"the2k a răspuns:
Stai sa apara si EmaS pe aici cu un comentariu de genu daca se pocaieste sigur va fi binevenit in Rai!"
Este bine ca totusi ramane cu ceva de la EmaS!
Tu realizezi ce spui? N-ar fi trebuit personajele ce tare mult le indragesti sa fie atat de rigide in transmiterea invitatiilor, pe norisorii pufosi.Trebuie o triere.Pana si eu, ateu din sange, Satana pe steroizi, consider complet imorala si dereglata bine de tot pedofilia si cred ca ar trebui pedepsita drastic, insa Iisus al tau confunda pocainta cu frica.Prea ii primeste pe toti, fara niste standarde mai ridicate.
In orice caz eu dau dovada de educatie si bun simt. Ceea ce faci tu reprezinta un atentat la credinta mea personala si convingerile mele.
Pedofilii nu sunt bineveniti in rai pentru ca ei au pacatuit facand acest pacat. Pefofilia nu este o boala, un pedofil este atunci cand intretine relaxii sexuale cu un minor fara ca el sa doreasca.
Si daca minorul doreste nu mai e pedofilie? Eu stiam ca oricum e pedofilie.
Doar daca nu doreste!
Sper, pentru binele tau, ca exista carti de gramatica in rai. Altfel o sa fii de rasul curcilor inaltate la cer cu limbajul asta. O sa te intelegi bine cu primaru Vanghelie si cam atat.
Si apropos, un popa pedofil crezi ca ajunge in rai? (da, exista pedofili in randurile dumnealor)
In natura o femela poate face sex oricand poate ramane gravida, noi gandim si ar trebui sa fim un exemplu dar nu suntem din contra ce facem noi nu face nici un animal, da popi catolici fac sex cu ingerasi la ora asta
profil=blog
Tine de perceptie. De exemplu, pentru canibali e normal sa manance oameni, pentru noi nu e, dar mancam animale (carne), asa ca poate nu e pacat sa fii pedofil, dar e pacat sa iti satisfaci dorintele trupesti, e desfanare.
Daca faci acest pacat fara sa iti dai seama din cauza prostiei sau problemelor psihice ai o sansa sa ajungi in rai, caci in rai au ajuns si criminalii.Totul este sa faci lucruri bune si sa iti doresti sa te schimbi pe viitor.Ei nu sunt bineveniti dar au sansa sa ajunga acolo.
Asta-i tare de tot!
Scrie de 2 ori in biblie ca dumnezeu iarta aboslut orice pacat cu exceptia negarii existentei sfantului duh, cine neaga existenta sfantului duh va arde pe veci in flacarile iadului, adica un pedofil crestin ajunge in rai, un om bun dar ateu ajunge in iad...
Voi chiar ati facut chat pe tema si intrebarea aceasta prosteasca.Mai bine potolitiva si dati-va mana
Asta e, mereu o sa fie 1 persoana care o sa faca/fie contra deciziilor s-au ideilor noastre.Nu baga de seama las-o sa vb sg si gata.Nu o scoti la capat in felul asta