Daca ceri lucruri care iti sunt absolut necesare, o sa le primesti.Bineinteles ca Domnul nu o sa iti dea un palat sau un avion.Tot el spune ca ajunge daca avem ce sa mancam si cu ce sa ne imbracam. Daca te-ai face calugar cu dorinta sa il slujesti mai mult pe Dumnezeu si sa fi de folos pentru sufletele oamenilor, vei primi o rasplata in cer.Dar daca vei face acest lucru cu scopul de a te imbogati, vei pierde vesnicia.Cat despre bine si rau ceea ce faci se va intoarce. Bine faci, bine vei primi.Iti spun din propria mea experienta. Dumnezeu nu ramane dator niciodata.
Exista si momente cand te exprimi mai coerent? Poate le folosesti pentru a reformula, ca-i dezastru...
Partea cu Ibiza, milionul de dolari si apartamentul new-york-ez mai precis.
Scopul lui Dumnezeu atunci cand te ajuta sigur nu e acela ca tu sa obtii un Ferrari si o vila pe plaja. El vrea doar sa iti arate forta Sa pentru a te ajuta sa crezi mai departe. Dar acest ajutor e destinat ca tu sa evoluezi spiritual, sa devii un om mai bun si sa intelegi mai bine lumea (lumile) cu adevarat divina/e. Restul, orice ai obtine pe pamant este... zadarnicie.
Eu cred ca Dumnezeu chiar te-a ajutat. Se spune, ca in momentul in care cineva se roaga din suflet, atunci chiar primeste. Deci eu cred ca Dumnezeu te iubeste. Dar daca acum te-a ajutat, nu inseamna ca vei obtine bogatii sau ceva de felul asta. El ne mai trece si prin incercari, ca sa isi dea seama cine are credinta si Il iubeste. Dar daca esti un credincios adevarat si indeplinesti in tocmai poruncile Lui, eu cred ca El te-ar ajuta in continuare si ti-ar fi alaturi. Un credincios adevarat nu este dupa bogatii, sa stii asta. Daca vei incepe sa citesti Biblia, vei incepe sa intelegi. Si ma bucur ca ai credinta in Dumnezeu.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Woăă, mi-a plăcut ultima frază, mă regăsesc
Deci, să înceapă comentariile. Când eram mică, aveam prima teză la mate, şi m-am rugat la dumnezeu să mă ajute sa iau notă mare. Am luat 9. Am fost extrem de fericită pentru că el m-a ajutat. Timpul a trecut, am crescut, am inceput să raţionez ceea ce fac şi ceea ce nu fac. Au apărut întrebări, am cercetat şi eu cred că. ceea ce crede majoritatea, de fapt, e doar rezultatul imaginaţiei oamenilor care au scris/rescris biblia + dorinţa unora de a avea ceva suprem (Popii, folosesc religia ca pe un "mod de organizare", manipulează oamenii prin chestia asta). N-am de gând să cred dacă nu mi se aduc dovezi plauzibile.
Ce să zic. fiecare face cum vrea, nu-mi place sa impun sau să mi se impună idei . Posibil ca ceea ce faci/crezi tu să fie bine sau nu.
In primul rand SLOBOZ => Esti un pusti frustrat, cu toate ca nu cred in existenta divinitatii, ce inseamna a te ruga din suflet?
Crezi in Dumnezeu te rogi la el si ce sa vezi lucruri care cad din cer la propriu. Esti penibil o coincidenta se intampla oricand plus ca esti acel crestin care FURA INJURA SI TINE POST. Cat despre poruncile lui Dumnezeu mentionate de tine mai sus, sunt de fapt poruncile lui MOISE aduse de pe munte...(a fost singur acolo sus) si au fost aduse pentru poporul EVREU eliberat din robia egiptenilor si tin sa-ti mai spus ca acei EVREI nu cred in Dumnezeul tau cred in MOISE.
Ghindă întreabă:
Mariusene165 întreabă: