| florinmarius20 a întrebat:

Sunt bineveniti pedofilii in Rai? Intreb aceasta deoarece pana cand s-a descoperit boala se practica destul de des.

Răspuns Câştigător
| N0xEterniS a răspuns:

Nu cred

38 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Numai daca se pocaiesc.

| florinmarius20 explică (pentru EmaS):

"the2k a răspuns:
Stai sa apara si EmaS pe aici cu un comentariu de genu daca se pocaieste sigur va fi binevenit in Rai!" laughing

| EmaS a răspuns (pentru florinmarius20):

laughing
laughing
Este bine ca totusi ramane cu ceva de la EmaS!

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru the2k):

Ti-am dat ignore pentru ca m-ai jignit in mod repetat.Si sa stii ca daca tu nu crezi acest lucru nu va schimba cu nimic realitatea!

| EmaS a răspuns (pentru the2k):

Mai bine crestin fericit decat un ateu frustrat! Eu imi vad de treaba, dar tu esti acela care nu iti vezi.
Si ce ar fi sa nu te mai faci comentarii legate de persoana mea?

| Dumnezău a răspuns (pentru EmaS):

Tu realizezi ce spui? N-ar fi trebuit personajele ce tare mult le indragesti sa fie atat de rigide in transmiterea invitatiilor, pe norisorii pufosi.Trebuie o triere.Pana si eu, ateu din sange, Satana pe steroizi, consider complet imorala si dereglata bine de tot pedofilia si cred ca ar trebui pedepsita drastic, insa Iisus al tau confunda pocainta cu frica.Prea ii primeste pe toti, fara niste standarde mai ridicate.

| EmaS a răspuns (pentru Dumnezău):

Domnul Isus mai da o sansa fiecarui om ca sa se lase de pacatul lui si sa traiasca frumos.Ce este rau in asta? Bineinteles ca el va trebui sa plateasca pentru faptele lui suportand consecintele Legilor tarii.

| EmaS a răspuns:

In orice caz eu dau dovada de educatie si bun simt. Ceea ce faci tu reprezinta un atentat la credinta mea personala si convingerile mele.

| Remus13 a răspuns:

Pedofilii nu sunt bineveniti in rai pentru ca ei au pacatuit facand acest pacat. Pefofilia nu este o boala, un pedofil este atunci cand intretine relaxii sexuale cu un minor fara ca el sa doreasca.

| florinmarius20 explică (pentru Remus13):

Si daca minorul doreste nu mai e pedofilie? Eu stiam ca oricum e pedofilie.

| M25M a răspuns (pentru Remus13):

Pedofilia este o dereglare psihica, prin care adultul se simte atras din punct de vedere sexual fata de un copil.

| Remus13 a răspuns (pentru florinmarius20):

Doar daca nu doreste!

| Remus13 a răspuns (pentru M25M):

Exact.

| MishuD a răspuns (pentru Remus13):

Sper, pentru binele tau, ca exista carti de gramatica in rai. Altfel o sa fii de rasul curcilor inaltate la cer cu limbajul asta. O sa te intelegi bine cu primaru Vanghelie si cam atat.
Si apropos, un popa pedofil crezi ca ajunge in rai? (da, exista pedofili in randurile dumnealor)

| RAY a răspuns:

In natura o femela poate face sex oricand poate ramane gravida, noi gandim si ar trebui sa fim un exemplu dar nu suntem din contra ce facem noi nu face nici un animal, da popi catolici fac sex cu ingerasi la ora asta

profil=blog

| Mădă0611 a răspuns:

Tine de perceptie. De exemplu, pentru canibali e normal sa manance oameni, pentru noi nu e, dar mancam animale (carne), asa ca poate nu e pacat sa fii pedofil, dar e pacat sa iti satisfaci dorintele trupesti, e desfanare.

| Narfundo a răspuns:

Daca faci acest pacat fara sa iti dai seama din cauza prostiei sau problemelor psihice ai o sansa sa ajungi in rai, caci in rai au ajuns si criminalii.Totul este sa faci lucruri bune si sa iti doresti sa te schimbi pe viitortongue.Ei nu sunt bineveniti dar au sansa sa ajunga acolo.

| dracu14 a răspuns:

Daca acel pedofil e crestin se va duce in rai

| florinmarius20 explică (pentru dracu14):

Asta-i tare de tot!laughing

| M25M a răspuns (pentru dracu14):

Sper ca esti ironic.
Daca nu:
Daca acel pedofil ar fi musulman, evreu sau ateu, ar mai ajunge in rai?

| dracu14 a răspuns (pentru florinmarius20):

Scrie de 2 ori in biblie ca dumnezeu iarta aboslut orice pacat cu exceptia negarii existentei sfantului duh, cine neaga existenta sfantului duh va arde pe veci in flacarile iadului, adica un pedofil crestin ajunge in rai, un om bun dar ateu ajunge in iad...

| dracu14 a răspuns (pentru M25M):

Nu sunt ironic, scrie si in biblie ca dumnezeu iarta orice pacat cu exceptia negarii sfantului duh adica daca un om bun este ateu ajunge in iad, daca un pedofil e crestin ajunge in rai...

| M25M a răspuns (pentru dracu14):

Logica Bibliei este lipsa logicii, deci sursa mi se pare irelevanta, dupa cum a spus si the2k, nu cred ca ar trebui comparata bunatatea cu credinta pentru ca de cele mai multe ori in practica una este prezenta in detrimentul alteia.

| dracu14 a răspuns (pentru the2k):

Inainte sa sari cu gura pe mine puteai sa te uiti la alte raspunsuri de ale mele si ai fi vazut ca sunt ateu, imi pare rau ca te dezamagesc dar asa scrie in biblie, ceartate cu cine a scris biblia nu cu mine

| MishuD a răspuns (pentru M25M):

Bineinteles ca ajunge in rai, se camufleaza in popa laughing

| BracKMyhay95 a răspuns:

Voi chiar ati facut chat pe tema si intrebarea aceasta prosteasca.Mai bine potolitiva si dati-va mana laughing

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru the2k):

Asta e, mereu o sa fie 1 persoana care o sa faca/fie contra deciziilor s-au ideilor noastre.Nu baga de seama las-o sa vb sg si gata.Nu o scoti la capat in felul astahappy