Crezi ca este important pentru pregatirea ta pentru viata sa stii legenda Maicii Emiliana?
Nu realizezi ca traiesti intr-o lume in care NU conteaza de loc ceea ce crezi ci doar ceea ce STII? Asa ca lasa naibii credinta ca nu - ti foloseste la nimic altceva decat sa arati tuturor ca esti mai retrogradata mintal ca altii!
Eu traiesc de cca 25 de ani in occident si nu am vazut aici nicio fata tanara care sa se intereze de religie. Vrei sa creada lumea ca si tinerii din Ro sunt la fel de marginiti intelevctual ca si parintii lor care fac ca Romania sa fie ultima si cea mai retrograda, citeste NECIVILIZATA, tara din UE?
Si ca sa-ti raspund la intrebare afla ca numele de Emilia nu vine de la nicio maica, ci vine din latinul Aemulus care se traduce cu Cea Frumoasa sau cea Deosebita Ambitioasa.
El a intrebat care e legenda ei nu sa ii tii morala si sa ii traduci numele baietelule
Eu ii fac morala pentru ca o inmtereseaza gunoaiele sarlataniei religioase si nu viitorul ei. Daca ea este atat de retrogradata mintal incat sa creada ca o religie care nu vine de la Dumnezeu, ci de la un imparat criminal, ii poate oferi viata vesnica cand daca exista asa ceva respectivul imparat ar fi trait si azi dar a murit acum cca 1700 de ani.
In plus de asta daca tot are internet putea sa caute pe Google informatii despre ratata aia care si-a tradat conditia umana si s-a dus öa manastire sa fie mireasa lui Lucifer, (Lucifer este alt nume dat lui Christos)
Nu ma intereseaza de religie sau alte alea...si da stiu de la ce vine Emiliana, insa vreau sa stiu legenda acestei maici deoarece numele meu este Emiliana si mama a zis ca mi-a ales numele din aceasta legenda, doar ca ea nu si-o mai aminteste...
Uite aici gasesti povestea vietii Maicii Emiliana:
http://ziarullumina.ro/viata-monahala/o-calugarita-curata-cu-inima
Na acum sa vedem daca te ti de promisiune si imi dai fonta asa cum ai promis!
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: