Bineinteles ca ramane, doar este Cuvantul imutabil al lui Dumnezeu. Cuvantul care nu este lipsit de putere. De-a lungul istoriei multi oameni rai au luptat impotriva Bibliei, dar ei nu stiu cu cine se lupta. Cu Dumnezeul atotputernic!
Http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ioan/10/
30. Eu si Tatal una suntem."
31. Atunci iudeii iarasi au luat pietre ca sa-L ucida.
32. Isus le-a zis: "V-am aratat multe lucrari bune care vin de la Tatal Meu: pentru care din aceste lucrari aruncati cu pietre in Mine?"
33. Iudeii I-au raspuns: "Nu pentru o lucrare buna aruncam noi cu pietre in Tine, ci pentru o hula si pentru ca Tu, care esti un om, Te faci Dumnezeu."
34. Isus le-a raspuns: "Nu este scris in Legea voastra: "Eu am zis: sunteti dumnezei"?
35. Daca Legea a numit "dumnezei" pe aceia carora le-a vorbit cuvantul lui Dumnezeu - si Scriptura nu poate fi desfiintata -
36. cum ziceti voi ca hulesc Eu, pe care Tatal M-a sfintit si M-a trimis in lume? Si aceasta, pentru ca am zis: "Sunt Fiul lui Dumnezeu!"
37. Daca nu fac lucrarile Tatalui Meu, sa nu Ma credeti.
38. Dar daca le fac, chiar daca nu Ma credeti pe Mine, credeti macar lucrarile acestea, ca sa ajungeti sa cunoasteti si sa stiti ca Tatal este in Mine, si Eu sunt in Tatal."
Biblia va rămâne, dar au rămas și poveștile cu Zeus și cu Hera, etc
& sper să aibă aceiași soartă.
Dar ca sa se intample asta, Dumnezeu mai intai trebuie sa invete sa scrie si sa vorbeasca, nu sa fure niste scripturi scrise de niste rabini si sa se impauneze mincinos cu ele ca ar fi "Cuvantul Sau"!
Daca Dumnezeu ar fi scris cu mana lui moi nu am fi inteles, asa ca a inspirat pe credinciosi LUI ca sa scrie
Poi ai totala dreptate!
Numai ca tu nu pricepi ca aia care au fost inspirati sa scrie nu au fost crestini ci mozaici!
Crestini sunt doar niste sarlatani care au furat de la mozaici scripturile, personajele mitologice si chiar pe Dumnezeul acestora, fara sa ceara o aprobare nici macar de la Dumnezeu, si l-au combinat pe Dumnezeu cu o femeie ca sa aiba un Fiu care este "dumnezeul" lor crestin!
Dupa care au pus toata galeria de personaje mistice din religia iudaica sa serveasca un nou "dumnezeu crestin" pe nume Christos, unul care recunoaste ca este Lucifer si ca este stapanul cheilor MORTII si ale IADULUI!
pricepusi?
Soimos de ce esti atat de razvratit totusi? in ce religie ar trai oamenii in pace si adevar? sau e greu sa le studiezi pe toate? ai citit Biblia, sau doar articole de pe net, scrise de atei?
Cred ca iti lipseste ceva la o doaga...
Cum poti sa spui ca Isus a fost satana... citeste scripturile (vechiul testement) si o sa vezi ca toate prrociile conduc catre Isus drept Mesia.
Esti cumva iudeu?
Se pare ca doaga iti lipseste tie!
Nu eu am facut acesta afirmatie ci o face chiar Isus-Christos personal in "sfanta ta scriptura"!
Nu inteleg de ce te superi pe mine cand eu am gasit acest lucru chiar in Biblie, si daca esti intresat sa aflii si multe alte chestii interesante din aceeasi Biblie, cauta-le in forumul> www.forum-anti-christi.forumers.ro
Nu este nevoie de nicio religie ca sa poti trai, ba din contra, religa crestina a fost cea mai bicisnica religie din istoria umanitatii si a comis mai multe crime decat fascismul si comunismul la un loc!
Oare cand o sa intelegi ca chiar Isus te invata sa apreciezi pe cineva doar dupa roade/fapte si nu dupa minciunile pe care le debiteaza cei vanduti banului si mamonei.
Dupa cum vezi cunosc Biblia mai bine decat tine, asa ca indemnul la studiu pentru a afla adevarul despre ea si religia bazata pe ea, sunt mult mai indreptatit sa ti-l dau eu!
Prietene vad ca esti pierdut...o sa ma rog pentru tine.
Daca vrei adevarul citeste macar odata Biblia, citeste-o ca pe o carte oarecare...nu mai citi prosti dupa net.
Sper sa te regasesti. Domnul sa aiba grija de tine!
Oare cand o sa intelegi ca nu eu spun ca Isus Christos este Lucifer ci o spune chiar el in "sfanta ta scriptura" asa ca nu eu sunt cel pierdut ci mai degraba tu!
Mda, chiar recunoscsi faptul ca eu sunt pierdut pentru orice cauza bazata pe minciuna si sarlatanie, cu atat mai mult pentru cauza crestina care supravietuieste inca findca este temeinic bazata atat pe ele, cat mai ales pe lipsa de cunostinte a celor care cred totul a proasta!
Mai bine scuteste-ma de rugaciunile tale, ca zau n-am nevoie sa te rogi tu la Dracu pentru mine adica celui care singur se recunoaste ca fiind Lucifer pentru ca nu numai ca nu am nevoie sa o faci, dar mai este si ceva periculos!
Trist este mai ales faptul ca si tu esti tot un pierdut, dar nu unul ca mine care este un pierdut intr-o biblioteca plina de carti ci esti un pierdut care refuza sa se documenteze si sa accepte un adevar dovedit! si asta este extrem de grav tinand cont de faptul ca Dumnezeu=Adevar+Lumina, si tu fugi si de adevar dar si de lumina cunoasterii!
Pact de tine!
Prietene, spune-mi unde scrie aceeasta in biblie si unde recunoaste Isus asta... ca sa iti dovedesc ca este o neantelegere.
Dumnezeul Cel Viu fie cu tine!
Prietene, spune-mi unde scrie aceeasta in biblie si unde recunoaste Isus asta... ca sa iti dovedesc ca este o neantelegere.
Dumnezeul Cel Viu, fie cu tine!
La care Biblie te referi?
La cea a iudeilor?
Sau la copia acesteia si scoaterea din context prin FURT INTELECTUAL, textul fara valoare (ca tot ceea ce este furt intelectual) text pe care crestinii in numesc Biblia lor?
Evident ca aceasta carte fara nicio valoare ramane mereu ...pentru ca e sustinuta de o armata de sute de mii de sarlatani si slavita de cca 2 miliarde de credinciosi ...adica nestiutori, cum ar putea sa decada un asemenea text bazat pe furt intelecual cand e aparata de o asemenea forta?
Cine a zis asta?)
Nu trebuie sa-ti zica nimeni ca textele Vechiului Testament sunt identice cu textele Tanachului... dar scrise cu cateva sute de ani inainte si bineinteles altfel interpretate!
Totul este sa te documentezi si sa incerci sa descoperi adevarul prin stradania ta.
Pentru inceput iti propun sa cauti pe internet materiale despre Tanach ...si sa incerci sa afli cum un text scris de rabinii unei religii, devine "Cuvantul Domnului" intr-o alta religie!
Felul in care se exprimau inainte era foarte diferit de cel de azi.Biblia a mai fost adaptata pana in zilele noastre, sa poate fi inteleasa de un public mai l; are.Nu aveau cum sa schimbe scrierile de mii de ani, ce s-au transmis de la o generatie la alta.O sa citesc.Tot ce scrie in Biblie, ne indeamna sa facem bine. Zpunemi un pasaj in care Biblia ne indeamna sa facem rau, si ma pun la studiat
Ce zici? Textul asta pronuntat chiar de Isus INSUSI, iti ajunge?
(Matei 10:34, 35,36, 37) Sa nu va-nchipuiti ca am venit sa aduc pacea pe pamant: Am venit nu ca sa aduc pacea, ci sabia. (35) Ptr. ca am venit sa aduc dihonia intre om si tatal lui, intre fata si mama ei si intre nora si soacra. (36) Si dusmanii omului se vor gasi printre ai sai, din propria lui casa. (37) Cel ce-si iubeste mama sau tatal sau, atunci nu este demn de mine: si cel ce-si iubeste fiu sau fiica mai mult decat pe mine, atunci acela nu e demn de mine!
daca acest exemplu nu ti se pare suficient si doresti mai multe, atunci iti recomand sa accesezi forumul :http://forum-anti-christi.forumers.ro
in care vei gasi selectate zeci de citate Biblice care indeamna la crime, pruncucideri, violuri si alte bestialitati!
Asa ca sper sa te tii de promisiune, si spor la studiu!
Stai sa intreb publicul.Caci sincer nu am replica la asa cuvinte.Si sa ma sfatuiesc putin.
Poi cum asa? ce nevoie ai de public?
Crezi ca publicul este mai puternic decat cuvintele Bibliei?
Nu mai sunt suficiente versetele din Biblie?
Sau sa inteleg ca tu esti asa cum bate vantul?
Biblia ramane, da, dar e modificata si retradusa mereu, astfel ca azi avem zeci de versiuni ale Bibliei. Esenta nu mai e chiar aceeasi pentru ca traducerile mai sunt si intentionat lasate 'altfel'. Si peste 10000 de ani nu va mai fi Biblia, stai tu linistit. Asa cum au disparut si alte carti sfinte (de-ale aztecilor de ex.) si Biblia va disparea in timp.
Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
Evanghelia are Putere!
Ce ai vrut sa spui de fapt?! Ti-ai gresit "predica". Inlocuieste cuvantul "Biblie" cu "planeta Pamant" sau cu "credinta" sau cu "prietenie" si ajungi tot acolo.
Uite ceai facut? ai facut posibila crearea unei mari confuzii.soimos a facut o greseala de neiertat.a confundat pe lolozolozila cu un credincios.asta e o greseala enorma.soimos? lupri impotriva propriilor tovarasi? maaa? au nu stii ce a spus Iisus Hristos? o imparatie care lupta impoytiva ei insasi, se dezbina.tu ce faci trogloditule? dezbini tabara de atei? baga-ri mintile in cap. lolozololila fa ca noi crestinii; acordai inca o sansa.a gresit.dar are multe postari contra noastra.se pune?
alfons2390 întreabă:
alfons2390 întreabă: