Zeii nu există. Vindecări, da. La fel și rugăciunile de vindecare câteodată funcționează. Nu contează cui te rogi, ci contează cine te ascultă. Oricum, ești destul de superficial dacă zici că ai crede în Dumnezeu doar dacă ar face minuni.
Buna intrebare da eu te intreb pe tine? Cunosti familia respectiva? Cunosti trecutul familiei? Poate era Bunicul sau Bunica copilului de vina, ca mai sunt de astea ce zic, ce blesteama si nu cade pe ei cade pe copil si atunci ce faci, trebuie sa te uiti in spate sti ca nu mergi tot in fata mai sunt momente ca trebuie sa dai si inapoi...
Da tu daca blestemi e cineva crezi ca cade pe tine? poate cadea pe copilu tau, Sau poti fi bunic si sa iasa copilu si tu nu iti aduci aminte ca ai facut-o.
Preotii nu vindeca. Asa le e soarta respectivilor copii. Unii oameni s-au luptat foarte mult si au primit ajutor moral. Acestea doua sunt mult mai folositoare decat asa-zisele "vraji".
Mda, se spune ca iisus a vindecat un orb dar avea puterea sa elimine orbirea. Favoritism.
Tu crezi ca doar se spune numai este di scris. Favoritism.
Uite: Lumea asta e condusa de satan.
Atunci cand Eva a ascultat de drak, e ca si cum noi am fi considerat ca spusele lui Dumnezeu nu sunt drepte.Deci dracu a luat in sapanire taramul in care traim.
(Apropo, Diavolii nu traiesc in iad, cum cred oamenii.Acestia traiesc pe Pamant ca si noi. Iadul este locul in care acestia "muncesc".)
Dumnezeu nu ii opreste pe acestia sa ne controleze uite din ce cauza:
Ingerii din rai ar fi crezut ca D-zeu se teme sa nu fie infrant de Satan.
SPER CA AI INTELES
Dumnezeu nu ii opreste pe draci sa ne controleze pentru ca:
Ingerii din rai ar fi crezut ca D-zeu se teme sa nu fie infrant de Satan.D-aia Dumnezeu l-a lasat pe satan sa isi faca de cap atunci cand acesta l-a "provocat".
SPER CA AI INTELES
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: