De ce a creat Dumnezeu o lumea care este, potrivit moralitatii sale, atat de PERVERSA?

23 răspunsuri:
| Inferno explică:

Cat despre expresia "A o lua la laba", am folosit-o deoarece TPU nu imi da voie sa uzitez termenul consacrat: Mastur.bare.
Deci nu e vina mea ca ma exprim obscen.

| Inferno explică:

Nici macar nu pot sa postez sursa, deoarece cuvantul mastur.bare apare in link. Deci ma credeti pe cuvant.

| relian a răspuns (pentru Inferno):

Nu este nenvoie sa postezi nici o sursa, toti stiu si mai ales crestinii, au si vazut destule, mai ales cei care au animale, insa cum spuneam nu recunosc nimic.Nu zic cau vazut la delfini, au vazut la TAP asta. Tapii wow si-o face singuri cu gura si asta pina la capat.Intreaba pe cei care au stat pe linga animale. Tare de tot si auzi la unu pe aici si-o freaca poate de paraziti.Mama lor de paraziti.Sio freaca pentru placere de aia, pentru ca femelele nu-s in calduri deci nu-l lasa sa le faca nimic

| costis a răspuns:

Tocmai asta-i paradoxul aspiratiilor voastre. Nu vedeti nimic dincolo de lumea asta cu penisuri si cadavre, si daca apare unul care tinde catre o lume mai buna sariti cu cangi si topoare.
Crestinii cred intr-o lume mai curata, fara penisuri si fara cadavre.
Poti sa traiesti stiind ca exista si astfel de oameni?

| Inferno explică (pentru costis):

Da, sigur. O lume fara penisuri... laughing. Am trait sa o aud si pe asta.

| KodrutZ a răspuns (pentru costis):

Sa vad eu a doua generatie de crestini in lumea aia fara penisuri...

| costis a răspuns (pentru KodrutZ):

Pentru ca nu poti vedea mai departe de materia din fata ta. Si nu te condamn pentru asta, vezi cat poti. Insa razboiul pe care il duceti impotriva celor care cred este condamnabil.

| KodrutZ a răspuns (pentru costis):

Razboi impotriva ilogicului, desigur. Maria a fost inseminata artificial de extrateresti. Fiul lu' dumnezo' a fost inviat cu ajutorul nanobotilor (deja se folosesc nanoboti injectati pentru distrugerea de tumori canceroase, o tehnologie cu doar vreo 50-100 inainte celei pe care o avem acum sint sigur ca nu ar avea mari probleme sa aduca inapoi din morti pe cineva mort de curind), iar "ridicarea la cer" a fost de fapt o ridicare la o nava-mama. LOGICA! Iar astia ca tine nu pot vedea nici macar conform propriilor dogme, o dau dupa cum li se pare lor ca sa iasa bine. Ia zi cum era aia din biblie cu trupul tau templul domnului, ai grija de el? INCLUSIV PENISUL!

| Inferno explică (pentru costis):

Sa presupunem ca religia crestina isi atinge obiectivul si toata lumea ramane fara penis. Ce ai castigat cu asta?

| costis a răspuns (pentru Inferno):

Era vorba de o lume materiala si o lume spirituala. Tu poti sa iti pastrezi penisul, stai linistit.

| relian a răspuns:

Puteai folosi termenul se exita singur sau ceva de genul asta zic eu.Acum tu intrebi religiosii de ce a facut Dzeu lor asa? Pai normal ca nau de unde stii, nici dear sti ca asa este n-ar recunoaste.Religia e ceva de care omul trage cu dintii si pentru care ar minti si pe maicasa si poate si mai mult de atit, ca urmare degeaba incerci sa le arati cu fapte, cu exemple clare cum sta treaba in natura ca ei no sa vada sau nu vor sa vada si nici sauda.

| Alcyon a răspuns:

Ca sa se mire prostii happy

| Inferno explică (pentru Alcyon):

S-ar parea ca Dumnezeu a creat Universul in mod special pentru cei saraci cu duhul, din moment ce atatea aberatii exista doar pentru entuziasmul ("mirarea") lor.
Probabil asta e si motivul pentru care il iubiti asa mult.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Tu nu te-ai plictisit de siteul asta? thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, delfinii nu au notiunea de moralitate si nu ii poti compara cu oamenii. In al doilea rand, cred ca e stupid ca in secolul 21 sa mai crezi ca pamantul a fost creat de o creatura mitologica prezenta doar in carti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-are voie si el sa aiba momente perverse?

| BogdantheDreamer a răspuns:

Cred ca e un hobby. Intalnim asta si la oamenii, indivizi ce isi freaca penisul de cadavre.
Ciudat, Dumnezeu nu a spus sa facem asta, ba din potriva :

" Nu cumva ai facut sodomie, adica barbat cu barbat, femeie cu femeie? Nu cumva ai facut pacate de urgie, care atrag urgia lui Dumnnezeu asuprra locului si a acelor persoane, adica: cand barbatul nu intrebuinteaza organele genitale asa cum a lasat Dumnezeu, ci intrebuinteaza dosul, gura si alte parti?"

Animalele sunt excluse, din cauza asta le spune si necuvantatoare, dobitoace, din motive lesne de inteles.
Pamantul a fost daruit oamenilor pentru stapanire si nu animalelor.

| Inferno explică (pentru BogdantheDreamer):

Nu ai raspuns la intrebare.
"De ce a creat Dumnezeu o lumea care este, potrivit moralitatii sale, atat de PERVERSA?"

Daca Dumnezeu nu vrea ca noi sa facem X, atunci de ce ar vrea ca restul animalelor sa il faca? Pentru mine nu are logica.

Dumnezeul a facut animalele sa se mastur.beze (delfinul,maimuta, cainele,etc),dar a interzis mastrubarea.
Dumnezeu a facut animalele sa fie homosexuale,(cainele,viermi intestinali,pasari,etc) dar a interzi homosexualitatea.
Dumnezeu a facut animalele sa se imperecheze o specie cu alta (elefanti cu rinoceri, magar cu iapa,etc),dar a interzis acest comportament (zoofilia).
Dumnezeu a creat canibalismul (calugarita,vaduva neagra,etc)in lumea animala,dar a interzis canibalismul.
Dumnezeu a creat violul ( foci care intretin relatii sexuale cu pinguini fara voia acestora) in lumea animala, dar a interzis violul.
Dumnezeu a crea furtul (maimutele,cotofenele, etc) in lumea animala, dar a interzis furtul.

Puii Cucului arunca celelalte oua din cuiba. La doua secunde dupa ce au esti din ou ei stiu deja ce au de facut, sa-i extermine pe ceilalti.
De ce ar crea DUmnezeu un asemenea comportament?

Ca Dumnezeu a interzis, asta stiu, exact asta face subiectul intrebari mele.
De ce ar crea Dumneze un lucru pe care il interzice? Asta e intrebarea amice.

| BogdantheDreamer a răspuns (pentru Inferno):

Deoarece aceste legi se adreseaza numai omului, nu sunt valabile pentru animale. Aceste legi vizeaza omul. Au fost ''inmanate'' oamenilor nu animalelor.

PS : Crezi in existenta lui Dumnezeu sau nu?

| drutzix a răspuns (pentru BogdantheDreamer):

Daca inainte ca omul sa cada in pacat nu exista moarte atunci de ce a creat dumnezeu animalele astea asa de nenorocite? Evolutia explica foarte bine cum si de ce au aceste obiceiuri dar Biblia da rateuri (ca de obicei).
Tantarii mancau iarba inainte de cadere? Leii la fel?
Cucul isi facea cuibul lui si dupa ce a vazut ca omul a cazut in pacat a zis "La naiba cu atat munca de acum incolo o sa-mi depun ouale in alte cuiburi"?
Lumea era perfecta ce rost avea sa le dea animalelor aceste soiuri de abilitati?
Si sunt atent iar la micul tantar. Cum manca el iarba? Imi poti explica?

| NoRegretsxx a răspuns:

Haha, foarte interesant. Azi am aflat ceva nou. Multumesc. Cat despre Dumnezeu ...nu-ti mai bate capul ca o sa ai migrene...eu de mult am incetat sa ma mai intreb de ce. Bag cucu, eu sa fiu sanatoasa, nu intru in polemici ca imi sar credinciosii in cap si n-am chef.

| malvinacroft a răspuns:

Daca vrei sa te compari cu animalele, e numai treaba ta. Dumnezeu a facut omul si i-a dat ratiune (delfinilor nu) si liber arbitru (delfinior nu). Omul ar trebui sa fie deci "masura tuturor lucrurilor", si nu animalele. In vremurile noastre insa, animalele sunt masura tuturor lucrurilor si e sarbatorit in fiecare zi "animalul din om", pentru ca, nu e asa, "nu ai ce face, suntem animale". Asta e si diferenta: cei care cred ca sunt animale, sunt animale; cei care se cred deasupra animalelor, sunt oameni. Dumnezeu nu a creat raul, singurul lucru pe care l-a facut e sa dea omului libertate. Si uite ce face omul cu libertatea lui. Poate ca acum 1000 de ani delfinii nu faceau chestia asta, dar acum omul fiind asa decazut, delfinul face si el asta - nu ai de unde sa stii. Ce legatura are? Dar totul e legat pe pamant, asta e un fapt stiintific, nu religios. De cam 100 de ani face omul cercetare in telepatie, si stie acum ca gandul are o frecventa si daca din ce in ce mai multi oameni gandesc in termeni de xxx si delfinii - si alte animale - se vor comporta in consecinta. Ei sunt si mai sensibili, creierul lor e o aparatura electromagnetica si mai fina.

| AnKuXor a răspuns:

Exista asta si intre oameni, se numeste "necrofilie".
Sfarsitul lumii e aproape happy It's the Final Countdown

Întrebări similare